S

Yüzbaşı
10 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
İlk sahibinden kazasız boyasız değişensiz orjinal 2012 golf
S
16 yıl
YÖNETİME DUYURULUR...!BEŞİKTAŞ TOPİĞİ BACKGROUND \u0027INADA GÜZEL BİR RESİM İSTİYORUZ.
Sevgili yönetim,
Neden bizim background da tıpkı gs ve fb de olduğu gibi değil!!! Mümkünse güzel bir resim ekleyebilirmisiniz? Ayrımcılık yaşanmasın acıkcası ben rahatsız oldum.

Sevgi,Saygı.
S
16 yıl
Oto koruma yaptıracak arkadaşlara duyurulur.
26 Ağustos 2008; 16:47:16


--------------------------------------------------------------------------------

Selamlar,
Aslında bu başlığı bir fordcu olarak kendi topiğimize değilde bir üst topiğe ekleyecektim,diğer arkadaşlarında yararlanabilmesi için... fakat markalar bölümüne ekleyecekken bir alt bölüm seçmek zorunda kaldığımı gördüm.Bu mesajın herkese yararlı olacağını düşündüğüm için marka model bağımsız tüm arkadaşlar bilsin istedim..

Geçen sene aracımı sıfır aldıktan sonra bir arkadaşımın şiddetli tavsiyesi üzerine oto koruma için ray-bahn' a götürdüm. İlk başlarda endişeliydim ama işi ve çalışanları gördükten sonra ne kadar yersiz bir tavır içine girdiğimi gördüm.Merkezi almanyada bulunuyor.(Almanya sitesi bana ait değil) Gençlik yıllarını almanyada geçiren, oto korumanın tekniklerini almanyada bulunan merkezlerinde keşveden ahmet bey'i tanıdıktan sonra açıkcası kendime birazcık kızdım.Araçta en ufak bir çizik olduğunda önce bir telefon açıyorum,sonrasında gelen cevap hep aynı...Hemen getir...:) Böyle bir insan...Ve İnternet sitelerini ben yaptım.www.ray-bahn.com

Şimdi gelelim duyuruma;
Araçlarına oto koruma, Altın bakım vs yaptırmayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
Benim referansım ile giderseniz Extra uygun bir fiyat alacaksınız. Adım Murat. Murat aracılığıyla geliyoruz derseniz indirim alacaksınız. Normal liste fiyatları ofislerinde mevcut telefonda açabilirsiniz.Ama benim adımı verirseniz göreceksinizki kişiye özel indirim alacaksınız.

Sesleri duyar gibiyim...Benmi ne kazanıcam:)
Eğer katılırsanız artık yıllık oto korumam ücretsiz olacak. Ama tüm samimiyetimle söylemek istiyorum beni bir kenara bırakın rahat bir şekilde gidin.Göreceksinizki kaliteyi çok daha uyguna yakalayacaksınız.Çünkü ahmet beyin çok güzel fikirleri mevcut.Hiçbir akrabalığım bir yakınlığım yoktur kendileriyle.Tesadüfen tanıştım, aracıma oto koruma yaptırdım ve sonrasında internet sitelerini yaptım.Şimdide ben ve benim gibi düşünen tüm arkadaşlarıma bir güzellik yaptım. Marka model bağımsız herkese duyurulur.

NOT: Gidecek arkadaşlar korumalarını yaptıktan sonra veya önce banada söylesinler olurmu? Kimin gidip gitmediğini bende bileyim en azından.

Herkese Sevgi, Saygı.
S
16 yıl
Gül Dalda, Kız Kolda...
Efendim birazda neşe;


Gül Dalda, Kız Kolda, Ford yolda güzeldir...
S
16 yıl
Maxtor 1tb
Arkadaşlar selam. Donanımcı arkadaşların, ve varsa özellikle kullananlar düşüncelerini paylaşabilirmi lütfen! Menunmusunuz? fiyatı 277 ytl.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850334
Aynı modelin bir üst sınıfı var(benim gördüğüm kadarıyla sadece fireware desteği var fiyatı 305 ytl...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850337

Başka farkı varmı? Maxtor sessiz çalışırmı, Çok ısınırmı?

sevgi syg.
S
17 yıl
domain controller yedek!!!
üzerinde small business 2003 olan, hem dc hemde exchange hizmeti veren bir server 'ım var. ntbackup ile system state' i ve d sürücüsünde bulunan exchange dosyalarını seçerek farklı bir pc ye haftalık çalışan bir yedekleme yapıyorum.sorum şu?

Herhangi bir sistem çökmesi durumunda server'ı formatlayıp,iki partiton yaratıp active directory kurduktan sonra ntbackup ile yedek aldığım system state' i ve d sürücüsünde bulunan exchange dosyalarını geri getirebilirmiyim? Bu sağlıklı bir durummudur? Yada önerileriniz nelerdir nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
S
17 yıl
boot sorunu
selam;
250 gb hddim var. C,D,E,F Partitionlarında windowsun farklı işletim sistemleri bulunmakta sorunsuz çalışmaktayım. G ve I şeklinde iki tane daha partition var. G de datalarım bulunmakta.I partitiona suse yüklemek istemekteyim. Bios dan boot olarak elimde bulunan Philips dvd rw ımı gösteriyorum ve sistemi başlatıyorum. Boot diyor ama hemen ardından gelen "yüklemek için bir tuşa basınız" uyarısı gelmiyor. ben herhangi bir tuşa bastığımda ise direkt olarak ilk sırada bulunan işletim sistemi ile windows açılıyor. İnanın anlamadım hiçbişey. Biosdur dedim epox un sitesinden ağustos ayında çıkarttıkları son sürümünü magicflash ile indirdim. Aslında boot olarak görüyor fakat dvd rw ın içeriğini okuyamoyor sistem. Bunu hem herhangi bir windows boot cd sinde de yapıyor linux boot cd sinde de... Disk yönetimi ekranını görüntüle dedim ama umarım görüntüler.

Varmı nedenini bilen arkadaşlar acayip moralim bozuldu? sakın bu kadar işletim sistemini ne yapıyorsun deme. Bi yerde oracle var bi yerde sql yani mecburum.
Teşekkürler...



< Resime gitmek için tıklayın >
S
18 yıl
kendi bestem. yorumlarınız çok önemli! SLOW
yorumlarınızıda yazın lütfen.benim için yorumlarınız çok önemli...
http://www.hemenp*aylas.com/download/1290077/neyleyim.mp*3.html (sadece yıldızları kaldırın)
S
18 yıl
Linux çeşitlerinden hangisi gerçek yükünü kaldırmakta...!
merhabalar...Bir çok topik açılmış ama inceledim genelde herkes kendi kullandığını övmüş.Gerçek linuxçılara ihtiyacımız var bence.Düşüncelerinizi, gördüklerinizi ve tecrübelerinizi lütfen paylaşın linux profesyonelleri...! Konuma gelince;

Standart windows web server,exchange,ftp,Domain controler vs. gibi işlemler için bir kurum gerektiğinde windows 2003 server edition ile gidip firmalara iki üç saatte setup yapabiliyorsak, hangi linux sürümü ile bir firmanın tüm serverlarını kurabilir durumda olabiliriz? Piyasada kurumsal anlamda an çok tercih edilen linux server hangisi? susemi, Debian, redhat, mandrec vs....? hangileri xp gibi masaüstü işletim sistemleridir?inanın hiçbir fikrim yok.bir linux server evime kurmalıyım ve üstünde çalışıp gelişmeliyim.Windowsla tüm taleplere cevap verebiliyorsak, bir linux serverlada tüm taleplere cevap verilebilmelidir bence.bir masaüstü linux da evimde xp yerine kullanmalıyım...ama hangisi? Ayrıca linux hep free denildi, inceledim ücretli olnalarda varmış.Nası bişeyki bu anlamadım.Linux ı popüler yapan güvenliği ve ayrıca free olmasıydı bence.
Kısacası;
Hangi linux server kullanılmalı? Hangi Linux masaüstü kullanılmalı? Hangi linux versiyonları ücretli?

Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
S
18 yıl
oracle 10g
Oracle öğrenmeye karar verdim ve soluğu burda aldım.bu oracle 10g sql 2005 gibi bir database midir? yani veritabanı yapıp silebilir managment ile sorgulamalar yapılabilirmi? download ederken 10g expresimi indirmem gerekiyo yoksa aşağıda belirtmiş olduğum linktekinimi?

Baya bi araştırdım;
"http://www.oracle.com/technology/software/htdocs/devlic.html?http://www.oracle.com/technology/software/products/database/oracle10g/htdocs/10201winsoft.html" linkinden 624mb lik rar dosyasını indirdim.lütfen bu linke bi bakın. doğrumu indirdiğim aceba!!! HDD de bi partition açtım ve bu partitiona(E sürücüsü)xp pro+sp2 yükledim.setup a başladım fakat kurulum yapamadım.oracle ın sitesinde setup türkce döküman var fakat ordakinden farklı aşamalardan geçiyo.ne bilim yer olarak c sürücüsü geliyo mesela bende onu e sürücüsü olarak değiştiriyorum filan.warning geliyo 2 kez. bitiminde de programlara oracle 10g home1 geliyo...fakat ne hikmetse bi türlü veritabanı yapıp uygulamalar gerçekleştiremiyorum.

Sizden ricam bu boş olan e sürücüsüne sağlıklı bir şekilde oracle database i kurmam için neler yapmam gerektiğini belirtirseniz mutlu olacağım...uyarılar filan varsa yazın lütfen. ne bilim IIS gereklimidir, odbc ile işim varmıdır vs. vs... Amacım evimdeki bilgisayarıma oracle kurup üzerinde kendimi geliştirmek.

teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.