A

Çavuş
19 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Kucuk isletmemin server bilgisayari icin antivirus tavsiyesi.
Baslik biraz uzun olmus ama ozet olmus sanirim. Kucuk bir isletmemiz var ve ana makina diye tabir ettigimiz bir server makinemiz var. Bu zamana kadar symantec antivirus kullaniyorduk ancak ben sahsen degistirmek istiyorum. Avg senelerdir kullanirim ve hic sorun yasamadigim icin bu sene avgnin ev surumu olan AVG Protection aldim. Sizce server'a bu urunu kurmak mi mantikli yoksa AVG nin isletmeler icin olan internet security business edition mi alip kullanmak mantikli. Tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.
A
9 yıl
Nas Server UPnP (DLNA)
Merhaba iş yerimdeki internet bağlantım fiber ancak evimde adsl 8mbit bağlantım var. Sürekli yabancı dizi yada film izleyen birisiyim. Bilgisayardan filmleri yada dizileri televizyonuma Smartmedia hd vision markalı media player ile sağlıyorum. Ancak 8mbit ile yüksek çözünürlüklü film yada dizilerin önce inmesini saatlerce bekliyorum ancak tamamlandıktan sonra izleyebiliyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi acaba iş yerime bir tane nas sunucusu koysam ve izlemek istediğim şeyleri o sunucuya indirsem evimdeki ağa o sunucuyu dahil etsem ve sunucunun üzerindeki içerikleri upnp yada dlna desteği sayesinden smart media hd vision üzerinden izleyebilir miyim? Yani iş yerimdeki nas serverinı ev ağıma dahil edebilir miyim? Bunu yapmaktaki amacım saatlerce tamamını beklememem. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Teşekkürler.
A
12 yıl
Ağ altyapısı
Merhaba.Şimdi elimde 1 adet airties RT-211 modem ve 1 adet Asus WL-700ge router var.Laptopum airties modeme ethernet ile bağlı ve dosyalarımda laptopumun içinde.Airties Modemin diğer portlarındaki pcler ağ üzerinden dosyalarıma erişebiliyor burada sıkıntı yok.Modemin bir portundan çıkışı alıp Asus Router a giriyorum Routerın portlarındaki pcler ise internete girişde hiç bir problem yok ancak airties modeme bağlı laptopumdaki dosyaları göremiyorlar.Ağ altyapısı değiştiği için sanırım nedenini çözemedim.Ben istiyorum ki Asus router a bağlı makinelerde,Airties modeme bağlı laptopumdaki dosyalara ağ üzerinden erişebilsin.Bunu nasıl sağlıyabiliriz yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
A
12 yıl
70 metre ethernet kablosu
Merhaba bir sorum olucakti yaklasik 70 metrelik bir cat6 kablo cektirdim fakat yapan arkadas iki ucunda renk siralamasi ayni oldugu surece sikinti yasamassiniz dedi ve renkleri kafasina gore yapti fakat suanda baglanti kuramiyorum jacklarin saglam oldugundan eminim sizce sorun ne olabilir renk siralamasi bu kadar mi onemli yada araya bir repeater mi almak gerekli yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler
A
12 yıl
Bilgisayardan otomatik telefon cevaplama (telesekreter gibi)
normal telefon hattımın bilgisayarımın çevirmeli modemine takarak daha önce arayan numaraları ekranda gorebiliyordum.Şimdi ise beni arıyanları otomatik açarak benim kaydettiğim sesi dinletip(örn:"şuan evde yokum sinyal sesinden sonra mesajınızı kaydedin.")sinyal sesinden sonrada karşı tarafın mesajını kaydetmesini istiyorum.Programın aciliyeti ve önemi var lütfen yardımcı olmanızı diliyorum.Şimdiden saolun.
A
12 yıl
1 Saat içinde 4.5 gb kota nasıl oldu?
Daha modemi açalı 1 saat olmadı ve dun gece 12 i geçtikden sonrada modemi resetledim ve herhangi bir download yapmadım 4.5 gb kota olmuş ayıp ya gerçekden ayıp nasıl yaptım ben bu kotayı nasıl itiraz edicem şimdi?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
Eskiden 8Mbit aldığım hızı şuan 2Mbit bile alamıyorum
Yaklaşık 2 sene önce kullanıma başlamıştım şuan kullandığım hattı.Başvurumu yaptım aktivasyonu bekledim hattım uzunda olsa acıldı ve 8mbit ile başladım yolculuğa aylarca bu hızda sorunsuz kullandım ancak 4-5 ay sonra adsl sinyalinin düşmesi modemin surekli kopması sorunlarından dolayı acılan arıza kayıtlarından dolayı hızı 7 mbit cektiler ve daha yukseğini desteklemediğini söylediler bu kadar ay nasıl kullandığımı sorduğumda ise cevapı onlar bile veremedi.Neyse dedim sağlık olsun 7 de iyidir yaklaşık 1 sene bu hızı kullandım hiç bir sorun olmadan hemde ama 1 hafta önce gene adsl sinyalinin gitmesi modemin düşmesi ile karşılaştım ilk başlarda hemen arıza kaydı bırakmadım cunku gene hızımın dusuceğini biliyordum ama sonra dayanılmaz bir hal alınca kopmaların sıklıkları aradım ve tam 3 veya 4 kez arıza kaydı bıraktım hızımın suanki düştüğü nokta 2mbit ve hala arada kopma yaşıyorum.Ben ilk zamanlar bu hatta 8mbit alabiliyorken şimdi nasıl 2mbit i bile alamıyorum bunun açıklaması nasıl ne şekilde olabilir lütfen bana yardım edin.Sinyal değerlerini aşağıya yazıyorum belki değerlere göre birşey cıkarıp yardımcı olursunuz.Şimdiden saolun.



< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.