B

Yüzbaşı
30 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Apple Music - Explicit Dosya Oynatımı
Merhaba arkadaşlar,

Benim gibi aranızda EXPLICIT müzikleri videoları oynatamayanlar var ise, Neden apple music de explicit olanları oynatamıyorum diyorsanız çözümünü aşağıda bulabilirsiniz.

Ayarlar > Genel > Sınırlamalar'ı açık duruma getiriyoruz, buraya açarken ki şifrenizi unutmayın çünkü her girdiğinizde sorucaktır size,

Açtıktan sonra aynı menü içerisindeyken, "Müzik,Podcast, Haber" başlığına giriyoruz, buradaki EXPLICIT i açık duruma getiriyoruz ve artık apple musicteki explicit yani müstehcen olanlarıda izleyip dinleyebilirsiniz
B
8 yıl
Tulpar 6. Nesil Skylake Serisi
İyi günler arkadaşlar,

Önümüzdeki 5 ay içerisinde notebook almayı planlıyorum, amacım oyun vs değil mühendislik yazılımları kullanacağım ve bunun için monster'ın sitesindeki 6. nesil Skylake serisi Tulpar'ları inceledim, teorik olarak üst düzey bilgisayarlar ancak bunları kullanan veya kullanmış olan var mı aramızda ?
Performansları nasıldır ?
Teoride olduğu gibi pratikte de aynı üst düzeyliği alabiliyormusunuz ?

TULPAR T5 V7.3 15.6" => 6.300,00 TL
TULPAR T7 V5.3 17.3" => 6.700,00 TL
TULPAR T7 V5.4 17.3" => 8.000,00 TL

Şimdiden teşekkür ederim dostlar...
B
9 yıl
Plati.RU Rus PSN Card Alma\u0026Alışveriş Rehberi
Plati.RU Ucuz Rusya PSN Gift Kart Satın Alma Rehberi

Eylül ayı yaklaştı ve Fifa'nın yeni oyunu çıkmak üzere, ülkemizdeki fiyatları da malüm 270 TL den başlıyor. Oyunu endonezya PSN'den veya Amerika PSN'den de alabiliriz, ancak bildiğimiz gibi oyun Türkçe Metin ile çıkacak ve ne endonezya da ne de amerikan oyunun türkçe çıkma ihtimali sıfıra yakın, aşağıda Fifa16 Bölge kodlarına göre yaptığım araştırmayı bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Oyunu PSN üzerinde almayı düşünen arkadaşlar için ufak bir araştırma yaptım, her store a göre olan CID numaralarını yazıyorum aynı olanlar kesinlikle aynı oyunu içerir ama farklı olanların aynı olma ihtimali var mı bilmiyorum

Türkiye PSN Fifa 16........CUSA02126
İngiltere PSN Fifa 16.......CUSA02126
Almanya PSN Fifa 16......CUSA02126
Fransa PSN Fifa 16.........CUSA02126
Rusya PSN Fifa 16..........CUSA02126
BAE PSN Fifa 16.............CUSA02127
Amerika PSN Fifa 16.......CUSA02137
Endonezya PSN Fifa 16....CUSA02264
Hongkong PSN Fifa 16.....CUSA02264


*BAE : Birleşik Arap Emirlikleri


Kısacası Türkiye Store, ingiltere Store, almanya store, fransa store, rusya store Fifa16'nın aynı paketini satmaktadır.

Rus PSN de Fifa 16 Standart Sürüm fiyatı 3,400 Ruble yani yaklaşık 150 TL gibi bir meblağ ya karşılık geliyor. Neden Türkiye store'dan 270 TL ye alayım ki ve şöyle de bir durum var mesajın alt kısmında da göreceksiniz, Rus PSN de indirmeye 22 Eylül'de açılacağı söyleniyor. Bakalım göreceğiz ne zaman indirmeye başlanacak.

Satın almamıza başlayalım artık çok konuştuk.

1- Plati.ru sitesinde çok fazla PSN Card satıcısı var ama ben "digiwild" isimli kullanıcıdan aldım ve herkese de öneriyorum paranın hesaplarına geçmesiyle gift kodu göndermeleri eşzamanlı oldu. Aşağıdaki resimlerde 1000+2500 ruble olarak iki ayrı ilanlarını görebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

2- Her ikisinden aynı prosedür işliyor, Fifa16 için ikisinede ihtiyacımız ben bir tanesinde anlatmaya başlıyorum. İlanın içerisine girdiğimizde ödeme yöntemi olarak "Credit Card" seçiyoruz ve kırmızı kutuyle belirttiğim yerde kullanıcı sözleşmesini okudum kısmı işaretli değilse işaretliyoruz ve "BUY NOW" a tıklıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

3- Gelen ekranda aktif olarak kullandığımız mail adresimi giriyoruz, yukarıda para birimi olarak USD yazmasının bi önemi yok benden işlemi ruble olarak yaptı bir sonraki adımda göreceğiz zaten. Mail adresimizi girdikten sonra "PROCEED" e tıklıyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >

4-Ve bizi ödeme yapacağımız aracı firma olan PAYU sitesine yönlendiriyor. Burada kredi kartı bilgilerimizi yazdıktan sonra kendi bankamıza ait 3D Secure sayfasına yönlendiriliyoruz normal türkiye den satın alma yaparken gibi hiç bir fark yok. Size tavsiyen sanal kartınız ile alışveriş yapmanız, ben garanti bankasına ait sanal kart ile yaptım ve herhangi bir sorun olmadı.

< Resime gitmek için tıklayın >

5-3D Secure ile ödeme işlemini yaptıktan sonra Plati.ru sitesinden aşağıdaki gibi bir mail alacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

6- Yine 3D Secure işleminden sonra da PAYU sitesinden aşağıdaki gibi bir mail alacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

7- Eğer ilk defa PAYU ve Plati'den alışveriş yapıyorsanız işleminiz onaylanmayacaktır ve PAYU'dan aşağıdaki gibi bir mail alacaksınız, bu mailde sizden 6 haneli olacak şekilde "AUTHORIZATION CODE (approval code)" istemektedir. yani buda o işleme ait provizyon numarası anlamına gelir. Bu numarayı ben Alo Garanti'yi arayarak öğrendim.Sanal kartımla yaptığım alışverişe ait 6 haneli provizyon numarasını öğrenmek istiyorum dediğinizde müşteri hizmetlisine kendisi işlemin tarihini ve tutarını sorup size söylüyor. Öğrendiğiniz provizyon numarasını PAYU'dan gelen maile yanıt olarak yazıyorsunuz. İlk olarak 1000 Rublelik kartı alırken bu işlemi yaptım ama daha sonra 2500 Ruble alırken böyle bir güvenlik işlemine uygulanmadı.

< Resime gitmek için tıklayın >

8- 3-4 dakika kadar sonra mail kutunuza ödemeniz onaylanmıştır şeklinde bir mail gelicek ve oradaki linke tıklayacaksınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

9- Bazen mail adresinizi girip resimdeki rakamlarını da girmenizi istiyor bazen de direk 10. maddedeki ekrana geçiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

10- Giriş yaptıktan sonra "Ödemelerim" Sayfasının üst kısmında 12 haneli gift card kodunuzu içeren resmi görebileceğiniz linki bulabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

11- Almış olduğunuz bu kodları Rusya PSN hesabınıza ekleyebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

12- Eklediğim 3.500 Ruble ile Fifa16 Standart Sürüme Önsipariş verdim. Mesajın ilk kısımlarında da belirttiğim gibi TR Store da 24 Eylül yazıyor Rusya Store da isse 22 Eylül hatta önsipariş verirken 21 Eylül de indirmeye açılacaktır gibi bir ibare çıkıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

13- Son olarak bu işlemin bana maliyetini göstermek istiyorum. 166,01 TL Türkiye store'dan satılandan tam 103,99 TL daha ucuz bir şekilde zahmetsiz olarak ki çok büyük ihtimalle de Türkçe olarak aynı oyunu almış oldum.

< Resime gitmek için tıklayın >






Bu şekilde oyun almaya devam edicem ne Endonezya PSN ile ne de Amerika PSN ile uğraşmaya gerek yok hem ucuz hemde Türkçe dil desteği bulunan bir store u kullanmak paha biçilemez, son olarak yine söylemek istiyorum KENDİ ÜLKEMİN BU KADAR ABSÜRT FİYATLARA SATIŞ YAPMASINI KINIYOR VE HİÇ KİMSEYİ BU KADAR FAZLA PARALAR ÖDEMEMEYE DAVET EDİYORUM, kutularda paralarınız varsa tabi ki D&R'den veya ARAL'dan veya TR STORE'dan alın ona lafımız yok ama bende aynı oyuna 100 TL fazla para verecek bir durum yok ki olsada vermem. Şimdi diyeceksiniz ki satış rakamlarına göre türkçe dil veya altyazı ekleniyor, hiç alakası yok bugün türkiye den kaç kişinin hangi oyunu oynadığı belli artık herşeyi online olarak oynuyoruz ve herşeyimizi biliyorlar, tamamen satış politikası olarak insanlara "türkiyeden(yani benden) alın spot almayan yurtdışından almayın ki türkçe oyunlarımız artsın(bende para kazanayım)" söylüyorlar.Neyse fazla uzatmayayım konuyu sonuçta korsan veya kaçak oyun almıyoruz ucuz olan yerden alıyoruz.

Rusya PSN Konusu üzerinden TR dil destekli oyunlarla ilgili paylaşımlarıma devam edeceğim, herkese saygılar selamlar iyi ve ucuz oyunlar...
B
9 yıl
IOS 9 / USB ile müzik sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Ios 9'un tüm betalarını kullandım en başından beri usb ile müzik dinleyememe sorunu vardı ve hala devam ediyor, telefona temiz kurulum yapmış olmama rağmen defalarca itunes üzerinden aldığım şarkılar olsun spotfy olsun hiç birini göremiyorum usb üzerinde, bunu ios 9 dan önce rahatlıkta dinlediğim Fiat Linea ve Dacia modellerinde denedim ikisinde de herhangi bir tepki vermiyor cihaz sadece şarz oluyor müzik çalamıyorum radyo üzerinden, bu şekilde bir sorun yaşayan var mı benden başka veya bir çözümü fikri olan ?
B
9 yıl
Silinebilir
Silinebilir
B
9 yıl
Itunes Ülke Değiştirme Sorunu Yardım Edin
Selamlar arkadaşlar,

Apple Muzik için US Store geçiş yaptım, 10.00 $ lık kart alıp hesaba tanımladım ve apple muzik servisinin ücretsiz olanını başlattım, ancak bu servisten memnun kalmadım ve tekrar TR itunes a geçmek istiyorum, ülke değiştir dediğimde de hesabınız da para var ve apple music servisine üyesiniz diyor, apple music servisine üyeliği durdurdum ama 10 $ ı harcayamıyorum, ve tekrar dan TR Itunes a dönmem gerekiyor. Bu konuda ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
B
10 yıl
11. Motorize Piyade Tugayı Denizli ve Aydın, Tanışma ve Bilgilendirme
354. Dönem Acemilik Denizli Usta birliği Aydın olan birisi olarak, internet de bu iki yer ile ilgili en ufak bir bilgi mevcut olmadığından(Adresleri bile zor bulunuyor) bilgi paylaşımı, tanışma ve yardımlaşma gibi durumları buradan yapalım, sonuçta herkes facebook vb sosyal ağları kullanmıyor. Daha önceki dönemlerde de buralarda bulunan arkadaşlar var ise bilgi ve yardımlarını bekliyoruz. Şimdilik 6 kişiyiz umarım sayımız artar.

Sülüs alan arkadaşlar varsa onunla ilgili de bilgi verirmeleri dileğiyle. Yoğunluk olur diye İzmir/Konak'tan sülüsü salı günü almayı düşünüyorum, aldığımda edindiğim bilgileri iletirim. Aşağıda bilgilerini yazdıklarımdan eksik veya yalnış varsa lütfen iletin.

354. DÖNEM GİDECEKLER

Forum Adı / Acemi Birliği / Usta Birliği / Sınıfı

1- brknsmnc / Denizli / 3. Bölük Söke Aydın / Piyade
2- muratboll / Denizli / Denizli / Muhabere
3- erenaktas / Denizli / 2. Bölük Söke Aydın / Piyade
4- luti / Denizli / Denizli / Tankçı
5- Nugets / Denizli / Denizli / Tankçı
6- sencerkan / Denizli / Denizli / ???
7- Nortsail / Denizli / Denizli / Piyade
8- KoolAid / Denizli / Denizli / Bakım
9- ozkanss / Denizli / ??. Bölük Söke Aydın / ???
10- oguzhan1900 / Denizli / 2. Bölük Söke Aydın / Piyade
11- Marino / Denizli / 1. Bölük Söke Aydın / Piyade



GOOGLE MAPS ÜZERİNDE

11 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DENİZLİ MERKEZ

11 İNCİ MOT.P.TUG.K.YRD.LIĞI 2 NCİ MOT.P.TB. / SÖKE AYDIN
B
12 yıl
Saçma Bir Aktivasyon Sorunu !
Saçma Bir Aktivasyon Sorunu !


Arkadaşlar uzun süredir ios6 beta sürümünü kullanıyorum ve şantiyede olduğum için son sürüme geçemiyordum, bu sabah uyandiğımda aktivasyon gerekli diye bir uyarı geliyor telefona ve aktivasyon başarılı değil diyor. Acaba beta sürümlerinin kullanimlarımı sona erdirildi bilgisi olan var mı ne yapmam gerektiğine dair elim kolum bağlandı şuan ya ? Bu arada cihaz iphone 4 ve jailbreak yok.
B
13 yıl
Silinebilir
!!! TURNUVA İPTAL EDİLMİŞTİR !!!
B
13 yıl
PSN Şifre Değiştirme ?
Arkadaşlar PSN de şuan şifre değiştirme yapılamıyor mu ? Şifremi unuttum PSN e girebiliyorum şifre kayıtlı olduğu için ama bilgisayar üzerinden girmeye çalıştım ve şifremi unuttuğumu farkettim, şifreyi değiştir'e tıklıyorumhttps://store.playstation.com/accounts/reset/beginPasswordResetFlow.action?target=login bu adresten burda da " UNDER MAINTENANCE" diyor ben şifreyi nasıl değiştiricem yardım edebilecek var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.