N

Onbaşı
29 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
7 yıl
Windows 10 program kaldırma
Merhaba arkadaşlar windows 10 işletim sistemi kullanmaktayım ve bilgisayarda yüklü olan Bot pragramını Clash of clansın CoC Bot 10.0 isimli programı denetim masasında kaldır dediğimde hiçbir işlem yapmıyor.Bu programı acaba güvenli bir şekilde nasıl kaldırırım.Yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
N
8 yıl
Toplama drone tavsiye
Merhaba arkadaşlar F550 tarzı bir drone toplama niyetim var gerekli parçaları internet üzerinden alacağım.Gerekli parçalar için henüz bir liste yapmadım bana ne kadara mal olur.Birde uçuş mevzuatı hakkında bilgi sahibi değilim. Bildiğim 500 gr üstü 4kg ya kadar olan dronlar kayıt yaptırılıyor. Bana bu konuda parça listesi veya tavsiyesi olan varsa sevinirim saygılar.
N
9 yıl
Nextstar YE-6000 FTA YARDIM
Arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim nextstar marka uydu alıcısı kanal tarama yapıyorum sinyal %80 kalite 0 hiç kanal bulmuyor. Normalde kanal vardı şimdi ne kanal buluyor nede kalite yükseliyor. Merkezi yayın alıyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
N
10 yıl
Görev Yöneticisi Yöneticiniz tarafından devreden çıkartıldı win
Arkadaşlar görev yöneticisini açamıyorum başlıktaki gibi bi uyarı alıyorum lütfen yardım edin.Bazı çözümler denedim ama olmadı kayıt defteri ile ilgili çözümü denedim ama kayıt defteri görev yönetici tarfından devreden çıkartıldı diye uyarı verdi işletim sistemi win 7 ultimate
N
10 yıl
[TURTU] TURK TURANI Klanina oyuncu alınacaktir
Arkadaşlar yeni kurduğumuz klanimiza oyuncu alınacaktır katılmak isteyen arkadaşlari bekliyoruz.En az bir adet tier 10 tank almış olmasi gerekir saygilar.
N
11 yıl
[HAN] Klanina oyuncu alınacaktır
Arkadaşlar Efeler ve Fatal klaniyla birlikte beraber ortaklık kuran klanimiz HAN klanina oyuncu alınacaktır. Karşılıklı saygi ve sevgi çerçevesinde 15 yaşından buyuk en tier 7 seviye tanki olan arkadaşlari klanimiza bekliyoruz.
http://worldoftanks.eu/community/clans/500025143-_HAN_/
N
11 yıl
WD HARİCİ DİSK SORUNU
Merhabalar WD 500GB 2.5 inç harici disk bilgisayara taktıgımda bildirim sesi duyuyorum önündeki işigida yanıyor fakat bilgisayar harddiski görmüyor televizyona bağlıyorum ordada görmüyo şimdi ne yapmam gerekir saygılar.
N
12 yıl
Steam hatası black ops
arkadaşlar selamlar steam üzerinden black ops multiplayer hata veriyor.Dil rusça anladığım kadarıyla yetkisiz giriş gibi bişeyler söylemek istiyor bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim saygılar.
resim yardımcı olabilir belki...
http://imgur.com/C1YDa
N
14 yıl
Ekran karardı acil yardım
Arkadaşlar bilgisayarda windows 7 64 bit yüklü virüs programı norton 360 deneme sürümü akşam eve geldim bilgisyarı açtım parolaya kadar sorun yok parolayı girdim açılıyor dedi fakat ekran kapkara hiçbişey yok.alt ctrl delete yaptım görev yöneticisi çıktı ondan daha önce norton sanırım virüs tespit etmiş altta o çıktı görev yöneticisinde çalıştıramadım şimdi ne yapmam lazım acil yardımlarınızı bekliyorum.
N
14 yıl
TV KARTI ACİLL
Arkadaşlar yeni bir tv kartı almak istiyorum yaklaşık 100 ila 150 lira arasında bi bütçem var yalnız kart windows 7 yi desteklemeli ve hd olması mümkünmü.lütfen yardımlarınızı ve önerilerinizi beliyorum şimdiden tşk.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.