I

Binbaşı
12 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
6 yıl
BERNHARD H.MAYER ?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar,2 gün önce bana bernhard h.mayer markalı bir saat hediye edildi ama genel bir piyasa araştırması yapınca detaylı bir bilgiye sahip olamadım ne saat nede fiyat konusunda.O yüzden bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar.
I
6 yıl
PM Özelliğinin Kapalı Olması
Hiç ticaret yapmadığım halde pm atma özelliğim kapalı durumda,bir diğer başlıkta bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olunmuş aynı hassasiyetin bana da gösterilip yardımcı olunmasını rica ediyorum.
I
6 yıl
Wowwo nedir?
wowwo nedir arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum araç alan veya şahit olan arkadaşlar durumu biraz açıklarsa sevinirim artı ve eksileri nedir alınmalımı nelere dikkat edilmeli?
I
11 yıl
97 Model opel vectra gls ?
merhaba arkadaslar. 97 model gls vectra alma arifesindeyim. 220 binde. hafiften gunes yaniklari var. degiseni yokmus ve motorda sıkıntı olmadigini söyledi satici. gerci arabayi gostercem. 13500 den acilan pazarlik 12 binde bitti. yakit tuketimi nasildir? alinirmi alinmazmi binen kullanan arkadaslardan yorum alabilirmiyim. son olarak baska arac tavsiye etmezseniz sevinirim. teşekkürler.
I
11 yıl
Renault laguna 2.0 rxe mi yoksa Mazda 626 2.0 mi?
Arkadaslar bu iki araci kullanan varsa deneyimlerini paylasirsa sevinirim. Tercihlerim arasinda hyundai elantra 1.8 gls de var. telefondan yaziyorum imla hatalarim icin özür dilerim.
I
11 yıl
Ford Mondeo tercih yardımı.
Arkadaşlar yaza doğru mondeo almayı düşünüyorum 2006 model makyajlı stop olanlardan. Dizelmi benzin & lpg mi tercih etmeliyim hangi paketi arayım nedir ne değildir bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim..

Saygılar..
I
12 yıl
Cruze 1.4 Turbo 140 hp.
Çıkmış gazetede gördüm. Araç hakkında bilgi varmı?
I
12 yıl
Temiz 2011 Mitsubishi Lancer..
I
12 yıl
Kaza yaptık ne yapmamız lazım..
Arkadasımla beraber etimesgut devlet hastanesinden ilerleyip kızılay binasının yanından aşağı inecektik. Aşağıdan gelen bir amcamız T yol ayrımında sola dönüşü tam yapamayıp bize yandan vurdu bizde yoldan çıkıp kaldırımdan yol yanında bulunan cepteki tabelaya vurduk. Resimdeki mavi arac biziz kırmızı arac bize vuran kişi. Pek iyi çizemedim ama vurdugu yerde yol biraz daralıyor kazada bu yüzden oldu. Şimdi asıl sormam gereken arkadasımın aracının kaskosu yok 2000 model araba. Bizim sol ön teker direksiyonla baglantısı kesildi yan duruyor 2 kapıda sürtünme ve göçük oluştu. Aracımınız mitsubishi carisma. Trafik sigortası hasarı karşılarmı? Hata sanırım meganede. Yarın belli olacak ama yinede fikir alayım dedim.

Cevap veren arkadaslara teşekkür ederim.



< Resime gitmek için tıklayın >
I
12 yıl
Ufak taş izleri..
Arkadaşlar malumunuz hepimizin aracında irili ufaklı taş izleri mevcuttur. Özellikle kısın tuz ve çakıl dökülmüş yollarda sollanma yapılırken aracımıza değen taşlar iz bırakıyor. Bir çok yerde arastırma yaptım ama kesin bir sonuca varamadım. Bunun giderilmesi mümkünmüdür?

Bilgi veren arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.