S

Yüzbaşı
28 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
Diablo 3 Ps3 Kutu Tasarimi
Merhaba Arkadaslar;

Bugun MediaMarkt da gezerken ( Rusyada yasiyorum ) Preorder yani on siparis kutularinin orada Diablo 3 gordum. Turkiye de basladimi bilgim yok ama sizinle paylasmak istedim.
Fiyati 12 liradan on siparise baslanmis

Buyrun


< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
TestTurkey
Merhaba Arkadaslar;

Bugun Psn'de gezerken su sekilde bir seye rastladim ve paylasmak istedim. Acaba yeni ozellikler mi geliyor. Buarada giris yapmis oldugum hesap uk hesabi. Makinamda Turk Hesabimda var ama Genel kullandigim hesap uk. Sizlerde farkettiniz mi?


< Resime gitmek için tıklayın >
S
12 yıl
Samsung Mağduriyeti ( Yine )
Merhaba Arkadaşlar;

Bizde sizler gibi Samsung mağduru olduk. Arkadaşım 1 ay kadar önce Samsung'un UE32D5000 LED TV aldı. Uzun süren gezmelerimizin sonunda bu Televizyonun görüntüsünden bayağı etkilendik ve seçimimizi bu Televizyondan yaptık. Samsung Bayisinden aldığımız içinde aslında içimiz epey rahattı. Satın aldıktan 1 gün sonra kurulum için arkadaşlar geldiler ve kurulumu yaptılar. Kendileri evden ayrıldıktan sonra Tv'nin arkasından tiz bir ses geldiğini duyduk. Bu dakikadan itibaren son 1,5 aydır Televizyonumuz 3 kere servise gitti geldi , Samsung Global ve Samsung Kore ile iletişime geçmemize rağmen Samsung Türkiye maalesef hiçbir müdahalede bulunmadığı gibi mağduriyetimizi giderecek hiçbir işlem yapılmadı. Servise gidip gelmesine rağmen Televizyon her zamanki gibi ses çıkarmaya devam etmekte. Hatta Samsung Kore'ye bile üstünlük kurup işlem yapmayacaklarını mail yolu ile ilettiler. Sonuç olarak arkadaşım halen Televizyonunun sıkıntısız çalışması için uğraşmakta ve hatta Tüketici hakları olsun diğer idari ve kişisel tüm yönlerden hakkını aramaya çalışmakta. Bu hak arama süresinde ise kendisi sosyal medya aracılığı ile de hesap açmış durumda. Twitter üzerinden #samsungsucks hashtag'ini kullanarak https://twitter.com/samsungsucksv1 kullanıcısı ile de prostestosunu sürdürmekte. Sizlerde Samsung hakkındaki olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Herkese İyi Forumlar
S
12 yıl
Konu Silinebilir...
Heavy Rain gibi mükemmel bir oyun ile öne çıkan Quantic Dream Stüdyosu yeni Teknolojilerini bir demo ile gösterdiler.

Videoyu izlemek için tıklayınız

7 dakika uzunluğundaki bu teknoloji demosundan yine bir oyun çıkarmı bilinmez ama mükemmel gözüken ve bir o kadar yine duygusal olan demo için yorumlarınızı bekliyorum.

Aşağıdaki Konudan devam edebiliriz.
http://forum.donanimhaber.com/m_57019237/tm.htm
Daha önce açılmış, kusuruma bakmayın.
S
13 yıl
E3\u0027ün En Çok Beklenen Oyunları ( Tüm Platformlar İçin )
Öncelikle arkadaşlar buradaki oyun listelemesi tamamen en çok beklenenden en az beklenene göre değildir. Tamamen karışık şekildedir. İnceleme yabancı bir siteye aittir. Bende ilgimizi çeker diye buraya çevirdim. Saygılarımla

1- Gears of War 3

< Resime gitmek için tıklayın >

Xbox360'ın en çok beklenen oyunlarından birisi olan Gears Of War ne kadar konsolun sahiplerine beta için bir test yapmaya başlasa da, eksikleri görmek ve yeni oyun modları hazırlamak için bunu bir fırsat olarak görüyor ve E3'e için bomba hazırlıklar yapıyor. Xbox sahiplerinin E3'te en çok standını dolduracağı oyun yapımcılarından biri olan Epic Games merakla E3'e hazırlanıyor.

2- Battlefield 3

< Resime gitmek için tıklayın >

DICE Firmasının bu sene COD ye rakip olarak sunacağı, Frostbite 2 engine ile harika görüntüler yaratan FPS serisi E3'ün en gözde oyunlarından biri olacaktır. Pc Ana platformunu üzerinden PS3 ve Xbox'a da çıkacak olan Battlefield 3 bugüne kadar gösterdiği sahneler ile hepimizin ağzını açık bırakmıştı.

3- Final Fantasy XIII-2

< Resime gitmek için tıklayın >

Serinin ikinci oyunu için şuana kadar sadece bir video ve onay haber gelmesine rağmen Final Fantasy hayranları E3'de bu oyun hakkında daha çok bilgi duymak istiyor. Versus için beklentiler her geçen gün artsa da Final Fantasy XIII - 2 için yeni bilgiler duymak heyecanlı olacaktır.

4 - Max Payne 3

< Resime gitmek için tıklayın >

Çok az bilgi yayınlandı bugüne kadar. Ama E3'te Rockstar bu oyun hakkında serinin sevenlerini mutlu edecek görüntüler ile gelecektir. Bekliyoruz.

5 - BioShock: Infinite

< Resime gitmek için tıklayın >

Bioshock serisini Denizlerin altından bu sefer göklere çıkaracak olan oyunun son halkası Irrational firmasının ellerinde. Mükemmel grafikleri ile bizi ilk 2 oyunda tatmin eden Bioshock hakkında yeni bilgiler duymak hiçde fena olmaz

6 - The Lord of the Rings: War in the North

< Resime gitmek için tıklayın >

Artık Konsollarımız da daha iyi grafikleri olan ve daha iyi oynanabilecek olan bir Lord Of The Rings Görmeye ne dersiniz. Bu sefer War in the North ile bu açlığımızı giderebileceğiz gibi gözüküyor. Lord of the Rings hayranları E3'te yeni bilgiler almak için sırada olacaklardır.

7 - Batman: Arkham City

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu senenin son çeyreğinde çıkacak olan Arkham City ile Batman'in maceralarına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Daha geniş bir alanda geçecek olan oyun için kapsamlı bir oynanış videosu görmek ister miyiz. Umarım E3'de bu şansı yakalarız.

8 - Dark Souls

< Resime gitmek için tıklayın >

Demon Souls ile mükemmel bir başarı yakalayan seri Dark Souls ile geri dönüş yapacak. Yeni özellikler ve bilgiler ile bizde kulaklarımızı, gözlerimizi E3 fuarına çevirip bekleyeceğiz.

9 - Deus Ex: Human Revolution

< Resime gitmek için tıklayın >

Uzun süredir oyuncuları bekleten bir başka oyun daha! Deus Ex: yeni özellikleri ve farklı tarzı ile bizleri fazlası ile heyecanlandırıyor. E3'te yeni görseller ve oynanış videoları ile karşımıza çıkması bekleyenleri epey sevindirecektir.

10 - Forza 4

< Resime gitmek için tıklayın >

XBox sahiplerinin 4 gözle beklediği Forza 4 ile ilgili yeni bilgiler E3'fuarında olacaktır. Bizlerde merakla bekliyoruz.

11 - Journey

< Resime gitmek için tıklayın >

PS3 sahiplerinin beklediği ve bulmaca tarzında olacağı tahmin edilen Journey hakkında daha fazla bilginin E3 fuarında açıklanması bekleniyor.

12 - Tomb Raider

< Resime gitmek için tıklayın >

Uncharted'ın yakaladığı başarıdan sonra oyundan çok etkilenen yapımcılar Tomb Raider serisini daha güzel bir hali ile yeni nesile yakışır bir şekilde tekrardan hazırlıyorlar. Dergi taramalarının dışında oynanış videosu bekliyoruz kendilerinden.

13 - Mass Effect 3

< Resime gitmek için tıklayın >

Bir bakşa Yılın Oyunu ( GOTY ) adayı. Türünün en iyisi olarak gösterilen Mass Effect E3'te yeni bilgileri ile karşımızda olacaktır.

14 - Metal Gear Solid Rising

< Resime gitmek için tıklayın >

Metal Gear Solid hayranları uzun süredir yeni oyun hakkında bir bilgi alamamaktan şikayetçi. E3 fuarında yeni görüntüler ve bilgiler gelmesi hayranları için mükemmel olacaktır.

15 - The Elder Scrolls V: Skyrim

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunculara yeni oyun hakkında bir kaç dergi taraması ve bilgi verilmesine karşı aldığı olumlu eleştiriler ile türünün en iyisi olabileceğini gösteren The Elder Scrolls yeni bilgiler ile fuarı şenlendirecektir.

16 - The Last Guardian

< Resime gitmek için tıklayın >

Bir başka PS3 Exclusive oyunu olan The Last Guardian hakkında oynanış videosu görmek mükemmel olacaktır. Beklentiler çok yüksek

17 - Saints Row: The Third

< Resime gitmek için tıklayın >

Open World Oyun tarzı ile,önemli bir oyuncu kitlesine sahip olan Saints Row yeni macerası ile yakın zamanda karşımızda olacaktır.

18 - Ninja Gaiden III

< Resime gitmek için tıklayın >

Daha fazla kan, daha fazla savaş. Ninja Gaiden dan beklentiler üst seviyede.

19 - Star Wars: The Old Republic

< Resime gitmek için tıklayın >

Pc oyunları için en çok ön alım yapılan oyunlardan biri olan Star Wars: The Old Republic seriyi bekleyenler için E3'fuarında çok önemli bir yere sahip

20 - Uncharted 3: Drake's Deception

< Resime gitmek için tıklayın >

Yılın Oyunu ( GOTY ) olabilecek bir başka PS3 oyunu. Grafikleri olsun Hikayesi olsun çoğu oyunsever tarafından beklenen Uncharted 3: Drake's Deception ile ilgili her türlü yeni bilgi herkesin ilgisini çekecektir.



Peki Sizin en çok beklentiniz olan oyunlar hangileri?



HERKESE İYİ OYUNLAR
S
13 yıl
ipad ile ipad2 sync transfer
İyi Akşamlar arkadaşlar;
İlk olarak bölümü yanlış yere ve yanlış kurallar ile açtıysam kusura bakmayın. Arama yaptım ama tam sonuca ulaşamadım.

Şimdi şöyle bir sorunum var. Benim elimde ipad ile yeni alınmış sıfır ipad2 var. İkiside Türkiye'den alınmış orjinal ürünler. Bu ürünlerden ipad 1 yıldır kullanılmakta. Normal olarakta içinde application, müzik ve video bulunmakta. Hepsi store'dan orjinal olarak indirilmiş şekilde. Bununla beraber bir mail hesabı da eklenmiş bulunmakta. Benim sorum şu şekilde. Ben bu ipad deki bilgilerimi ( mail olsa yeterli, müzik ve video görüntüsü olmasada olur ) ipad2'ye aktarmak istiyorum. İpad'i daha önce başka bir bilgisayarda itunes üzerinden sync edilmiş durumda. Ben şimdi elimdeki farklı bir bilgisayarda itunes kurarak yedeklerini almak istiyorum. Buraya kadar sorun yok ama yeni ipad 2'yi bilgisayara taktığımda ipad2'nin açılış ekranında ipad2'yi itunes'a bağlayın simgesi çıkmakta ve ben itunes'a bağlı olsamda bu simgeyi geçememekteyim. Yani İpad2'yi daha bilgisayara bile tanıtamadım ve ipad2'yi açamadım! Bu ekranı nasıl geçebilirim ilk sorum bu? ( farklı daha önce hiç itunes yüklenmemiş ve ipad bağlanmamış bir bilgisayarda da itunes yükleyerek açmayı denedim başaramadım ) acaba sıkıntı nereden kaynaklanıyor olabilir?
İkinci sorum ise ben bu ilk ipad den aldığım yedekleri nasıl bu yeni ipad 2 ye yüklerim. Özellikleri mail kısmı benim için önemli.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
S
14 yıl
Psn Network Türkçeleştirildi
Psn Network Türkçeleştirildi

Bildiğiniz üzere türkçe psn ile ilgili hergün bir gelişme var. Bugün ben de şunu gördüm ve paylaşmak istedim.

https://secure.eu.playstation.com/psn/mypsn/

artık web browser'dan psn hizmetlerimiz ve diğer işlemlerimizde artık türkçe.
tamamen tr. sayfasına yönlendirilen bu hizmeti de türkçe olarak alabileceğiz. daha önceden ingilizce yapılan bu işlemler artık türkçe dil desteği ile karşımızda


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

Daha tam olarak her menü için bu işlem açık olmasada çoğu işlem için Türkçeye çevirilmiş durumda.



edit: RESİM EKLENDİ
S
16 yıl
PES 2008 Şampiyonlar Ligi Fiksür ve Sonuçlar
PES 2008 Şampiyonlar Ligi Fiksür ve Sonuçlar

A GRUBU
PesKing----Barcelona
barça_oz------- Barcelona
ozan-------Manchester United
s_t_comandos----Inter

B GRUBU
apostasy-------Inter
DİMİTAR-----Barcelona
kurufasuLye-------Chelsea
Vortex------Barcelona


C GRUBU
fatihsiyah---------Arsenal
GameZero----Real Madrid
Topal footballer-----Barcelona
salouda----Inter

D GRUBU
Tolga23-----------Fenerbahçe
VivaBarcelona----Barcelona
badd_boy-----chelsea
slayer213-----Juventus

E GRUBU
sf1905-----------Inter
D€L!CE------Barcelona
memo-------Valencia
OsMaN-------Chelsea

F GRUBU
muratpeduk-----Barcelona
Longobardi-----Bayern Munich
chelseaseker------Chelsea
pes2008 hrk123-------------------Inter


G GRUBU
banillasky-----Barcelona
Sadoby-----Inter
ahmet0021------Liverpool
v3nom-----Manchester united

H GRUBU
Behlül----Barcelona
HEADLESS---A.C. Milan
devletbey---Manchester united
metemet----Barcelona




Grup Maçları

A Grubu

İLK MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

PesKing***Barcelona=======ozan***Manchester United
s_t_comandos***Inter====== barça_oz***Barcelona

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

barça_oz***Barcelona====== PesKing***Barcelona
ozan***Manchester United=== s_t_comandos***Inter

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

PesKing***Barcelona======= s_t_comandos***Inter
barça_oz***Barcelona====== ozan***Manchester United

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

ozan***Manchester United=== PesKing***Barcelona
barça_oz***Barcelona====== s_t_comandos***Inter

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

PesKing***Barcelona======= barça_oz***Barcelona
s_t_comandos***Inter====== s_t_comandos***Inter

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

s_t_comandos***Inter====== PesKing***Barcelona
ozan***Manchester United==== barça_oz***Barcelona

B Grubu

İLK MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

DİMİTAR***Barcelona=======apostasy***Inter
kurufasuLye***Chelsea======Vortex***Barcelona

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Vortex***Barcelona======== DİMİTAR***Barcelona
apostasy***Inter========== kurufasuLye***Chelsea

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

kurufasuLye***Chelsea======= DİMİTAR***Barcelona
apostasy***Inter=========== Vortex***Barcelona

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

apostasy***Inter=========== DİMİTAR***Barcelona
Vortex***Barcelona========= kurufasuLye***Chelsea

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

DİMİTAR***Barcelona======== Vortex***Barcelona
kurufasuLye***Chelsea======= apostasy***Inter

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

DİMİTAR***Barcelona======== kurufasuLye***Chelsea
Vortex***Barcelona========= apostasy***Inter

C Grubu

İLK MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Fatihsiyah***Arsenal ( 3 ) ======= salouda***Inter ( 7 )
Topal footballer***Barcelona=== GameZero***Real Madrid

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

salouda***Inter========== Topal footballer***Barcelona
GameZero***Real Madrid==== Fatihsiyah***Arsenal

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

GameZero***Real Madrid===== salouda***Inter
Fatihsiyah***Arsenal======== Topal footballer***Barcelona

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

salouda***Inter============ Fatihsiyah***Arsenal
GameZero***Real Madrid====== Topal footballer***Barcelona

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Topal footballer***Barcelona==== salouda***Inter
Fatihsiyah***Arsenal========= GameZero***Real Madrid

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

salouda***Inter============ GameZero***Real Madrid
Topal footballer***Barcelona==== Fatihsiyah***Arsenal

D Grubu

BİRİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

badd_boy***chelsea========= VivaBarcelona***Barcelona
slayer213***Juventus ======== Tolga23***Fenerbahçe

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

VivaBarcelona***Barcelona==== slayer213***Juventus
Tolga23***Fenerbahçe======= badd_boy***chelsea

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

VivaBarcelona***Barcelona===== Tolga23***Fenerbahçe
slayer213***Juventus========= badd_boy***chelsea

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

VivaBarcelona***Barcelona====== badd_boy***chelsea
Tolga23***Fenerbahçe========= slayer213***Juventus

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

slayer213***Juventus========== VivaBarcelona***Barcelona
badd_boy***chelsea=========== Tolga23***Fenerbahçe

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

Tolga23***Fenerbahçe========== VivaBarcelona***Barcelona
badd_boy***chelsea============ slayer213***Juventus

E Grubu

İLK MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

D€L!CE***Barcelona ( 6 ) ============ OsMaN***Chelsea ( 2 )
Memo***Valencia============== sf1905***Inter

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

OsMaN***Chelsea============ Memo***Valencia
sf1905***Inter============== D€L!CE***Barcelona

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

sf1905***Inter=============== OsMaN***Chelsea
D€L!CE***Barcelona============ Memo***Valencia

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

OsMaN***Chelsea============== D€L!CE***Barcelona
sf1905***Inter================ Memo***Valencia

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Memo***Valencia=============== OsMaN***Chelsea
D€L!CE***Barcelona============= sf1905***Inter

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

OsMaN***Chelsea=============== sf1905***Inter
Memo***Valencia=============== D€L!CE***Barcelona

F Grubu

İLK MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

pes2008 hrk123***Inter========== chelseaseker***Chelsea
Longobardi***Bayern Munich ========== muratpeduk***Barcelona

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

chelseaseker***Chelsea========== Longobardi***Bayern Munich
muratpeduk***Barcelona========= pes2008 hrk123***Inter

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

muratpeduk***Barcelona========= chelseaseker***Chelsea
pes2008 hrk123***Inter========== Longobardi***Bayern Munich

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

chelseaseker***Chelsea========== pes2008 hrk123***Inter
muratpeduk***Barcelona========= Longobardi***Bayern Munich

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Longobardi***Bayern Munich======== chelseaseker***Chelsea
pes2008 hrk123***Inter============ muratpeduk***Barcelona

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

chelseaseker***Chelsea============ muratpeduk***Barcelona
Longobardi***Bayern Munich========= pes2008 hrk123***Inter

G Grubu

İLK MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

ahmet0021***Liverpool============ Sadoby***Inter
v3nom-----Manchester united========= banillasky***Barcelona

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Sadoby***Inter================== v3nom-----Manchester united
banillasky***Barcelona============= ahmet0021***Liverpool

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

banillasky***Barcelona============= Sadoby***Inter
ahmet0021***Liverpool============= v3nom-----Manchester united

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

Sadoby***Inter================== ahmet0021***Liverpool
banillasky***Barcelona============= v3nom-----Manchester united

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

v3nom-----Manchester united========== Sadoby***Inter
ahmet0021***Liverpool============== banillasky***Barcelona

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

Sadoby***Inter=================== banillasky***Barcelona
v3nom-----Manchester united=========== ahmet0021***Liverpool

H Grubu

İLK MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Devletbey***Manchester united========== HEADLESS***A.C. Milan
Behlül***Barcelona================== metemet***Barcelona

İKİNCİ MAÇLAR ( 07.05.2008 ÇARŞAMBA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

HEADLESS***A.C. Milan ( 3 ) =============== Behlül***Barcelona ( 6 )
metemet***Barcelona================ Devletbey***Manchester united

ÜÇÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

HEADLESS***A.C. Milan=============== metemet***Barcelona
Behlül***Barcelona================== Devletbey***Manchester united

DÖRDÜNCÜ MAÇLAR ( 08.05.2008 PERŞEMBE SAAT 17:00-23:00 ARASI)

HEADLESS***A.C. Milan=============== Devletbey***Manchester united
metemet***Barcelona================ Behlül***Barcelona

BEŞİNCİ MAÇLAR ( 09.05.2008 CUMA SAAT 17:00-23:00 ARASI )

Behlül***Barcelona================= HEADLESS***A.C. Milan
Devletbey***Manchester united========= metemet***Barcelona

ALTINCI MAÇLAR ( 10.05.2008 CUMARTESİ TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

metemet***Barcelona=============== HEADLESS***A.C. Milan
Devletbey***Manchester united========= Behlül***Barcelona




GRUP MAÇLARI TAMAMLANINCA

2. TUR MAÇLARI İlk Tur ( 11.05.2008 PAZAR TÜM GÜN BOYUNCA İSTENİLEN SAAT )

A GRUBU BİRİNCİSİ===================H GRUBU İKİNCİSİ…… ( A1 )
B GRUBU BİRİNCİSİ===================G GRUBU İKİNCİSİ……… ( A2 )
C GUBU BİRİNCİSİ====================F GRUBU İKİNCİSİ……… ( A3 )
D GRUBU BİRİNCİSİ===================E GRUBU İKİNSİCİ……… ( A4 )
E GRUBU BİRİNCİSİ==================D GRUBU İKİNCİSİ………… ( B1 )
F GRUBU BİRİNCİSİ=================C GUBU İKİNCİSİ……………… ( B2 )
G GRUBU BİRİNCİSİ==================B GRUBU İKİNCİSİ………… ( B3 )
H GRUBU BİRİNCİSİ==================A GRUBU İKİNCİSİ………… ( B4 )

2.TUR RÖNAVŞ MAÇLARI ( 12.06.2008 PAZARTESİ SAAT 17:00-23:00 ARASI )

H GRUBU İKİNCİSİ=================== A GRUBU BİRİNCİSİ…… ( A1 )
G GRUBU İKİNCİSİ=================== B GRUBU BİRİNCİSİ……… ( A2 )
F GRUBU İKİNCİSİ==================== C GUBU BİRİNCİSİ……… ( A3 )
E GRUBU İKİNSİCİ=================== D GRUBU BİRİNCİSİ……… ( A4 )
D GRUBU İKİNCİSİ================== E GRUBU BİRİNCİSİ………… ( B1 )
C GUBU İKİNCİSİ================= F GRUBU BİRİNCİSİ……………… ( B2 )
B GRUBU İKİNCİSİ================== G GRUBU BİRİNCİSİ………… ( B3 )
A GRUBU İKİNCİSİ================== H GRUBU BİRİNCİSİ………… ( B4 )

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI ( 13.06.2008 SALI SAAT 17:00-23:00 ARASI )

A1===============================B1……………………( X1 )
A2===============================B2………………… ( X2 )
A3==============================B3……………………… ( Y1 )
A4==============================B4………………………… ( Y2 )



ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ MAÇLARI (13.06.2008 SALI SAAT 17:00-23:00 ARASI )

B1=============================== A1……………………( X1 )
B2=============================== A2………………… ( X2 )
B3============================== A3……………………… ( Y1 )
B4============================== A4 ………………………… ( Y2 )

YARI FİNAL MAÇLARI (14.06.2008 ÇARŞAMBA 17:00-23:00 ARASI )

X1===============================Y1
X2==============================Y2

YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇLARI (14.06.2008 ÇARŞAMBA 17:00-23:00 ARASI )

Y1=============================== X1
Y2============================== X2


FİNAL MAÇI ( 15.06.2008 PERŞEMBE 17:00-23:00 ARASI)

==============================================






AĞ: pes2008championsleaugue
Şifre: 321123
S
16 yıl
PES 2008 Ligi
PES 2008 Ligi




Lig Koşulları


-Lig minimum 10 takımdan oluşacaktır. (KAtılıma göre değişecektir sayı)
-Lige herkes farklı takımla katılacaktır
-Her takım 2'şer kez maç yapıcaktır.
-Katılımcıların alınması bittikten 1 saat sonra kimin kiminle ne zaman maç yapacağı burada belirtilecektir.
-Her takımın kiminle hangi tarihte hangi saatte maç yapacağı burada katılımlar bittikten 1 saat sonra yayınlanacaktır.
-Herhangibir nedenden dolayı maça gelemeyen hükmen 3-0 yenik sayılacaktır.
-Bu turnuva ciddiyet gerektirmektedir.
-Alınan Sonuçlar buraya "printscreen" yapılarak koyulacaktır.
-Maç esnasında lag yada bağlantı sorunları yüzünden maçları yarıda kalan arkadaşlar, bu sorunlarını kendi aralarında çözeceklerdir.Tekrardan maça başlamak yada skoru tekrardan yakalayıp devam etmek gibi.Bu kendi aralarında çözülecek bir problem olup buraya sadece sonuçlarını yansıtmaları itina ile rica edilir.
-Maç Ayarlarını evsahibi takım belirleyecektir.Buna rağmen maçların 10 dakikada sabit tutulması bir kuraldır.
-Daha öncede belirtildiği gibi Lig uzun bir maraton halinde olacaktır ve çekilen fiksürler burada toplanacaktır.



Katılımcılar


1- chelseaseker-------Chelsea
2- fatihsiyah-----------Manchester United
3-HEADLESS-----------Milan
4-ahmet0021----------Liverpool
5-salouda--------------Inter
6-Vortex---------------Barcelona
7-2008pes hrk123----Juventus
8-Viva Barcelona-----Real Madrid
9-Sadoby-------------Arsenal
10-riaz ---------------Olympic Lyon
11-v3nom------------Valencia
12-devletbey--------Newcastle United

Ağ adı ve şifresi katılımdan sonra açıklanacaktır.

Fiksürler


06.05.2008 Salı ( Saat 19:00-21:00 arası)

Lİverpool ( 1 ) -----Chelsea ( 0 )
Manchester ( 3 ) ---Juventus ( 2 )
Arsenal ( 2 ) -------Barcelona ( 3 )
Inter ( 0 ) ----------Milan ( 2 )
Lyon ( 4 ) ----------Real Madrid ( 0 )
Valencia ( 4 )------Newcastle ( O )

06.05.2008 Salı ( Saat 21:00-23:00 arası)

Real Madrid ( 1 ) -----Liverpool ( 1 )
Barcelona ( 5 ) -------Manchester ( 2 )
Milan-------------Arsenal
Chelsea ( 5 ) -----------Valencia ( 1 )
Juventus ( 1 ) ---------Inter ( 6 )
Newcastle--------Lyon



07.05.2008 Çarşamba ( Saat 19:00-21:00 arası)

Valencia-------Real Madrid
Lyon-----------Milan
Inter-----------Newcastle
Arsenal--------Juventus
Manchester ( 1 ) ----Chelsea ( 3 )
Liverpool------Barcelona

07.05.2008 Çarşamba ( Saat 21:00-23:00 arası)

Juventus--------Valencia
Newcastle------Liverpool
Barcelona------Lyon
Milan ( 4 ) -----------Manchester ( 2 )
Real Madrid----Inter
Chelsea-----Arsenal

08.05.2008 Perşembe ( Saat 19:00-21:00 arası )

Liverpool---------Milan
Valencia----------Barcelona
Manchester-------Newcastle
Inter--------------Chelsea
Arsenal-----------Real Madrid
Lyon--------------Juventus

08.05.2008 Perşembe ( Saat 21:00-23:00 arası )

Newcastle-----------Arsenal
Barcelona-----------Inter
Real Madrid--------Manchester
Chelsea------------Lyon
Milan---------------Valencia
Juventus---------Liverpool


09.05.2008 Cuma ( Saat 19:00-21:00 arası)

Newcastle--------Valencia
Real Madrid------Lyon
Milan-------------Inter
Barcelona-------Arsenal
Juventus--------Manchester
Chelsea---------Lİverpool

09.05.2008 Cuma ( Saat 21:00-23:00 arası )

Valencia--------Chelsea
Liverpool--------Real Madrid
Lyon-------------newcastle
Manchester U.---Barcelona
Inter-------------Juventus
Arsenal---------Milan

10.05.2008 Cumartesi ( Herkes haftasonu nedeniyle istediği saatte oynayabilir, yeterki oynansın )

Real Madrid--------Valencia
Milan---------------Lyon
Newcastle----------Inter
Juventus------------Arsenal
Chelsea------------Manchester
Barcelona----------Liverpool

10.05.2008 Cumartesi ( Herkes haftasonu nedeniyle istediği saatte oynayabilir, yeterki oynansın )

Liverpool---------Newcastle
Manchester-------Milan
Arsenal-----------Chelsea
Inter------------Real Madrid
Lyon-----------Barcelona
Valencia-------Juventus

11.05.2008 Pazar ( Herkes haftasonu nedeniyle istediği saatte oynayabilir, yeterki oynansın )

Milan----------------Liverpool
Manchester U.------Newcastle
Real Madrid---------Arsenal
Chelsea------------Inter
Juventus----------Lyon
Barcelona--------Valencia

12.05.2008 Pazartesi ( FİNAL HAFTASI)

Liverpool-------Juventus
Real Madrid-----Manchester
Arsenal----------Newcastle
Barcaleno-------Inter
Lyon------------Chelsea
Valencia---------Milan



HERKESE BAŞARILAR
S
16 yıl
PES 2008 Şampiyonlar Ligi
PES 2008 Şampiyonlar Ligi

< Resime gitmek için tıklayın >

TURNUVA KURALLARI

-Turnuva 32 takımdan oluşacaktır.
-Turnuvaya herkes istediği takımla katılabilir
-Turnuva 4'erli takımlardan oluşan 8 grup'tan oluşacaktır.
-Her takım grup maçlarını 2 kez yapıcaktır.
-Katılımcıların alınması bittikten 1 saat sonra kimin hangi grupta olacağı ve kiminle ne zaman maç yapacağı burada belirtilecektir.
-Her takımın kiminle hangi tarihte hangi saatte maç yapacağı burada katılımlar bittikten 1 saat sonra yayınlanacaktır.
-Herhangibir nedenden dolayı maça gelemeyen hükmen 3-0 yenik sayılacaktır.
-Bu turnuva yaklaşık 4 gün sürecek olup ciddiyet gerektirmektedir.
-Alınan Sonuçlar buraya "printscreen" yapılarak koyulacaktır.
-Maç esnasında lag yada bağlantı sorunları yüzünden maçları yarıda kalan arkadaşlar, bu sorunlarını kendi aralarında çözeceklerdir.Tekrardan maça başlamak yada skoru tekrardan yakalayıp devam etmek gibi.Bu kendi aralarında çözülecek bir problem olup buraya sadece sonuçlarını yansıtmaları itina ile rica edilir.
-Grup maçları sonunda grupta ilk 2'yi yer edinen takımlar bir üst tura çıkacaktır.
-Bu turu takiben çeyrek final yarı final maçları 2'şer maç ve eleme usulüyle oynanacaktır.
-Final maçı tek maç olup kimin evsahibi olacağı yazı tura atılarak maçtan önce benim tarafımdan belirlenecektir.
-Maç Ayarlarını evsahibi takım belirleyecektir.Buna rağmen maçların 10 dakikada sabit tutulması bir kuraldır.
-Daha öncede belirtildiği gibi turnuva 1 günde bitmecek olup final maçının bile saat kaçta ve hangi tarihte oynanacağı yapılacak alımların sonlanmasından 1 saat sonra belli olacaktır.


AMACIMIZ EĞLENMEK...
ALIMLAR BİTTİKTEN SONRA AĞ ADI VE ŞİFRE EKLENECEKTİR


KATILANLAR

1-chelseaseker------Chelsea
2-apostasy-------Inter
3-ahmet0021------Liverpool
4-sf1905-----------Inter
5-fatihsiyah---------Arsenal
6-metemet----Barcelona
7-ozan-------Manchester United
8-pes2008 hrk123-------------------Inter
9-GameZero----Real Madrid
10-banillasky-----Barcelona
11-Longobardi-----Bayern Munich
12-OsMaN-------Chelsea
13-barça_oz------- Barcelona
14-memo-------Valencia
15-Behlül----Barcelona
16-HEADLESS---A.C. Milan
17-DİMİTAR-----Barcelona
18-Vortex------Barcelona
19-muratpeduk-------Barcelona
20-slayer213-----Juventus
21-s_t_comandos----Inter
22-PesKing----Barcelona
23-VivaBarcelona----Barcelona
24-Sadoby-----Inter
25-Topal footballer-----Barcelona
26-v3nom-----Manchester united
27-salouda----Inter
28-devletbey---Manchester united
29-D€L!CE------Barcelona
30-badd_boy-----chelsea
31-kurufasuLye-------Chelsea
32-Tolga23-----------Fenerbahçe
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.