E

Yüzbaşı
11 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
STARDAKI PATLAK SOKAKLAR
bu nedir abi
E
11 yıl
Iphone 5C nasıldır? alınır mı?
Sorum açık arkadaşlar. 5C nin 5s ve 5 den farklılıkları nelerdir? bilgilendirebilirseniz sevinirim.
E
11 yıl
Travian Server3 Başlıyor.
Arkadaşlar 2 gün sonra başlıyor server 3. ben buraya başlayacağım. Başlamak isteyen arkadaşlarla beraber başlayabiliriz.

Oyunla ilgili baya geçmişim var. En son geçen seneki S6 da oynamıştım alttaki resim oradan bir hatıra öss sınavına hazırlandığım için hesabı devrettim. (Amacım gösteriş falan değil yanlış olmasın) Oyunu ciddi şekilde oynamayı düşünüyorum. Beraber güzel şekilde toplanarak başlayabiliriz ciddi oynayacak arkadaşlarla.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Galatasaray Real Madrid\u0027i ikinci yarı adeta EZDİ...
Şimdi gelip bana Real oynamadı muhabbeti yapmayın ilk maçta olduğu gibi. adamlar bildiğin bi taraflarını yırttı ve o tarafları 3. golden sonra öyle bi tutuştu ki....

Resmen ezdik adamları Helal olsun aslanlara, top göstermedik lan bildiğin pas üstünlüğü desen bizde topla oynama üstünlüğü desen bizde pozisyon üstünlüğü desen bizde.
İspanyadaki maçta hakkımız yenmeseydi belki turu geçmiş olacaktık olmadı hayırlısı olsun bu gurur da az bir şey değil..Real Madrid'i dünyanın en büyük kluplerinden birini adeta ezip geçmişiz herkes gördü kalitemizi...

Mourinho Ronaldoyu mesutu oynatmayacak diyenler nerde? Real Cimbomu iplemiyor diyenler nerde? 3-1 den sonra resmen g.tleri tutuştu adamların napacaklarını bilemediler Ronaldo topa vuramaz oldu gerçi son dakika attı yine de.


Artık seneye takımdaki eksikleri tamamlayıp CL de daha üstlere gelmek olmalı hedefimiz ve sürekliliği sağlamalıyız.


Yalnız Avrupa'da atılacak başlıkları çok merak ediyorum 3-0lık maçtan sonra nasıl dalga geçiyorlardı..
E
11 yıl
Hakem bir yana Turu Drogba ve Eboue verdi
Yanlis olmasin drogbaya veya eboueye kotu dedigimden degil ikisi de mucadelesini yapti kazanmak icin ugrasti hele Drogba kazanmak icin cok sey yapti ama cok daha iyisini yapmaliydi zira bu adam bu mac icin alindi.. buldugu 2 pozisyonda golu bulabilirdi Burak'in uzerinden atlayip biraktigi topta varandan kurtulduktan sonra onunde bom bos alan olustu iki adim ilerleyip plaseyi biraksa net goldu sonra ramostan kurtulup topu dizine carptirdigi pozisyonda dikkatli olsa yine buyuk sans vardi gol icin. Sonracigima uzaktan vurdugu sutta sol tarafta sneijder bom bos ilerliyordu onu gorse ayni sekilde onemli bi gol pozisyonu olabilirdi. Frikigi selcuk'a birakmamasi da ayri bir olaydi.
Eboue ise ilk iki golde dogrudan hatasi var ayrica kacirdigi golde 2 adim daha atsa gol olmama sansi yol gibi bir seydi

Burak yilmaz icin de tamam dunyanin en onemli defanslari var karsisinda ama hic zorlamadi dogru duzgun kosu yapmadi.


Ne olursa olsun hepsine helal olsun guzel bi skorla cikmayi hepsi isterdi , olmadi canlari sagolsun.
E
12 yıl
ACER AS 5755G Çift Ekran Kartı Sorunu
Beyler as5755g var elimde. oyunları tam ekran yapamıyorum ekranın yarısını kullanıyor.Sağı solu siyah kalıyor. Nvidia ayarlarından oyun sırasında nvidia kullan dedim yine olmadı. Sürekli nvidia kullanılsın dedim yine bi değişiklik olmadı. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
E
12 yıl
Acer AS5755G - 2436G64MNKK.. ACİL
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5755g-2436g64mnkk-as5755g-core-i5-2430m-24ghz-6gb-ddr3-640gb-dvdrw-156-2gb-gt630m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=59148



Bu laptop hakkında bilgisi olanlar var mı acaba?

önceki laptobumun özellikleri(lenovo)
i5
8gb ram
2gb nvidia gt540m ekran kartı
750 gb hard disk Lenovo idi. Sıkıntı çıkardı servise yolladık halledemediler şimdi değiştiriyoruz. Açıkçası lenovodan memnundum ama bi anda bi daha açılmamaya başladı..

şimdi sorum bu acerin özelliklerini lenovo'nun ki ile kıyaslarsak hangisi öndedir diyebiliriz?

Bir de ekran kartında gt540 ile gt630 arasında ne gibi bir fark vardır?
E
12 yıl
Lenovo z570 59-321014 sorunu.(ayrıca laptop önerisi)
2-2.5 ay önce Vatan'dan Lenovo almıştım.. 1 ay sorunsuz kullandım fakat bir anda makine açılmaz oldu.. Teknik servise verdik fakat 1.5 ay geçmesine rağmen düzeltememişler sorunu ve ya aynı makinenin yenisini alacaktım yada para iade edilecekti.. Aynı makineden istedim. Depo'da yokmuş ve hiç bir vatan mağazasında da yokmuş... %25 indirimle alınmıştı ve o %25 i ilave ederek 1850 civarı bir çek tarzı bir şey verdiler..

Laptop'un özellikleri 8gb ram-2gb nvidia gt540 ekran kartı-750gb hard disk- i5 işlemcili. bu seviyede 1850 civarına vatandan yeni laptop alacağız önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim..
E
12 yıl
Eh be abi
Edit
E
12 yıl
Lenovo Pc açılma sorunu..
Alalı 1-1.5 ay civarı bir zaman oldu. Bu sabah açma düğmesine basıldığında (basma düğmesindeki) ışık yanıp sönmeye başladı ve görüntü gelmedi.. Şarjını çıkardığımda yanıp sönme durdu ama düğmeye basılı tutulduğunda falan durmuyor sürekli yanıyor fakat ekranda görüntü yok. Sebebi neler olabilir ne yapmak gerekir bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.