D

Yüzbaşı
19 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
13 yıl
cift işletim sistemi SATA ve IDE disk SORUNU ??
merhabalar sorunum sudur arkadaslar,elimdeki ide diskde xp kuruluydu sorunsuz calısıyor.bugunde elime sata bi disk geldi onada 64 bit win7 kurdum o da sorunsuz calısıyor.ancak 2 disk baglı oldugunda boot ekranında biosdan hangi diski birincil olarak gosterirsem o windows acılıyor.yani işletim sistemi secme secenegi cıkmıyor.direk birincil diskdeki işletim sistemini acıyor.ide diski master olark yaptm jumper ayarından.daha once ide to ide olark isletim sistemlerini kurdugmda işletim sistemi secme secenegi cıkıyordu ama sata ile ide olunca cıkmadı.işletim secme secenegini nasıl getirebilrm nasıl secebilirm ??? yardım ederseniz sevinirm
D
14 yıl
AMD ATHLON 64 X2 4200 hakkında yardımm
arkadaslar bi sorum olacak bugun bi abimin kapanan internet cafe malzemelerinin içinde kullanılmayan bi işlemci buldm.amd athlon 64 x2 4200 şimdi bende bi kac amd board war ancak amd hakkında yuzeysel bi bilgim war.sorum su bu 4200 939 soket mi 940 mı bazı yerlerde de am2 yazıyo am2 nedir tam olarak? elimdeki asus A8N5X modeli 939 soket boarda uymadı ancak bu amdlerin soket tiplerini bilmiyorum kısacası bu 4200 soket tipi nedir ?? hangi boardlara uyar yardımlarınızı bekliyorumm bi de 939 soketle 940 arasında ne fark warrrrrrrrr
D
15 yıl
14.000 YTL lik spor bir araç
Arkadaslar cebimde 14.000 ytl param war ve spor bir araba almak istiyorum.ben su an peugeot 206 XS tek kapılı araclara bakıyorum.sizlerden biraz yardım istiyorum.bana bu tarz bu fiyatlarda bir spor araba tavsiyesinde bulursanız sevinirim.modifiye'ye merak wardır :D
D
15 yıl
Nokia 8800 Arte Siyah Ankara
Arkadaslar ankarada yasıyorum.8800 arte replica almayı düşünüyorum.kullanan veya ankarada temiz güvenilir satan bi yer duyan bilen war mıdır?kullanan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.goruntusu cok hosuma gitti begendim almaya karar verdim.piyasasıda 300 YTL civarlarındaymış.yardımlarınızı bekliyorum.
D
16 yıl
Assassins Creed Bi Yerde Takıldım Gecemiyorum Yardım Pls !!!
arkadaslar memory block 5 teyim.bi adamdan görevi alıyorum bürodan değil bu görev normal bi vatandastan.görevde 2 tane tezgahı dagıtmamı istiyor.ilk basta dagıttım ama sonrakilerde dagıtamadm nasıl yaptım bilmiyorum.button 1 ve shift tusuna basarak yap diyo ama olmuyo.bilen bi arkadas varsa lütfen yazarsa sevinirim.tam olarak hangi tusa basarak ve nasıl yapıcagımı söylerse :)

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
D
16 yıl
Assassins Creed Takıldım Gecemiyorum Yardım Pls !!!
arkadaslar memory block 3 teyim.adamın birinden gorevi alıyorum 2 tane yerde gorev cıkıyo.çatıda 2 tane okcu war bunlardan zannedersem bilgi almam gerekiyo.ayrı ayrı çatıdalar bunlar.arkaları donuk bi şekilde çatıda bekliyorlar.ama bir turlu bilgi alamadm nasıl yapacagımı bilmiyorum takıldım kaldım burda.öldürünce gorev failed oluyo.tekrar bastan gorevi alıyorum.acaba burda tam olarak ne yapıcam?yardım ederseniz sevinirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
D
16 yıl
Ati Rodeon HD4870X2 Farklı Crysis Testi Ve Ek Olarak Age Of Conan Testleri
Daha önce FX arkadasımızın açtıgı HD4870X2 testlerine ek olarak bu konuyu açtım.Crysis in farklı testi ve Age Of Conan testi.


Crysis 1.2.1 x64 ortalama oynanabilir kare/saniyede verilebilen en kaliteli görüntü testi:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Age of Conan: Hyborian Adventures ortalama oynanabilir kare/saniyede verilebilen en kaliteli görüntü testi:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Crysis 1.2.1 x64 yüksek, eşit ayarlarda performans karşılaştırılması:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Age of Conan: Hyborian Adventures yüksek, eşit ayarlarda performans karşılaştırılması:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Keskinliği yumuşatma performası karşılaştırılması:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak : TürkDonanım
D
16 yıl
DirectX 11: Microsoft yeni sürümü tanıtıyor


Microsoft, DirectX 10 halefi hakkında bazı bilgiler verdi. Yeni sürüm Ağustos ayında tanıtılacak.Microsoft, bilgisayar grafikleri etkinliği olan NVISION 2008 ziyaretçilerine çıkacak olan DirectX 11 sürümü ile ilgili bazı bilgiler vermek istiyor.

26 Ağustos tarihinde Microsoft XNA Developer Connection (XDC) bölümünden Kev Gee, yeni multimedya arayüzünü tanıtmak istiyor. NVISION 25-27 Ağustos tarihleri arasında Kaliforniya'da (San Jose) gerçekleşecek.

DirectX 11, esas olarak güncel DirectX 10 teknolojisini baz alacak. Yeni fonksiyonlar arasında Tessalation (poligon parçalama), Multithreaded-Rendering, Compute Shaders (API'ye gerek duymadan grafik işlemciye doğrudan erişim) ve Shader Model 5 var. Yeni DirectX sürümü için kesin bir çıkış tarihi henüz belirlenmedi. Ancak Fudzilla sitesi geliştirme sürecinin sonu olarak 2009'un başına işaret ediyor.

Kaynak : Microsoft,Chip
D
16 yıl
HIS ICEQ 3 TURBO HD3870 İADE
ewt arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi his iceq 3 turbo hd3870 kullanıyordum.bundan 20 gün önce nova bilgisayardan almıstım bu kartı.ancak aldıgımdan beri surekli oyunlarda donmalar,kasılmalar,vpu recover hata raporları alıyordum.gpu sıcaklıgından dolayı fan ayarlarını ne kadar yukseltsemde fayda etmedi.bunun üzerine HIS in ankaradaki distribütör firmasına götürdüm.4 5 gün sonra kartı gidip aldım kartta bir sorun yok dediler.kartı pc ye taktım tekrar aynı hatalar devam ediyordu.kart garantiden geldikten 2 hafta sonra tekrar goturdum(2 hafta sonra goturdum hem kartı test ettim hem de iş güç den dolayı biraz geçikti goturmem).kartı servis elemanları test sistemine taktılar ve kontrol ettiler daha sonra beni cagırdılar;

Servis - bu kart arızalı
Ben - ben size demiştim
Servis - 3D Mark 2006 testinde 1.testi geçiyor 2.testi geçemiyor
Ben - ee sonra
Servis - daha sonra ekrana goruntu gelmiyor
Ben - napalım
Servis - elimde 2 tane 3870 war değiştirebilirim ya da iade edelim
Ben - iade edelim bir daha basımız agrımasın
Servis - peki

bu konusmadan sonra distribütör firma bana bir rapor hazırladı ürünün arızası ve iadesi hakkında.bende bu raporla ve ekran kartımla birlikte nova bilgisayara gittim ve paramı bugun geri aldım.

bunu yazmamdaki sebep eğer kartınızda sorun war ise herhangi bir marka olsa dahi mutlaka işinizi garanti kapsamında halledin.ürünün ithalatcı firmasıyla işinizi halledin aldıgınız yerle değil.bunda ki amac ise kartı servisle birlikte gorerek test edin ondan sonra kartı alıp eve getirin.bu sorunlar her markada olabilir sadece his firmasına ait değil.sapphirede de olabilir zotacta da olabilir vs...

inşallah faydalı olabilmişimdir...
D
16 yıl
Enermax Kullanan Arkaşlar Bir Sorum Olacak
arkadaslar enermax almayı düşünüyorum.Enermax Infınıtı 720W lık özelliklerine baktım 86A cıkısı var diğer markalara göre amperi daha yüksek enermax kullanan arkadaslardan sunu rica ediyorum.kasa içerisindeki PSU sesi nasıl cok fazla ses yapıyor mu ? bi de performans nasıl siz ilk kullanmaya başladıgınızda farkı hissettiniz mi performans acısından tabi bi de ses war

ilginiz için teşekkür ederim ...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.