D

Yüzbaşı
28 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
iOS 5.1.1 JB Sonrasi Batarya Gorusleriniz
Arkadaslar iOS 5.1.1 jb sonrasi batarya hakkindaki gorusleri bu baslik altinda paylasabiliriz. jb sonrasi bataryadaki ilk gozlemleriniz nasil?
D
12 yıl
Finalde Yobo Yok Mu?
Arkadaslar yobo bugun ts macinda sari kart gordu, persembe gunu bjk macinda da sari kart gormustu. Final macinda gs karsisinda oynayamayacak mi?
D
12 yıl
Amerika Apple Store\u0027dan Alinan Urunun Avrupa\u0027dan Degisimi
Amerika apple store'dan alinan iphone cihazin avrupa'da herhangi bir apple store'da faturasiyla beraber gotursek garantiden degisimi mumkun olur mu?
D
13 yıl
Asus M50VC Hoparlör ve Ekran Sorunu
Arkadaşlar merhaba. Asus M50VC 240 DV kullanıcısıyım. Laptopumun sağ hoparlöründen müzik dinlediğim zaman rahatsız edici derecede cızırtı geliyor. Ses kartını en son sürüme güncelledim fakat sorun düzelmedi. Yazılımsal değil de donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca laptopun ekranı bazen birden kararıyor, bazen de renkler birbirine karışıyor, ekranda sarı lekeler beliriyor. Sarı lekeler belirdikten bir kaç saniye sonra da ekran siyaha dönüypr. Ekran kapağını bir kaç kez kapatıp açtığım zaman yeniden görüntü geliyor. İnternette bir kaç yerde araştırdım ve inverter kaynaklı sorun olduğunu söylediler bir kısmı da menteşinin hemen altından geçen kabloların sıkışmış olabileceğini yazmış. Daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu acaba? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Bu arada laptopum garantisi hala devam etmekte.
D
13 yıl
Goruntu kalitesi degismeden .vob formati baska formata donusturmek
Arkadaslar merhaba. Digiturk plustan dvd recorder ile .vob video formatinda kayit yaptim. Fakat dosya formati cok buyuk oldugundan dvd ye yazmam zor oluyor. Vob formatini goruntu kalitesinde cok fazla degisiklik olmadan hangi formata donusturmemi tavsiye edersiniz? Bunu yapabilecegim converter programi bilen varsa oneride bulunursaniz sevinirim. Ojosoft total video converter indirdim. Her formata ceviri yapabiliyor. Hatta .vob den .avi, .mpeg. .wmv formatlarina donusturmeyi denedim ama hicbir denemede istedigim goruntu kalitesini elde edemedim.
Kayit islemini bugun halletmem gerektiginden durum biraz acil. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim .
D
16 yıl
dosya adı uzantısı ve otomatik düzenleme problemi
arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı düşündüm ama buraya yazmaya karar verdim..eğer uygun yer değilse şimdiden özür dilerim..benim problemim şudur;

masaüstüne her hangi yeni bir belge açtığımda uzantısıyla birlikte açıyor.ismini değiştirmek istediğimde "dosya adı uzantısı değiştirirseniz, dosya kullanılamıyabilir. Gerçekten değiştirmek istiyor musunuz?" diyor. Forumda okudum ve nasıl yapacağımı buldum.herhangi bir klasörde araçlar/klasör seçenekleri/görünüm diyorum ve bilinen dosya türleri için uzantıları gizleyi işaretliyorum fakat bilgisayarı açıp kapadıkta sonra tekrar aynı şey oluyor..

Bir diğer problemim ise;

örneğin c: içindeki bir klasörü d: içine sürüklediğim zaman veya her hangi bir klasörü bir yere sürüklediğim zaman (simgeleri yerleştir içindeki otomatik düzenleyi açıyorum) dosyayı otomatik olarak yerleştiriryor.fakat bilgisayar açıp kapadıktan sonra otomatik düzenle yeniden aktifleştirmem gerekiyor..bir kere otomatik düzenle dedikten sonra onun devamlı kalıcı olması gerekmiyor mu? bunu da aynı şekilde araçlar/klasör seçenekleri/görünümden/her bir klasörün görünüm ayarlarını anımsayı işaretliyorum fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda aynı sorunla yeniden karşılaşıyorum..sürüklediğimde herhangi bir kalsörü otomatik yerleştirmiyo..sürüklediğim yere bırakıyo..

yardımlarınız bekliyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.