O

Yüzbaşı
26 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
12 yıl
lise hayatımın son gününde üzücü olay
Arkadaşlar dün malum okullar kapandı. Lise hayatımın son günüydü. Fakat müdür ve hademe sanki 4 senedir ben ve 2 arkadaşıma kuruluymuş gibi; dün son gün atarı yaptılar. Arabayla gittik (ehliyet var) yok çıkamazsınız geri dönün konusma olcak vs vs. (İstiklal Marşımızdan sonra kaçtık biz) bizde takmadık üstlerine üstlerine gidip kaçtık okuldan. Yaptığımız doğru olmasa da sonuçta böyle bişey yaşandı. Bir şey olacağını sanmıyorum da ilerleyen zaman da bi sıkıntı çıkar mı sizlere sormak istiyorum. Sonuçta disiplinle ilgili bugune kadar hiç bir vukuaatımız yok. Teşekkürler.
O
12 yıl
2005 peugeot partner teyp temizliği yardım
arkadaşlar 2005 model peugeot partner aracım var.orjinal teybi var üzerinde. 7 yıldır artık muhtemelen iyice tozlandı. baska bir siteden temizliğinin nasıl yapılcagını biliyorum fakat teybi sökünce araba calısmaz yok kod sorar gibisinden duyumlar aldım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan işin aslını ögrenmek istiyorum. teybi söksem kod sorar mı belli bir yıldan sonra üretilenlerde kod yok diye duymuştum çünkü. şimdiden yardım edenlere teşekkür ediyorum.
O
13 yıl
Öne farklı arkaya farklı jant takmak YARDIM
arkadaşlar aracımda 195/60/15" lastik ve orjinal celik jant takılı fakat lastikleri berbat denecek kadar eski 5 yıllık ve dişleride cok aşınık. elimde 4 yıllık fakat hiç kullanılmamış 175/65/14 (aracın üstünde gelen lastik ölçüsüde buydu) fakat bu 14 lük lastiklerin birisi michlen birisi continetal. ayrıca aracın önünü yere basıcaz spor yaylarla. ben önlere kara jantlara bu farklı lastikleri taksam benim için tehlike yaratır mı :s en azından üzerinde bitik lastiklerden daha mı kötü olur
O
13 yıl
Emniyet Kemeri Kilitlendi
arkadaşlar aracım için koltuk kılıfı aldım arka koltugu takmak için koltugu yatırdım (aracım peugeot partner combi van) daha sonra kaldırcaktım ki baktım koltuk kalkmıyor. bir baktım emniyet kemeri kasıyor. kemeri böyle hızlı çektigimizde kilitlenir gelmez ya işte aynen onun gibi kilitlendi askısında. nasıl düzeltebilirim acaba ?? :(
O
14 yıl
pocket msn sign-in failed YARDIM LÜTFEN
arkadaşlar başlıktanda anlaşıldıgı gibi qtek 9100 wm5 işletim sistemli telfeonumdan 3 gün öncesine kadar kullandıgım kendi msn programı girmiyor artık. pocket msn sign-in failed diye hata veriyor ne yaptıysan olmadı sorun ne acaba nasıl çözücem ?
O
14 yıl
windows 7 hamachi yardım
merhaba öncelikle.

arkadaşım ile hamachiden online nfsu2 oynamak istiyoruz fakat onun bilgisayarı vista benim win 7 baglantı kurulur mu ?
ayrıca hangi sürümü kuralım ve nasıl ayarlandıgı konusunda yardımcı olursanız sevinirim çünkü hiç bişey bilmiyorum :(

teşekkürler
O
14 yıl
yeni ayakkabının vurması (yardım edinnn)
arkadaşlar öncelikle merhaba. yeni bir spor ayakkabı aldım
< Resime gitmek için tıklayın >
bundan yani spor ayakkabı...
arkaları çok felaket vurdu ayaklarımın arka kısmı su topladı.. zaten uzun zaman sonra alıyorum ayakkabıyı genellikle ayakkabılarım hep vurur ilk aldıgmda ama nası geçtigini hiç hatırlayamadım :)

ne öneriyorsunuz şimdi ayagımın şeklini alsın diye ayaklarım yara oldugu halde giyeyim mi yoksa iyileşince mi giyeyim

veya başka bir fikri olan ? büyük yada küçük deil tam ayagıma göre.
O
14 yıl
LENOVOCARE TUŞU ACİL YARDIM :(
Arkadaşlar çok gerekliymiş gibi durup duran bilgisayarıma windows 7 kurdum gayet sorunsuz çalışıyor çok şükür ama tek tuşla format olayı var ya bunlarda (3000 N200) onu bi deniyeyim dedim olmuo açılmıyo o sayfa fakat baktıgımda o gizli bölüm silinmedigini görüyorum.

peki ben şimdi kendi vista ma nasıl geri dönüş yapıcam yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar çok takıldı kafama moralimi bozdu malesef yaa :( :(

şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar...
O
15 yıl
KARTAL mı TOROS mu ?
ARKADAŞLAR BAŞLIKTAN DA ANLAŞILABİCEĞİ GİBİ KARTAL VE TOROS ARASINDA KARARSIZ KALDIM. BAĞIM VAR VE ÜZÜM TAŞIYACAĞIM STABİLİZE YOLDA KULLANILICAK HER ZAMAN BEN OLMAYACAĞIMDAN HORDA KULLANILABİLİR. HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ?
O
15 yıl
N70 imin bataryası 4 gün giderken aniden 1 güne düştü.
ARKADAŞLAR NOKIA N70 TELEFONUM VAR. ESKIDEN SARJI 4 GUN GIDIYODU IŞIK ŞİDDETİ ORTADAYDI ŞİMDİ EN DÜŞÜKTE OLMASINA RAĞMEN VE HİÇ KULLANMAMA RAĞMEN 1.5 - 2 GÜNDE BİTİYOR ESKİDEN ÇOK KULLANIYODUM PASO MÜZİK DİNLİYODUM VE MESAJLAŞIYORDUM KONUŞUYORDUM 4 GÜNDEN AZ GİTMİYODU....

NEDEN OLABİLİR?

DAHA YAN SANAYİ ŞARJ DEYMEDİ TELEFONA.


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.