E

Er
21 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362441 Gün Cezalı
356661 gün 5 s. 23 dk.
Gönderiler Hakkında
E
16 yıl
msn uctuu
sizdede uctumuu
E
16 yıl
bu sehirlerden hangisi
uni okumak için sizce bunlardan hangisi daha iyidir.. lütfen baska sehırler onermeyın bende bılıyordum eskısehır ızmır yazmasını ama puanım bunlara yetıyordu bunlar arasında sizce hangisi daha iyidir yasanılır bakımdan uni bakımından kampüs bakımından vssss..
E
16 yıl
SEREFSİZ CİN
Oldukca yakisikli ve cüsseli kisaca her hali ile dört dörtlük bir adam bardan içeri girer. Yaninda da bir devekusu vardır. birlikte bara yaklasirlar. Kadinlar adama hayran kalirlar. Adam barmene seslenir;

- Bana bir viski. Devekusunu gösterek
- Buna da bir tas su. Der ve içtikce içerler. Sonra adam,
- Hesap der. barmen
- 26 $ 48 cent der. Adam elini cebine atar. Cebinden çikardigi paranin hepsini birakir çikar. Barmen sayar, tami tamina 26 $ 48 cent. Adam ve devekusu ikinci gün yine gelirler icerler.
- Hesap! der. Barmen
- 32$ 28 cent der. Adam elini cebine atar butün parayi birakir cikarlar. Barmen sayar 32$ 28cent tamamdir. Barmen saskin olayin sirrini çözmeye çalisir, ama nafile. Uçüncü gün, dördüncü gün adam ve devekusu geliyor gece geç saatlere kadar içiyorlar hesap ne kadar olursa olsun adam elini cebine atip, bütün parayi birakiyor, barmen sayiyor hesap tamam. Ne 1 cent eksik ne fazla. Barmen kafayi yemek üzere dayanamaz ve adama bu isin sirrini sorar. Adam anlatir;
- Bir gün yolda Aladdinin sihirli lambasini buldum. Ogusturdum, icinden Cin çikti ve bana üç dilek dilememi söyledi. Ben de diledim...
- 1.çok yakisikli ve kadinlarin hayran oldugu bir tipim olsun.
- 2.her yerde ve her zaman ne kadar paraya ihtiyacim olursa olsun elimi
cebime attigimda o kadar para hazir olsun.
Barmen paranin sirrini ögrenip,rahatlamistir. Sonra devekusunu göstererek sorar;
- Peki bu nedir bu? Adam cevap verir,
- Haaa o mu?
- Ucüncü dilegimdir O der..
- Beni hiç yalniz birakmayacak uzun bacakli bir piliç istemistim, serefsiz cin yanlis anladi...



NOT: MAİLİME GELDİ PAYLASIM DEDİM
E
16 yıl
gereksize ilk mesajımmm
burda rahatca sacmalayabılirim
E
16 yıl
karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi )
gayet acik ve net
E
16 yıl
en güzel konular kaldırılıyor : !!
bugun bı kac guzel konu acılmıstı birinde bi arkadas kac dua biliyosunuz diye konu actı daha 4 5 cevap verildi hemen kapandı üstelik bi tartısma ortamıda yoktu herkes bıldıgını sayı olarak ıfade edıyordu. deminde hem Ataturku hemde HZ Muhammed i sevemezmiyiz konusu kapandı..
benim anlamadıgım neden kapatılıyor bu konular?? insanlarin bazi dogrulari gormesi neden engelleniyor adam ordan cikmis once Ataturku sevmeliyiz diyor bu insan muslumansa ona dogru yolu gostermek gerekmezmi. benmi yanlis dusunuyorum bu konuyu actigim icinde birileri cikar sen x particisisin bilmemne der simdi alakam yok kardesim..
dh yoneticileri muslumanmi merak ediyorum acikcasi
E
16 yıl
Şu nazım hikmet dostları !!!!!!!
ya kardesım herseyde Turklere karsı olunurmu ne dır Turklerden cekemedıgınız hangı konuya gırsem bu ımzaya sahıp kısıler hep Turklugun karsıtı mesaj atıyolar ne istiyosunuz ne cekemiyosunuz ne dir bu gıcıklıgınız.. sözde vatanı seviyosunuz ama icraate gelince her naneyi yiyosunuz aha işte bugunde dunku macla ılgılı bı kac kısının yazdıgı mesajlar haksızmıyım söyleyin.. susaca susacam dıyorum ama artık bı yere kadar
ıste onlardan bı kacı : :

1)sirf Türkiye elensin diye yapıyorlar bunları dimi

hepsi Türk düşmani pis gavurlar

belkide bu turnuvanın en başarıli kişiler hakemlerdi

son derece adillerdi bana göre

yenildik işte bu kadar uzatacak hiçbirşey yok

hakemler gercekten ciddi bir hata yapsa ne yapardınız merak ediyorum

2)birak arkadaşim ya

sabrinin yaptıgı hareket cok net penaltiydi vermedi işte

her yenilgide hakem diye aglanıp sizlanmak Türklere özgü bir davraniş sanırım
E
16 yıl
msn girebiliyomusunuz?
msn girmiyor ya deli olacam
E
16 yıl
maçtaki Atatürk resmi dikkatinizi çektimi [ ss li ]
hırvatistan maçında takımımızın kulübesindeki Atatürk resmi maçta dikkatimi çekmişti hem güzel bişi olduğunu düşündüm hemde yerde ne işi var diyede aklımdan geçirdim.. bugünde bi haber sitesinde bunla ilgili haber okudum haberde A milli futbol takımı idari sorumlusu Sükrü Hanedarın uzun zamandır kullandığı bir dosyanın kapağıymış.. ben sadece bi poster tarzı bişi sanmıştım değilmişş . .
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.