G

Yarbay
12 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
165 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
EGEA Kapılarında Neden Bu Malzemeden Yok? Sonradan Takılabilir mi?
EDİT: Başka araçlarda da olmayanlar varmış arkadaşlar. İbizası olan arkadaşımı aradım onlarda da yokmuş. 2021 Golf 8 videolarına baktım onda da yoktu. Sanırım tasarımla alakalı bir şey arkadaşlar, iç tarafta varsa dış tarafta şart değil gibi vs.. Çok da bir anlamı kalmadı konunun.





Selam arkadaşlar. Egea'nın neden kapılarında bu kısımdaki bant yok? Malzemeden çalmak için yapılmış bir şeyse sorun değil parasını verip kendim alıp takayım. Haa ama teknik olarak mümkün değilse de bileyim yapılamayacağını. Teknik olaraktan kastım kapının ölçüleri vs. uygun değildir belki. Bant sonuçta alıp yapıştırılacak da, belki kapı düzgün kapanmaz bir şey olur vs. Garip geldi çünkü bana yani hiç bu bantın olmadığı bir araba görmemiştim. Bir de bu bahsettiğin fitil hangi tip fitil olarak geçiyor acaba?

Lütfen polemik ve tartışma yaratmadan cevap verin arkadaşlar. Bilgi almak için yazıyoruz, sonradan takılabilir mi sorusuna da cevap arıyoruz :)

Bahsettiğim bant aşağıdaki fotoğrafta kırmızıyla içine aldığım kısım. Kapı altındaki düz takılabilir fitil değil

< Resime gitmek için tıklayın >

Gerçi uyumsuz olacağını zannetmiyorum çünkü dediğim gibi ben o bandın olmadığı bir araba kapısı görmemiştim bugüne kadar.
G
3 yıl
2021 EGEA SEDAN vs HB vs CROSS Malzeme Kalitesi
Arkadaşlar selam

2021 Egea sedan lounge paket sipariş verdim. İnternette bazı yorumlarda hatchback ve sedan arasında malzeme ve yalıtım kalitesinde farklar olduğunu duydum. 2021'de de bu durum geçerli midir? 2 aracı da kullanmış arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler
G
4 yıl
[SONUÇ HÜSRAN] Türknet YAPA Geçiş, Ne Yapmam Gerekiyor?
İyi günler,

Bana şöyle bir mesaj gelmişti bir zaman önce:

Size guzel bir haberimiz var. Hizmetinizi aktif altyapimiza (YAPA) dahil ediyoruz. Calisma yapacagimiz 31.12.2019'te internetinizde kisa sureli kesintiler olabilir. Merak etmeyin, telefon numaranizda ve faturanizda herhangi bir degisiklik olmayacak ve ileride baska bir operatorden hizmet almak isterseniz numaranizi yine istediginiz gibi tasiyabileceksiniz. Bu arada baglanti hizlarinizda bir artis gorurseniz de sasirmayin. TurkNet'te boyle hosluklar her zaman oluyor. B001

Dün de böyle bir mesaj geldi:

Bagli oldugunuz santralde calisma tamamlanmistir. Kullanim kolayligi hizmetlerinizi (uyandirma, yonlendirme vb.) lutfen tekrar yapilandiriniz. B001

Ne ifade ediyor bu mesaj? Ne yapmam gerekiyor tam olarak anlayamadım. Online işlemlerde yapa olarak gözüküyorum fakat modem arayüzünden baktığımda hiçbir fark yok. Hala aynı her şey.


Edit: Sapasağlam nternetim gitti 1 haftadır yok, türknet'te yapaya geçiş yapmayı beceremediğini söyledi.
Edit: Arkadaşlar türknet hattı kontrol ettirmiş sorun bendeymiş. Bir de 90 tl istiyorlar benden hattı kontrol için şaka gibi evde kendi kendine duran hat bozulmuş :)

Her neyse kısaca özetleyeyim: her şey çok güzel gidiyordu, 102 mbite kadar download, 42 mbite kadar upload destekliyordu hattım, bir gün türk net bana mesaj attı 'yapaya geçtiniz ' diye. Ben de dedim hani nerede yapa falan yok, bunlar da dediler ki 'kusura bakmayın bir hata olmuş sizi aslında yapa'ya geçirememişiz'. Sonra normal sağlam olan hattım da gitti 1 haftadır evde internet yok.

Uzun lafın kısası, bir gün türknet size 'yapaya geçiyorsunuz' diye mesaj atarsa onlara 'aman kurban olayım ben böyle iyiyim yapa falan istemem yeter ki bozmayın' diye hemen cevap verin.

Hattı iptal etmelerini istedim. Herkese iyi akşamlar.
G
4 yıl
---
---
G
6 yıl
Servisin Kireç Önleyicisi (Suyumuz Çok Kireçli)
Merhaba arkadaşlar, musluk suyumuz çok kireçli, öyle böyle değil. Bugün bulaşık makinesi aldım montaja gelen Beko servis 80 TLye bu aparatı takabileceğini söyledi ve 5 yıl boyunca koruyacağını söyledi ancak taktırmadım. Şimdi bugün yıkadım ve sonuç beklendiği gibi bulaşıklar hep kireçli çıktı. Şimdi size sorum bu aletleri taktırıp kullanan var mı? İşe yarıyor mu? Sudaki kireç az olsa ayda yılda bir kireç önleyici calgon falan kullanırım ama dediğim gibi su çok kireçli.
G
7 yıl
-------------
-------------
G
7 yıl
Değişim Raporu hakkında
Merhaba arkadaşlar. Cihazımı asus'a gönderdim değişim raporu çıkmış, satın aldığım yer de hepsiburada. Ancak cihazı alalı çok olduğu için hepsiburada'ya baktım ürünü göremedim sanırım artık satmıyorlar. Sorum şu ki şimdi bana para iadesi mi yapacaklar? Bana para iadesi yapsalar, bildiğiniz üzere şu son 2 senede elektronik fiyatları acayip şekilde uçtu, benim zamanında aldığım fiyat şu anki sıfır fiyatın neredeyse yarısı. Nasıl bir yol izlenebilir böyle bir durumda? şimdiden teşekkürler
G
7 yıl
----------------------
-----------------
G
7 yıl
------------------------
---------------------
G
7 yıl
Laptop yeni ekranın arka ışığı çalışmıyor
Arkadaşlar Laptop ekranım kırıldı ve n11den uyumlu olduğu söylenen yeni bir ekran sipariş ettim geldi taktım ve kapkara bir ekranla karşılaştım sonra ekranın arkasına telefonun flaşını tuttum ve fak ettim ki ekran çalışıyor ancak arka ışığı çalışmıyor. Eski ekranı takayım dedim eski ekran kırık da olsa çalışıyor. Hdmi ile monitöre bağladım onda da sorun yok normal çalışıyor laptop. En son değişim için gönderdim yeni gönderdiklerini taktım yine aynı sorun. Sizce ne yapabilirim

Asus n550jk cn167d
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.