C

Onbaşı
16 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
geçen yıl
OneNote
Samsung telefonumdaki Onenote uygulamasında bulunan Not Defterlerini ve içeriklerin yeni aldığım Samsung NOTE 20’ye i aktaramıyorum. Ad Parola gir Allah gir kesinlikle yeni telefona kurduğum Onenote’a bir türlü eski bilgiler aktarılmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim….
C
3 yıl
3 Kademeli Anahtar Problemi
Elimde 3 kademeli ve 3 bağlantı noktası olan bir anahtar ve üzerinde bir diyot var. Bu anahtarı 12V 500W’lık bir yükte kullanacam. İstiyorum ki ilk kademe OFF durumunda olsun, ikinci kademe direkt bağlantı olsun, üçüncü kademe diyot üzerinden gitsin çünkü akımın biraz düşmesini istiyorum. Bağlantıları yapamadım.
(Not: 2.kademe diyot üzerinden, 3.kademe direkt bağlantı şeklinde de olabilir.)
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
Kontrol Kalemine Led Takılabilir mi?
Temaslı kontrol kalemine led takılabilir mi?
C
13 yıl
Format sonrası ekran görüntü problemi
Notebook kullanıyorum Acer Aspire 5100. Her zamanki gibi format attım, Windows 7 Ultimate(64Bit) yükledim. Büyük ve yassı görünen ekran, Windows güncelleştirmelerini(Update)yaptıktan sonra normale dönerken bu sefer nedense güncelleştirmelerden sonra yine ekran görüntüsü büyük ve tam yuvarlak olması gereken görüntüler yine yassı görünüyor. Windows update açık şu an ama yüklenecek güncelleştirmeler yok, diyor. Ekran görüntüsü güncelleştirmelerden sonra neden hala normale dönmedi?
C
14 yıl
Mustek 1200 tarayıcım Windows7\u0027de yüklenmiyor??
Mustek 1200 UB Plus tarayıcımı WinXP'de programını kurup kullanabilirken Windows7'de sürücüsünü yükleyemiyorum. Uyumsuz uyarısı veriyor. Bu tarayıcının Windows7 sürücüsü ne firmasında ne de internette bulamadım. Şimdi bu tarayıcıyı ya çöpe atmam gerekir ya da XP'ye dönmem gerekecek. Windows7'de bu tarayıcıyı nasıl çalıştırabilirim??
C
15 yıl
AUTORUN.INF klasöründen nasıl kurtulabilirim?
Flash belleğime attığım klasörlerin içleri bir süre sonra boşaldı, Flash belleği biçimlendirdim, bir daha klasörleri oraya kopyaladım, flash belleği çıkartıp taktığımda yine klasörler duruyor ama içindeki dosyalar aynen boşalmış, yine silinmiş. Antivirüs programımı(NOD32) güncelledim tarattım bir şey bulamadı. Spybot, FreeCommander, Dracula..ne varsa kurup tarattım problem devam etti. C ve D sürücülerindeki gizli dosyalara baktım, C ve D'de AUTORUN.INF adlı birer klasör duruyordu. Zaten ben de Flash belleğe C ve D'den klasör transferi yapmıştım. Acaba C ve D sürücülerindeki bu AUTORUN.INF adlı klasör ve içindekiler mi siliyor Flash bellekteki klasörlerin içindeki dosyaları? Eğer öyleyse nasıl silebilirim bu klasörü? Normal yollardan silinmiyor. Çaresiz kaldım, ne yapablirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.