S

Teğmen
10 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
GOLF 1.4 TSİ Midline HAKKINDA
MERHABA ARKADAŞLAR

KENDİME 2009 MODEL GOLF 1.4 TSI MIDDLINE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 122 PS VE 140 PS ARASINDA KARARSIZ KALDIM. BUNUNLA İLGİLİ ARACI KULLANAN ARKADAŞLAR KRONİK SORUNLAR, TEKNİK ÖZELLİKLER, V.B. TÜM BİLGİLERİNİZİ BURADA PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM.

WV GOLF MIDDLINE MANUEL 6 İLERİ 1.4 TSI 122 PS VE 140 PS

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
S
11 yıl
SUNNY AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX
Merhaba;

Birkaç gündür bir smart box satın almayı düşünüyorum ancak ürün çeşitleri çok fazla ve net karar veremedim. Şuan için Sunny AT-15100 özellikleriyle biraz önde sanırım. Özellikle kumandasının çok ergonomik ve kullanışlı olması beni şaşırttı. Kumanda da bulunan mouse pad kullanımı kolaylaştırabilir. Bilgisi olan arkadaşların bu cihazlarla ilgili düşüncelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Aşağıya birkaçtanesini yazıyorum. Sizlerden de tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.


1- SUNNY AT-15100 FULL HD UYDU ALICI SMART BOX

2- Atlanta HD Box Smart Android-Hybrid » DVB-S2(HD)

3- NEXT YE-3003 ANDROİD TV BOX

4- Everest Nano310A Harici Pointer Kumandalı Android TV Box Full HD

5- GOLDMASTER HDM-185 FHD ANDROID SMART TV BOX SIFIR
S
12 yıl
Carawella tavsiyelerinizi bekliyorum.
Öncelikle herkese merhaba;

Arkadaşlar uzun zamandır otomatik Volkswagen Carawella almayı düşünüyorum. Ancak nasip olmadı bir türlü. Şuan ki aracım Toyota avensis. Aracımdan memnunum ama aklımda hep otomatik VIP Carawella var. Bütçem ortalama 45.000 - 50.000 TL civarında. Bu paraya 2007-2008 model araç bulabiliyorum. Ancak fiyatlar ciddi derecede oynuyor. VIP fiyatlar 49.000 tl, VIP olmayanlar 41-42.000 tl civarında. Özelliklerine göre fiyatlar değişebiliyor. Sizce 9+1 koltuklu standart bir araç alıp VIP yapmak mı mantıklı? Yoksa hazır VIP araçlar almak mı daha ekonomik ? Carawella alırken en çok nelere dikkat etmeliyim. Araştırmalarımı neye göre yapmalıyım. Sizce bu araçla ilgili pozitif ve negatif sebepler neler? Son olarak bu araçların otomatik viteslileri km'de kaç kr. yakıyor. Ciddi bir yakıt tüketimi varmı.

Cevaplar için şimdiden tşk ederim.
S
12 yıl
IP kamera programı için yardımmmmm.
Arkadaşlar yeni bir IP kamera aldım. Sağa sola yukarıya aşağıya hareket edebilen çok fonksiyonlu bir kamera. Kamera ile gelen program kullanılabilir basit bir program değil. Çok fazla hata veriyor. İnternetten bulduğum 1-2 program ise görüntü kalitesini bozuyor. Bildiğiniz iyi bir program var mı? Gerekirse ücretli bir program da olabilir. Yanlız programın ses kayıt özelliği ve kamerayı hareket ettirebilmek için yön tuşlarının olası gerekiyor.
Kameram bu :http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/easyn-ip-kamera-kablosuz-gece-gorusu-kargobedava-58304035

Şimdiden teşekkürler.
S
12 yıl
Asus RT-N13U 300 Mbps, Hakkında yardım.
Herkese selamlar. Firmamızda yaşadığım bir sorunu sizinle paylaşmayı düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Firmamızda 9 adet kablosuz IP kamera bulunmaktadır. Kameralar motorludur (sağa, sola, yukarı, aşağı hareketli dir.) Bildiğiniz gibi kameraların çalışması için ve görüntüyü izleyebilmemiz için kablosuz router ya da modem gerekmektedir. İş yerimizde kullandığımız Airties RT-204v3 adsl modeme kameraları bağladım. Ancak 9 kamerayı birden çalıştırdığımda modem ciddi şekilde kasılıyor ve görüntüler kesik kesik gelmeye, hatta bazen hiç görüntünün gelmemesine sebep oluyor. Bundan dolayı kameraların sağa sola özelliğinide kullanamıyorum. Sadece 2 ya da 3 kamerayı çalıştırdığımda böyle bir sorun söz konusu olmamaktadır. Bu kameralardan birkaçı mesafe olarak da uzak da olduğu için firmamıza çekim alanı kuvvetli, en az 300 mbps hızında, veri akışını iyi sağlayabilen bir router gerekmektedir. Asus’un RT-N13U 300Mbps ürününü internetten araştırdım. Benim sorunumu çözebilecek gibi görünüyor. Acaba bu sorunlarımın üstesinden RT-N13U gelebilir mi? Asus RT-N13U yerine tavsiye edebileceğiniz daha güçlü bir router varmıdır?

Not : Router tavsiyeleriniz de, Router anteninin çıkartılıp takılabilen özellikte olması daha iyi olur. Böylece ilerde yagi ya da omni anten takabilirim. Umarım bildiğiniz böyle bir router vardır :)
S
13 yıl
Nintendo Wii Soruları
Arkadaşlar 1 hafta önce ben de Nintendo wii aldım ve karşılaştığım birkaç sorunu sizlere sorma gereği duydum. Nintendo wii konusunda acemi olduğumu da belirteyim. Forum'u biraz inceledim ancak sorularımın bazılarına net cevaplar bulamadım. Sorularımın bazılarının yanıtını aldım ancak yine de daha sağlıklı cevap alabilmek için buraya birkaçını yazıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

1- Nintendo da bulunan PAL ve NTSC nedir ? Farkları nelerdir.
2- Forumda bazı arkadaşlar soru sormuş acaba pal mı ntsc mi almalıyım diye? Ben nintendoyu aldığımda ilk kurulum esnasında bana PAL - NTSC 'mi diye soru sordu. Ben de PAL 'ı seçtim. Nintendo kurulum esnasında zaten hangisini istediğimizi soruyor, forumdaki bazı arkadaşlar neden pal mı, ntsc mi almalıyım diye soruyor acaba?.
3- İnternetten kredi kartı ile wii için oyun satın alırsam bu oyunu satın aldıktan sonra download mı yapıcam, yoksa kargoyla dvd mi geliyor. Download yapacaksam bunu nasıl DVD ye yazdırıcam. İnternetten indirdiğim bedava bir wii oyununu DVD ye yazdım ama dvd yi nintendoya taktığımda çalışmadı. Bunu DVD ye yazmanın bilmediğim özel bir yöntemi mi var. (ISO formatındaki dosyayı nero veya ISO Buster programıyla dvd'ye yazıyorum)
4- Kurulum esnasında seçtiğim NTSC - PAL seçeneklerini istediğim zaman değiştirebiliyormuyum ?
5- Nintendonun ana ekranındaki internet kanallarını kullanamıyorum. "Bağlantı problemi var" diye bir hata veriyor. Oysa wireless ayararını tam olarak yapıyorum. Acaba farklı bir püf noktamı var bilmediğim ?
6- Nintendoyu ilk aldığımda ingilizce olarak geldi ve hala ingilizce. Dil seçeneklerinde de TÜRKÇE yok. Acaba bunu nasıl türkçeleştiririm.
7- Nintendo için çipli -çipsiz gibi terimler görüyorum hep. Bunlar ne demek. Çipli olsa ne olur olmasa ne olur ? Benimki çipli mi acaba ?
8- Nintendo Hack diye birşeyler görüyorum sürekli internette. Acaba nintendo sadece orjinal oyunlarımı oynuyor. İnternetten indirilen oyunlar çalışmasın diye? Orjinal oyunlar için değilse bu hack nedir? İnsanlar neden wii'yi hack'lesin ki:)
9- Nintendoyu tv'ye HDMI ile bağlayamazmıyım. Bunun için ayrı bir aparat yok mu? Zaten nintendo wii gibi bir konsolun neden eski Kompozit bağlantı yolu seçilerek tv ye bağlanması seçilmiş bunuda hiç anlamıyorum.
10 - Nintendo için Freeloader diye birşey var galiba. Bu ne demek acaba ?
S
17 yıl
LÜTFEN BU SİTEYE BİR BAKIN
ABİLER SİTEMİZİ YAPTIK LÜTFEN SİTEMİZE TIKLAYIN Kİ GOOGLE'DEN OY ALALIM ÜSTLERDE GÖRÜNELİM :)

www.ozcelikkonteyner.com

www.prefabrikkonteyner.com

ilginiz için sağolun varolun
S
19 yıl
BU LONGHORN MU ???
Arkadaşlar Tamindir.com'da LONGHORN download edilebilineceğini yazıyor.Acep Doğrumu diye indirdim.Server 2003 readme dosyası vardı.Win32 işlemi değildir diye açmadı.Sitenin Editörüyle Msn'de konuştum.Bunun sadece 64 bit lerde çalıştığını söyledi.Acaba bunun aslı varmıdır.(Forumda Bu konu üzerine başka bir yazı varsa,araştırmadan baktığım için afedersiniz.)


Konu fazla ilerlerse tamindir.com'un Editörünü form'a davet etmeyi düşünüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.