N

Teğmen
23 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
Bulova 98A179 otomatik
Arkadaşlar, Bulova 98A179 otomatik hakkında görüşü olan var mı? şimdiden teşekkürler
N
7 yıl
nokian wrd4 continental ts 860
Arkadaşlar, 205 55 16 ebadında kış lastiği için nokian wrd4 ile continental ts860 arasında kaldım. Yabancı sitelerde farklı testlerde genelde continentali övdükleri halde wrd4 hakkındaki az sayıda yorumlarda çok güzel ifadeler yer alıyor. Zaten bizim petlas/starmaxx markasını 50 lastik içerisinde 30 küsürüncü sıralara atmışlar.
Continental ts 860 - nokian wrd4 arasında kaldım. Düşüncenizi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
N
8 yıl
pardus yükleme yardım lütfen
Arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımın sabit diskinin D: kısmına pardus kurmaya çalışıyorum. Yükleme sırasında login: kısmına pardus, password kısmına pardus yazdıktan sonra pardus@pardus:~$ satırı çıkıyor. Buraya ne yazmam lazım? Topluluk sürümünde de kurumsal 5 sürümünde de aynısını yapıyor. Bir forumda "startx" yazın diyordu. Bir adım ileri gidemedim. Ne yapmam lazım pardusu yükleyebilmem için? Yardım lütfen
N
8 yıl
huawei mate8 premium 4g lte 64 gb
Arkadaşlar, Huawei Mate8 Premium 4g lte 64 gb hakkında yorum yapabilir misiniz? Telefon Türkiye'de yok yurtdışından getirtmeye değer mi?
N
9 yıl
Bosch wfl2060tr/01 çamaşır makinası arızası
Arkadaşlar, 12 yıldır kullandığımız çamaşır makinası 15 gün önce arızalandı. Çalışırken program sonu ışığı yanıp sönüyor ve duruyordu. Tekrar çalıştırınca devam ediyordu. Problemi önce su kesintisine bağladık, su basıncı az gelince olabileceğini düşündük. Düzelmeyince servise haber vermek zorunda kaldık. Geldiler, makinenin kapaklarını söküp bütün bağlantıları, parçaları kontrol ettiler. Problemin kartta olduğunu söyleyerek değiştirdiler. 400 tl verip, teşekkür ettik. Kireçlenmeleri önleyen, servisteki arkadaşın verdiği tozu koyup makinayı çalıştırdığımızda aynı arızanın devam ettiğini gördük. Tekrar çalıştırdık makinayı. Artık program sonu yanıp sönmüyor, ancak makina çalışmaya başladıktan bir süre sonra duruyor ve program sonu lambası yanıyor. Tekrar çalıştırınca çalışmaya başlıyor. Artık sürekli makinayı takip ediyoruz. Durunca tekrar çalıştırıyoruz. Yeniden arıza kaydı verdik. Bu konuda yardımcı olup bilgi verebilecek bir arkadaşımız varsa şimdiden teşekkür ediyorum. Servis ne diyecek merak ediyorum. Yardımcı olabileceklere teşekkürler.
N
10 yıl
samsung hu8200 ile 8500 arasındaki farklar
Arkadaşlar bilen varsa hu 8200 ve 8500 arasındaki farkları yazabilir misiniz ? Yabancı sitelerden birinde 8200 de One Connect box olmadığı ve 1000 hertz olduğu yazıyordu. One connect box nedir? Türkiye'de satılan 8500 lerde de var mıdır ? Bu iki televizyon arasında başka farklar da var mıdır ? Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
N
10 yıl
iphone 4 ekranı çatladı
Arkadaşlar, iphone 4 ün ekranı çatladı. Telefonun çalışmasında problem yok. Ankara'da yaptırabileceğim güvenilir bir yer var mı ? Foruma baktım, bununla ilgili yazılanlar eskiye ait. Ekonomik bir şekilde yaptırabileceğim bir yer tavsiye edebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
N
10 yıl
windows 8 sildiğim kullanıcı adı ile açılmaya çalışıyor
Arkadaşlar, windows 8.1 defalarca uğraşmama rağmen yüklenemedi. Sonra da bilgisayar sürekli geçici dosya ile açıldığından yeni kullanıcı ekleyip eski kullanıcıyı sildim. Ancak bilgisayar sürekli sildiğim kullanıcı adı ile açılmaya çalıştığından bilgisayarı açmak bile sinir bozucu hale geldi. Bilgisayarın sildiğim kullanıcı ile değil de yeni açtığım kullanıcı hesabı ile açılmasını nasıl sağlayabilirim. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Selamlar.
N
11 yıl
Honda Jazz 2004
2004 Jazz'ım bir süredir soğukta ilk çalıştıktan sonra gaz yemiyor. Bu sırada motor stop ederse tekrar çalışmakta zorlanıyor. Isındıktan sonra herhangi bir problemim yok. Yaklaşık 110000 km dir LPG ile birkaç kez bobin arızası dışında herhangi bir problem yaşamadım. Aklıma gelen problemler subap ayarı, egr valvi ve boğaz kelebeği. Yaklaşık 20000 km önce subap ayarı yapıldı, boğaz kelebeği temizlendi.
1. Problemim hakkında tavsiye/yorum istiyorum.
2. Subap ayar değerlerini bilen varsa bidirebilirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
N
11 yıl
sony hx20v
Arkadaşlar, Sony hx20v düşünüyorum. Netten satış yapan Store-K diye bir firmada buldum Sony DSC-HX20V/B Fot.Mak SF8N4 + Çanta Hediyeli! fiyat 842.50 TL. Bulabildiğim en düşük fiyatlardan biri. Sizce daha uygun fiyata bulabilir miyim? Bu firma ne kadar güvenilir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.