K

Teğmen
29 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
vatan bilgisayar odeabank kredisi
Arkadaşlar vatan bilgisayardan odeabank kredisi ile telefon almayı düşünüyorum. Öğrenciyim. 2000 TL 12 ay vadeli kredi çekmeyi planlıyorum. Benden gelir belgelemesi yapmamı isterlerse kyk'dan aldığım krediyi ve her ay düzenli olarak hesabıma yatan kira gelirini gelir olarak gösterme imkanım var mı? Ayrıca kampanyadan yararlananlar varsa beni bu konuda bilgilendirebilirler mi?
K
10 yıl
Silinebilir
silinebilir
K
11 yıl
pic\u0027e yeni başladım yardım
2 gün önce bi pic programlayıcı ve pic16f628A aldım. pic basic pro ile basit flip flop gibi efektli ledler gibi programlar yazdım ve proteusta çalıştırdım sonra kendi pic'imi programladım ne yaptıysam çalışmadı sonra 7805 ile bir regüle devresi yaptım belki indüktif etki filan parazit yapar diye breadboarddan delikli pertenekse de geçtim yine olmadı dahili osilatörü kullanıyordum onu da iptal ettim kristalli osilatör kullandım pic'e güç verdiğim zaman hiç bir şey olmuyor, elimi yakınlaştırdığım zaman bağlı olan 4 led'den birisi yanıyor. acaba pic yanmış olabilir mi (programlayıcı pic'i tanıyabiliyor)
yardıma ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim besleme olayını ve parazitten korumayı anlatabilirseniz çok sevinirim.
K
12 yıl
Easynote TJ65 Klavye
Arkadaşlar bu yaz tj65 dizüstü bilgisayarımın klavyesini temizlerken yön tuşlarından üçünü yerinden çıkardım ve tırnakları kırıldı şimdi bu tuşları çok zor kullanabiliyorum. Klavyesi normalde gayet dandik bişey bu cihazın acaba ben beğendiğim başka bir modelin klavyesini bilgisayarıma takabilir miyim yoksa illa kendi orjinal modeli mi olması lazım? Bir kaç bilgissayarın klavyesini gördüm çoğunlukla standart gibi gözüküyor deneyen ve ya bilen var mı?
K
13 yıl
Reklam, Reklam, Reklam...
arkadaşlar reklamlar, çoğu şirketin ekmek kapısı fakat şu internet ortamında oradan buradan fırlayan yazılar, resimler sizi de rahatsız etmiyor mu? istgemediğimiz reklamları bize izletmeye kimin hakkı var? tamam olur 3 tane 5 tane ama artık 5 dakikalık bir arştırma yapacakken 20 dakikada işin içinden çıkamıyorum. reklamlar ve bilgi kirliliği garibim daha 20 senelik interneti ne hale getirdi. bu konu hakkında düşüncelerimi burada paylaşalım.
K
13 yıl
İzmir İçi Tamirci Önerisi
arkadaşlar n81 telefonum yazın bozuldu. bazı tuşları basmıyordu (1-3-4-8-0-*). garantisi bittiği için normal bir tamirciye verdim. vermez olaydım biri Ağrı'da ikisi İzmir'de olmak üzere tam 3 kere el değiştirdi telefon(tamirci). ve hepsi de çakal çıktı biri ekran kırdı biri batarya değiştirdi vs. vs. perte çıktı telefon. ve hiç biri de tamir edemedi. söylediklerine göre tuş hibridi bozukmuş. ama onu da denediler olmadı. sizden istediğim izmir içi güvenilir, sağlam ve tamir edebilecek telefoncu önerisi. kendisi tamir edebilecek arkadaşlar tamir edebilecekse -burası çok önemli- kendilerini önersinler lütfen. şimdiden teşekkürler.
K
13 yıl
Easynote TJ65 BIOS
Merhaba arkadaşlar packard bell easynote tj65 dt022-tk laptopumun bios güncellemesini yaptım fakat performansta belirli bir düşüş oldu. bu model laptopa sahip bir arkadaş bios 1.00'ın yedeğini alıp bana gönderebilirse çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler.

Not: tj63-64 ve 65 aynı bios sürümlerine sahip bu modeller de olabilir.
K
14 yıl
Samsung Sync Master 793 DF VGA Kablo
Benim monitörümün markası modeli bu. Arkadaki dahili vga kablosu iyice ezildi monitör kırmızı ve mavi renklerde sorun çıkarıyor bu kabloyu internet üzerinden bulabileceğim bir yer var mıdır? Monitör ağrıda olduğu için yetkili servis filan yok internet üzerinden satışı var mıdır nereden bulabilirim??

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
14 yıl
PSU Sigortası sürekli yanıyor
PSU da hiç bir sorun yokken bilgisayarı fişe taktığımda sigorta attı sonra da psu nun sigortası yandı yerine tel bağladım ve psu yu bilgisayardan çıkardım şimdi ne zaman fişe taksam sigortayı attırıyor yardım edin.
< Resime gitmek için tıklayın >

sağ alttaki işaretli yerde siyah mercimeğe benzer(fasulye büyüklüğünde) bir eleman vardı sigortayı 2 kere attırdıktan sonra o eleman ikiye ayrıldı ben de parçalanan elemanın iletken ayaklarını birbirine bağladım daha sonra fişe takmadım o eleman ne işe yarıyordu onu da bilmiyorum lütfen cevap yazın...
K
14 yıl
Easynote TJ65 Bios sürümü
Arkadaşlar şu biosu güncellemez olaydım... Packard Bell Easynote TJ65in Üstteki dokunmatik tuşlardan biri çalışmıyor diye biosu güncelledim ısınma sorunları başladı oyunlarda donmalar başladı sizden ricam bios un v1.00 ını bulabilir misiniz??

not: bu arada packardbell sitesinden kaldırmış bu v1.00'ı...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.