S

Er
05 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
iphone 4 ingiltere simkilit
Arkadaşlar iphone 4 almaya karar verdim. Bunun için konuştuğum bir satıcı bana iphone'u ingiltereden kontratlı aldığını ve bu nedenle simkilitli olduğunu söyledi.İngiltere çıkışlı simkilitli iphonelar var mı? veya bu simkilidi sürekli bir şekilde açma yolu var mı? Ayrıca faturasını kontratlı olduğu için ben alamayacağım bunun bana bi zararı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
S
15 yıl
ps3-laptop
beyler bi arkadasım var ps3 almayı dusunuyor fakat suanda tv almıcak ve ps3ü full hd laptobuna baglamayı dusunuyor laptopta hdmi giris var sorum su ps3 laptoba baglanabilirmi?(laptobun modeli acer 5930g)
S
15 yıl
samsung t260hd
slm arkadaşlar t260hd almayı dusunuyorum ankaradayım fakat bgn bircok yeri gezmeme ragmen bu monitoru bulamadım zate samsung bayileri monitor satmadıklarını solediler ankaradan alan arkadaslar burda nerden direk olarak parasını verip alabilcem konusunda yardım ederlerse cok sevinirim
S
16 yıl
overclock olurmu??
Selam arkadaşlar ben ana hatlarıyla Q9450 işlemcili maximus formula anakartlı vede 9800gx2 ekran kartına sahip bir bilgisayar almayı dusunuyorum ve oc yapmayı öğrenmek istiyorum bu sistemle overclock yapabilirmiyim yaparsam verim alabilirmiyim ve nasıl bir soğutma ve psu ya ihtiyacım olur??
şimdiden teşşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.