M

Yüzbaşı
05 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Yakıt tüketimleri yarışıyor :)
arkadaşlar merhaba,

2012 yılında benzinli opel astra sedan 1,6 aracımı sıfır olarak aldım. o gün bugündür, araçtaki bc2'yi hiç sıfırlamadım ve devamlı takip ediyorum yakıt tüketimimi. b1'i ayda 1 benzin aldığım zaman sıfırlıyorum. konuyu yakıt tüketimlerini araçlar arasında kıyaslamak ve yapılan doğrular-yanlışları belirtmek için açtım. sizin de aracınızın model-tüketim verilerini bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
hava yastığı patlak mı?
merhaba arkadaşlar,

ikinci el bir focus aldım. ancak direksiyonda kornanın bulunduğu yer çok yumuşak. Hafif dokunmayla kornaya basmadan içeri giriyor. Ayrıca yolcu tarafında da airbag'in olduğu yerde dikdörtgenimsi hafif bir çizgi var. Acaba hava yastıkları önceden patlamış olabilir mi? Almadan servise baktırdım, sorun yok diyordu...
M
13 yıl
2007 Focus 1.6 TDCi CVT - Uçak konforunda araç
Merhaba arkadaşlar,

geçen hafta 2007 model dizel-otomatik bir focus aldım. Simsiyah. Araç 115binde. Sürüşü, konforu, rahatı o kadar etkileyici ki. Daha öncede opel meriva vardı, kıyaslanmayacak şekilde güzel bir araç. Alırken fordun CVT vitesleri hakkında pek bilgim yoktu. Ancak forumlarda okuduğum kadarıyla biraz problemli bir vitesmiş. Şu an için bir sıkıntı görünmüyor aracımda. Ancak vites D durumundayken sürüş esnasında 2000 deviri çok nadir görüyor. genelde 1750-1900 arası bir yerlerde dolanıyor. Acaba bu durum normal midir. Yakıt tüketimi aldığımdan beri 200km yaptım, sıfırlayıp bakmıştım 7.5lt gibi duruyor. Manuel kullanınca tüketimi düşer mi, özellikle 2000 devri geçip vites attığımızda?

Çok düşük devir olduğu için mi tüketimi yüksek. Kullananlar hakkında araç hakkındaki paylaşımları bekliyorum.
M
13 yıl
Jetta, Focus, Octavia, Alfa Romeo 156 aranıyor!...
24000 TL'ye kadar, peşin, 2006 üstü Jetta, Focus, Octavia, Alfa Romeo 156 aranıyor!...
M
14 yıl
Opel 13 kollu jant
merhaba arkadaşlar,
opel meriva'ma resimde de görülen 13 kollu jantlardan taktırmak istiyorum. interneti araştırdın bulamadım, istanbul avrupa yakasında, bu jantları nereden bulabilirim?


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
15 yıl
Bilgisayardan Uydu Yayını Nasıl İzlenir?
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere danışmak istediğim bir konu mevcut. Tv yayını ve uydular hususunda pek bir bilgim yoktur. Evdeki bilgisayara Acer'ın V233H modeli olan 23" LCD monitör aldım. Ayrıca çatıyada bir çanak anten taktırdım. 8 LNB'li iki çıkışını ben aldım. Birini D-smart'a bağladım diğeri boşta. Gelelim esas mevzuya: Bu boşta olan kabloyu direkt olarak bilgisayara nasıl bağlayıp da, bilgisayardan uydu izleyebilirim. Kutu falan almadan, sadece TV kartı ile. Elimdeki Tv kartı Aver TV 203 modeli. Girişleri farklı olduğu için denemedim. Sanırsam yeni bir TV kartı alacağım, ancak meseleden bihaber olduğuma konuyu bilen arkadaşlara danışayım dedim.

Ayrıca bir diğer önemli mevzu, LCD monitörüm Full HD 1080 destekliyor. Uyduda HD yayın yapan kanallar var mıdır, varsa eğer monitörden izlediğim yayınlar HD kalitesinde olur mu?

Teşekkür ederim.
M
15 yıl
Elimdeki Win7\u0027den 64bit\u0027i nasıl seçeceğim?
Arkadaşlar Win7 cd'si aldım. Bilgisayara format atıp kurdum. Sistemim 64 bit desteklediği halde, 32bit kurdu. Cd'yi aldığım yerde, içinde 64 bit seçeneğinin de olduğunu söylemişlerdi. Acaba kurulumun hangi aşamasında 64 bit seçeneği seçeceğiz? Bir yerde gözüme takılmıştı, x86 ya da x32 diye bişeyler seçiyordum ama şimdiye kadar 4-5 kere formatladım bi daha rastlayamadım bu seçeneğe...

Acil yardım bekliyorum. Olmadı bir de 64 bitlik Win7 alacağım.
M
15 yıl
VW caddy incelemem
Henüz daha yeni yeni yayın hayatına ısınan web sitemde çok beğendiğim araçlardan biri olan VW Caddy'i inceledim. Okurları ve yeni üyelerimizi, üye olup sitede yazı yazacak adaylarımızı bekliyoruz:

http://otomobilinisec.net/vw-caddy/

Yorumlarınızı sitemden bekliyorum.
M
15 yıl
Yeni sitemden, Toyota Corolla incelemesi
Merhabalar arkadaşlar. Diğer marka araç forumlarını takip edenler bilir, yeni bir site açmıştım. Ve bazı otomobilleri test ederek inceleme bilgilerini yazıyordum. Bugünkü sırayı Toyota Corolla aldı. Bakalım siz bu incelemeyi beğenecek misiniz...

http://otomobilinisec.net/toyota-corolla/

Yorumlarınızı sitemden bekliyorum.
M
15 yıl
Citroen C4 incelemesi
Açmış olduğum ilk otomobile dair web sitesinde yeni bir otomobilin incelemesini yaptım siteye üye olan bir arkadaşla beraber. C4'ü inceledik. şuradan bakabilirsiniz:

http://otomobilinisec.net/citroen-c4/

Ayrıca isteyen arkadaşlarda üye olup, kendi yazılarını yayınlayabilirler... Yorumlarınızı bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.