O

Çavuş
19 Temmuz 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
18 yıl
Notebook açılmakta zorlanıyor
Arkadaşlar, Dell Latitude C640 notebook bilgisayarın açılışında hard disk bulunamadı ve boot edilebilir bir disk yok mesajı geliyor. Ard arda bir kaç kez aç kapa yaptıktan sonra makina açılıyor. Hard diske format atıp windowsu yeniden yüklemek istedim, kendi recovery CD leriyle bu işi yapmak istediğimde hard disk bulunamadı cevabını veriyor. Benzer durumla karşılaşan arkadaşlar varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim...

Teşekkürler...

Dell Latitude C640, P4 M 2.2 GHz, 1 GB Ram, 32 MB ekran kartı, 30 GB Hard disk (Hithachi 4200 rpm), 14" ekran.
O
18 yıl
Notebook Hard Diskini Değiştirmek
Toshiba A30-754 (P4 3.06GHz, 1GB RAM, 40Gb HDD, DVD-RW) notebook kullanıyorum. Mevcut olan 40 GB harddiski 80 GB lık yeni bir HD ile değiştirmek istiyorum. Daha önce kullandığım makinalarda HD yuvası yan tarafta kızak şeklindeydi, bunda ise yerini bulamadım. Bu makinalarda HD yuvasının nerede olduğunu bilen varmı?
O
19 yıl
Canon Powershot A75
Canon Powershot A75 dijital fotoğraf makinası için Türkçe kullanım klavuzu (PDF olarak) bulabileceğim bir adres varmı?
O
20 yıl
Outlook express çok yavaş açılıyor
Eskiden oldukça hızlı çalışan outlook express son zamanlarda açılırken çok yavaşladı. Defrag v.s. işlemler yaptım ama açılış hızında bir iyileşme yok.

Sistem: P4 1.7 Ghz Win XP Pro, IE 6.0

Bu konuda bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim...
O
20 yıl
Notebook USB sorunu
Notebook makinamda USB 2.0 harici hard disk kullanmak istiyorum. USB 2.0 harici diskim 2.5" lik ve normal masaüstü makinalarda elektriğe bağlanmadan enerjisini USB porttan alarak çalışıyor. Ancak notebookta USB'den aldığı enerji çalıştırmaya yetmiyor ve adaptörle elektriğe bağlamak gerekiyor. Notebooklarda USB portun elektrik enerjisini ayarlama, değiştirme falan mümkün mü?
O
20 yıl
PCI-USB 2.0 sorunu
Makinama bir tane PCI-USB 2.0 kart aldım. Ancak bu kartı takınca eternet kartı çalışmıyor. Eterneti söküp, USB 2.0 kartı takınca USB kart çalışıyor, USB 2.0 kartı söküp eternet kartı takınca eternet kart çalışıyor. Ama ikisi bir aradayken eternet çalışmıyor. Bu soruna çözümü olan varsa sevinirim.
Makinam: PIV 1.7 GHz, 256 DDR Ram, Eternet Accton AC-EN3200BW, USB kart ALI M5273, anakart ASUS i850.
O
21 yıl
Notebook modem sorunu
IBM 2628 TXG A22m win XP Pro bilgisayarımda daha önceden çalışan modem artık sürekli "There is no dial tone" mesajı veriyor. Modem ayarlarını kontrol ettim, diagnostic programlara kontrol ettirdim modem için "düzgün çalışıyor" mesajını veriyor. Telefon hattını başka makinada denedim çalışıyor. Tek ekstra bir gece boyunca notebooka modem kablosunu takılı unutmuş olmam. Bu durum için çözüm önerisi olan varmı?
O
21 yıl
Tiny USB pendrive
Tiny USB 1.1 pendrive kullanan ve sorunla karşılaşan var mı?
O
21 yıl
Digitus USB 2.0 kutu çalışmıyor...
Digitus mobile disk USB 2.0 kutusu aldım içine 40 GB Seagate Hard disk taktım (7200 rpm) ve notebook bilgisayarıma aldığım PCMCIA USB 2.0 kart üzerinden bağladım, maalesef çalışmadı. Bunun üzerine Firmanın Almanya'daki merkezine yazdım, işletim sistemim Win 98 SE olduğu için çalışmadığını, Win ME, 2000 veya XP üzerinden sistemin çalışacağını söylediler. Makinamı Win XP'ye update ettim, fakat cihaz hala USB 2.0 üzerinden çalışmıyor. Sadece USB 1.1 ile çalışıyor. Yalnız cihazı USB 1.1 üzerinden takınca Win XP "yüksek hızlı bir depolama aygıtı düşük hızlı bir bağlantı noktasına takıldı" diye mesaj veriyor.
Bu tip bir sorun yaşayan ve sorununu gideren varsa cevaplarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.