R

Er
01 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
GAMING MOUSE ÖNERİSİ (Gamepower nasıldır?)
Merhaba arkadaşlar.

100-150 TL aralığında gaming mouse almayı düşünüyorum. Ancak kafam çok karıştı her marka modeli kötüleyenler var çabuk bozulduğunu söylüyorlar. Aslında 2 marka arasında kaldım. Logitech G300s düşünüyordum ancak tuşların ömürleri çok kısa olduğu yoğun kullanımda 1 sene ancak götürdüğü söyleniyor. Ayrıca küçük ve ergonomi bakımından hoş değil. Diğer taraftan Gamepower nigthstalker daha ergonomik yüksek dpi lı ve kullandığı sensör ve switchler daha iyi ve fiyatı da makul ancak çin olunca everest ve inca gibi scrollun 3-5 ayda bozulan mouse düşüncesi geliyor. Uzun süre gamepower mouse kullanan varmıdır? mekanik klavyesinden insanlar çok memnun acaba mouseları ne kadar süre dayanır?

Birde en çok yaşadığım problem scrollun bozulması bıktım usandım ve pahalı mouse almaktan korkar oldum. Yok mu şöyle 2-3 sene bozulmadan kullanılabilecek fiyatı uygun, büyük ele oturan, yüksek dpi, 1000 Hz, makrolu bir mouse?

Everest ve inca dışına her türlü öneriye açığım çin olacaksada kaliteli olsun lütfen.( 2 Everest gaming kullandım max 4 ay düzgün çalıştı scrollu, suanda smx-r12 var 20 tl deseler bile gidip tekrar almam tek kelimeyle rezalet)
R
10 yıl
İşlemcim fazla ısınıyor lütfen yardım[Çözüldü]
Arkadaşlar işlemcim A8-5600K, üretici firma max. sıcaklığa 74 diyor ancak benimki boştayken 60-65, oyun(dota2) açınca 90-100-105 e kadar cıkıyor nasıl kapanmıyor onu da anlamadım, bir çok programla baktım biostan da baktım sıcaklığa ve fark etmeden 3 aydır böyle kullandım. İşlemci soğutucum orjinal cpu ile gelendir.Bakır borulu bir soğutucu alsam kaç derece düşebilir(70-80 tl lik) ve ne yapabilirim bütçem kısıtlı?

Kasam temiz 3 aylıktır ve işlemcini üzerinde gelen termal macun var sıfır. Overclock yoktur. Psu yeterli olduğunu düşünüyorum harici Ekran kartım yok gerek duymadım. Psu dan olsa boştayken hiç yüklenmeden bu kadar sıcaklığa cıkmaz diye düşünüyorum? Anakart sıcaklığım normal 30-33 derece. Şimdiden Teşekkürler.

Kasamın Donanımı;
Psu 400watt ( 2 senelik)
AMD A8-5600K (Amd Radeon HD7560D) Apu işlemci
Asus A55BM-A anakart
Corsair CL11 Tek modül 4gb ram
WD-500GB HDD
Samsung DVD-Rewriter
1 Adet 90mm Ledli Kasa fanı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.