N

Er
15 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
16 yıl
Kaskometre
Merhaba arkadaşlar,
Eureko'nun kaskometre diye bir sistemi var, kullandığın km. başına kasko ücreti ödüyorsun.
ben arabamı fazla kullanmadığım için bu sistem aklıma yattı açıkçası. konu ile ilgili bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
iyimidir kötümüdür yorumlar bekliyorum...
N
16 yıl
Beyaz Eşya fiyatları yılsonu yaklaştıkça düşüşe geçer mi?
Geçtiğimiz günlerde enflasyon rakamları açıklandı. Nasıl hesapladıklarını hayret ettiğimiz bir şekilde hem tüketici hem üretici fiyat endeksi (-) çıktı. Malum evlilik sezonuda bitmek üzere, ve yıl sonu yaklaşıyor. Bayiler yıllık satış marjlarını tutturmak, ve ellerinde bulunan stokları eritmek için beyaz eşya fiyatlarında indirime giderler mi? Beyaz eşya almak için en uygun zaman şimdi mi yoksa yıl sonuna doğru beklemeli mi?
N
16 yıl
Buzdalabı Tavsiyesi yardım **ölçüleri dar**
Merhaba arkadaşlar,
forumdaki tavsiyelerden sonra samsung yada sharp buzdalabı almaya karar vermiştik.
Ancak ölçülerine baktığımızda bizim evin mutfağına uygun olmadığını (samsung'un 58 ve 62 modelleri 78 cm, sharp 80 cm en) gördük. (Nedense uzakdoğu ülkelerinde tasarlanan buzdalaplarının boyları kısa, enleri geniş - nufüsun ortalama boyları kısa olduğundan mıdır bilemiyorum) samsungun 53 modeli ise bizim için küçük gelmekte.
bosch ve siemens almayı düşündük ama bu sitede yapılan yorumlar pekte iç açıcı sayılmaz. Whirlpool'un ise eşim tasarımını beğenmedi...

Sonuç olarak bana 185 x 70 x 70 (en en fazla 74 olabilir, boyda ve derinlikte sıkıntım yok), 1500-1600 YTL arasında iyi bir no-frost lazım. Ne gibi tavsiyede bulunursunuz..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.