Y

Teğmen
11 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
hemoroid tedavisi Ankaradaki doktor
Merhaba arkadaşlar Hemoroid tedavisi ile ilgili Ankaralı Mevlüt topbaş hocayı sanırım duymuşssunuzdur.Forumdan yakın zamanda gidecek var mı acaba.Eğer var ise beraber gidelim diyorum .Çünkü toplu gidince indirim oluyormuş.
Pm den de yazabilirsiniz.
Y
4 yıl
Reklam Karşılığı Ingilizce Konuşma Dersi Vereceğim
Merhaba arkadaslar ,
Ozel ingilizce garantili Konusma dersleri veriyorum.Reklam konusunda yardimci olan yani bir sekilde haftalik 1000-2000 ziyaret alacak bir reklam Kampanyasi istiyorum.Her 1000 ziyaret karsiligi 2 saat Ingilizce konusma dersi verecegim.
Simdiden ilginiz icin tesekkur ederim...

Not: Konusma dersleri A2 seviye ve üstü olanlar içindir.
Gramer ve Kelime ezberi yapmadan direkt olarak Konusma ve Konusturmaya yonelik interaktif bir egitimdir.
Y
4 yıl
Reklam Karşılığı Ingilizce Konuşma Dersi Veriyorum
Merhaba arkadaslar ,
Ozel ingilizce garantili Konusma dersleri veriyorum.Reklam konusunda yardimci olan yani bir sekilde haftalik 1000-2000 ziyaret alacak bir reklam Kampanyasi istiyorum.Her 1000 ziyaret karsiligi 2 saat Ingilizce konusma dersi verecegim.
Simdiden ilginiz icin tesekkur ederim...

Not: Konusma dersleri A2 seviye ve üstü olanlar içindir.
Gramer ve Kelime ezberi yapmadan direkt olarak Konusma ve Konusturmaya yonelik interaktif bir egitimdir.
Y
7 yıl
Gerçekten DİNLENİYORMUYUZ?
Merhaba Arkadaşlar, bu ilginç olayı paylaşmak istedim.Belki başına gelenler var mıdır diye merak eidyorum birde hala olayın farkına varamayanları da fark ettirmek için.
Facebook ta gezinirken googlladığımız şeyleri reklamlarda görüyoruz bu bilindik ama Dinlendiğimizin kesin kanıtını dün akşam itibariyle anladım.Belki geç ayıkmış olabilirim ama en azından farkındalık olsun diye paylaşıyorum.

Ben reklamların araştırdığım konularla gelmesine öyle alışmışımki, arada googllamadığım ama o gün için de konuştuğum konuların reklamlarlarınıda görüyorum ama bunu o an farkına varamıyorum.(Mizahi boyutta yazıyorum :Kendimi Tayyibin fetoyu ayıkamaması gibi bir benzetme yaptım anlayan arkadaşlar anlar :D :D :D )

Taki, Dün akşam akraba sohbeti sırasında "Seat" marka araba hakkında konuşuyorduk.Konu baya sardı sanırım 10 dakka konuştuk ve o sırada kuzenim nasıl olduysa (ben fark edemezdim ) Bize Facebook unu gösterdi ve Seat reklamı dedi! O an benim beyin durdu tam eror verecekken bütün geçmişte görmüş olduğum o eşleşmeler aklıma geldi ve sanırım 1 dakka kaldım öyle .
Başına gelen varmı ,google da pek bişey bulamadım yabancı bir gazeteci 2016 yılında farkediyor ve adamlar öyle birşey yok açıklaması yapmış.Yorumlarınız merak ediyorum ..selamlar...
Y
8 yıl
Orman endustri muhendisi
Merhaba orman endustri muhendisligi okuyorum son siniftayim.meslekle ilgili part time is ariyorum.onerisi olan?
Y
8 yıl
Meslek liseli muhendis olmak
Merhaba Lisede meslek lisesi Mibilya dekorasyon bolumu okudum.2 yillik dan sonra dgs ile 4 yilliga gectim ve nasipse bu sene muhendis olarak mezun olucam (meslek liseli muhendisleri havada kapiyorlarmis vs.yalan heralde ).Muhendis kadar teorik bir usta kadar pratigim var dene bilir.kendimi daha nasil gelistirebilirim.uretimde calismak istiyorum.ama gidipte vardiya amiri falan degil.daha cok teknik yonde gelistirmek istiyorum.varmi tavsiyeniz? ?
Y
8 yıl
İş görüşmesinde taktikler
Merhaba.

Mühendis olarak İş görüşmesine gittiğimizde karşılaşabileceğimiz genel sorulardan ziyade ilginç sorular nelerdir acaba.
Birde insanların Mülakat deneyimlerini paylaştığı bir forum yada sayfa varmı bildiğiniz ?
Y
8 yıl
Google arama yapmıyor!
Merhaba arkadaşlar google da arama yapamıyorum. Browser i ilk açtığımda google zaten ana sayfa da.Buraya kadar sorun yok ancak , bir şey aradığım zaman boş sayfa gösteriyor. Başına gelen var mı acaba ?

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
8 yıl
Google da arama yapamıyorum
Merhaba arkadaşlar google da arama yapamıyorum.Browser i ilk açtığımda google zaten ana sayfa da.Buraya kadar sorun yok ancak , bir şey aradığım zaman boş sayfa gösteriyor. Başına gelen var mı acaba ?
Y
12 yıl
HONDA CRV 98 YOKUŞTA BAYILDI...
Merhaba arkadaşlar 2 ay kadar önce otomatik crv 98 aldım... nedendir bilmiyorum...1 saatlik bir yokuş tırmanışı sonuna doğru araç bayıldı resmen gaz pedalını sonuna kadar basmama rağmen öylece kaldı (bu arada 1.vitesle çıkıyorum)...acemiliğimden olcak sanıırm aracımda gaz takılı ve ben gazla çıktım yokuşu ...neyse araç bayıldıktan sonra benzine almak aklıma geldi ve tin tin çıktım ...ama iş işten geçmişti galiba...düze çıktığımda aracımın şanzıman yada motorundan (tam anlayamadım) sesler gelmeye başladı ne yazıkki.....:((((((((

evet arkadaşlar şimdi benim öğrenmek istediğim ....aracım rampayı gazla çıktığım için mi bayıldı yoksa 1. vitesle fazla gittiğim içinmi ...?
birde arkadaşlar vites konusunda bilgisizim ...rampada hangi vitesi kullanmam gerekiyordu...?
sonuç olarak aracım şuan sorunsuz hareket ediyor...ama o uyuz ses devam ediyor...sanki birşey gevşemiş sanki bir şey sürtüyormuş gibi bir ses .tarifi gerekirse
şimdiden teşekkürer...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.