D

Teğmen
21 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
X550JK Oyuna girince internet bağlantısı gidiyor
Merhaba arkadaşlar.

4 5 aydır sıkıntısız bir şekilde CS GO oynuyorum. 1 ay öncesine kadar tabi. Şöyle bir sıkıntım var ki bir türlü çözemedim. CS GO ya girdiğimde internet bağlantım kopuyor . Oyuna girdim diyelim . Başladığı an bağlantı kopuyor. Oyun açık durumda iken Alt + Tab yapıyorum internet bağlantım tekrar geliyor ve oyunu Alt + Tab ile tekrar açmazsam oyunda konuşanların seslerini vs duyabiliyorum. Alt + Tab yapıp oyuna geçince tekrar bağlantım kopuyor.

Çözümü olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun. Kafayı yemek üzereyim . Dün akşam da 2 3 maç attım hiç bir sıkıntı yok son maçta ilk önce ping yükseldi sonra da bağlantı hatası vermeye başladı.

Bilgisayarım X550JK - Xo012D

şlemci: Core i5 4200H 2,8-3,4 GHz
Ram: 8 GB
Ekran Kartı: GTX850M 128 Bit
Ekran Boyutu: 15,6
Disk Kapasitesi: 500 Gb
Disk Hızı: 5400 RPM
Wireless Modem: Ralink 802.11n Wireless LAN Card

Tekrar ediyorum 1 ay öncesine kadar böyle bişi yaşamıyordum
D
9 yıl
PS3 ve PS4 Televizyon Tavsiyesi
S.a arkadaşlar. PS4 ve PS3 için televizyon tavsiyesi verebilir misiniz acaba ? 40" üzeri olucak. Fiyatı ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Sadece oyun için kullanılıcak.
D
10 yıl
Asus Notebook Mavi Ekran Hatası
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi LOL oynarken bir anda mavi ekran hatası aldım. İnternette baya araştırdım ve Ekran kartı Driverden kaynaklıdır dediler ve kaldırdım tekrar kurdum en gncelini. Yine hatayı aldım. Sonra kapattım pcyi. Ertesi gün tekrar açtım bu sefer internetten video izlerken ble hata vermeye başladı. İnternette dolaşırkende vermeye başladı aynı mavi ekran hatasını. Açıldığında da Wndows beklenmeyen bir kapatmadan kurtarıldı uyarısı geliyor ve altında şunlar yazıyor.

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
BCCode: 116
BCP1: 85550510
BCP2: 91032990
BCP3: 00000000
BCP4: 00000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
C:\Windows\Minidump\120514-33321-01.dmp
C:\Users\Abdullah\AppData\Local\Temp\WER-60013-0.sysdata.xml

Yardımcı olabilir misnz acaba bu hata hakkında bilgisi olan var mı? Neden dolayı kaynaklanmış olabilir ?

Mavi ekran hatasının fotoğrafını da ekleyeceğim.
D
10 yıl
Gaming Notebook Tavsiyesi
Herkese hayırlı günler . Yeni bi gaming notebook alacağım ama bi ton urun var ve bi turlu karar veremiyorum . 3000 tl civarı olacak(artı eksi 300 ) şekilde notebook tavsiyesinde bulunabilecek var mı. Oyun delisiyimdir hem online oyun hemde offline . Şimdiden teşekkürler
D
10 yıl
Klavye kendi kendine Q ya basıyor
Arkadaşlar pazar günü saat 4 e kadar bilgisayarımda bi sıkıntı yoktu ama bi gezmeye çıktım geldim bilgisayardan ses geliyordu. sonr internete girdim bi baktım Q tuşu otomatik basıyor seri seri. internette araştırdım baya . bir türlü bi sonuca varan yok. bi kaç yerde comodo antivirüsü indirip taratın diyorlar taratttım yine aynı. klavyeyi de söktüm baktım var mı sıkıntı diye klavyede de yok. Sonunda format attım ama hala aynı. Ne yapacağımı bilmiyorum bi yardımcı olabilecek var mı acaba ? Sorun neden kaynaklanır veya nereye başvurmam lazım.

Bu arada sorun Notebook Lenovo z570 de. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler.
D
10 yıl
Lumia 925 wifi bağlantı sorunu
Arkadaşlar önceden kayıtlı olan bir kablosuz ağa bağlanmaya çalıştım fakat modemden yanıt alınamadığından ağa bağlanamıyor uyarısı çıkıyor. modemi resetledim durum aynı. 2 hafta önce gayet güzel bağlanıyordu. Yardımcı olabiirmisiniz ?
D
11 yıl
OneKey Recovery Kullanımı Yardım
Arkadaşlar OneKey Recovery programıyla Taşınabilir HDD ye yedek almıştım ama bugün yedeğe geri yüklemek istediğimde PROGRAM SERVİS BÖLÜMÜNÜ BULAMIYOR diye bir hata verdi. Aldığım yedeğe nasıl geri çevireceğim yardımcı olabilecek var mı. Disk bölme vs hiç yapmadım. Hiç bir Ayrılmış disk falan silmedim. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Bilgi:

Lenovo Z570
6 GB Ram
2 GB GT540
750 GB HDD
Windows 7 64Bit
OneKey Recovery Sürüm: 7.0.1628
D
11 yıl
Xiaomi marka telefonu nerden alabilirim?
Arkadaşlar Xiaomi gibi markalar türkiyede satışa sunulmadığı için mecburen yurtdışından alacağız. Yurtdışından hangi sitelerden alabilirim bu telefonu. Aldıktan sonra pasaport kaydını nasıl yaptırırım. Fiyatı konusunda diğer markalara göre nasıldır. Bana kısaca bu konular hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler..
D
11 yıl
Hdd yi bilgisayar görüyor ama açılmıyor
Arkadaşlar ne oldu anlamdım. Durup dururken böyle oldu. Hdd yi takıyorum bilgisayara bilgisayar tanıyor . hiç bi problem yok. asıl problem bundan sonra başlıyor. bilgisayar hdd yi görüyor. yani bilgisayarıma girdiğimde yerel disk G diye görünüyor ama açılmıyor. chkdsk yapmayı denedim cmd den ama olmuyor. disk yönetimi hdd yi takınca açılmıyor. ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı? İçinde telafisi olmayan bi ton fotoğraf arşivim var.
D
11 yıl
İphone 4 Ekran Kırıldı Yardım
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere İpgone 4ümün ekranı kırıldı. Daha doğrusu camı. forumda gezindim ve cam dokunmatik ekran hepsi birmiş. yani değiştimi hepsi beraber değişiyormuş. Öğrenci olduğum için bana uygun fiyatlı 1. sınıf kaliteli ekran alabileceğim bir yer konusunda yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.