T

Teğmen
25 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
www.teknodonanim.com/forum
Donanımhaberden sonra en fazla vakit geçirdiğim site burası, çok fazla aktif yöneticisi var bi sorunla karşılaştığınızda hemen size yardımcı oluyolar.

www.teknodonanim.com/forum
T
14 yıl
Nokia N8 ne zaman geliyor acaba?
Nokia N8 Türkiyeye ne zaman geliyor ve bilen arkadaşlar varsa eğer özellikleri hakkında bilgi verebilirlermi?
T
14 yıl
Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı ve Formu
Yazıyı okumadan önce hatırlatmak istiyorum. Kaza durumunda aracınızda trafik setinde bulunması gereken Üçgen Reflektör’ü virajlarda 100 metre, düz yolda ise en az araçtan 50 metre geriye koymayı unutmayınız.
Günde ortalama 1800 maddi hasarlı trafik kazası gerçekleşiyor. Büyükşehirlerde trafik sıkışıklığını ortadan kaldırmak için 1 Nisan’dan itibaren yepyeni bir dönem başladı.
Maddi hasarlı kazalarda taraflar doldurup imzaladıkları tutanak sayesinde trafik polisini beklemeden olay yerinden ayrılabiliyor. Tutanaklar ve fotoğraflar sigorta şirketlerine veriliyor, taraflar hasarlarını sigorta şirketlerinden alıyor. Taraflar arasında anlaşmazlık olursa eski uygulamada olduğu gibi polis çağırılıyor.

• Tutanak formları nereden alınacak ?
Artık kaza tespit tutanakları sigorta şirketlerinden dağıtılıyor. Tutanak formunu aşağıdaki linkten de indirilebilirsiniz.
Formlar fotokopiyle çoğaltılabiliyor.


Önemli Hususlar !
• Ehliyet ve sigorta şart
Trafik kazası yaptığınızda karşı tarafla anlaşıp aracınızı çekmeden mutlaka ehliyet ve trafik sigortası kontrolü yapın. Kazaya karışan araçların kesinlikle zorunlu trafik sigortası poliçelerinin olması gerekiyor.


• Tutanağa kusur oranı yazılmayacak
Tutanağa yalnızca kazanın oluş şeklini yazın, kusur oranı yazmayın. Kroki çizmeyi ve kazanın nasıl olduğunu anlatan görüşleri yazmayı unutmayın.


• Fotoğraf çekmek en önemli madde
Arabanızda bir fotoğraf makinesi bulundurun. Kaza yaptığınızda aracınızı boş alana çekmeden farklı açılardan fotoğraflarını çekin.



• Aracınızı emniyet şeridine çekin
Kaza yaptığınız kişiyle anlaştıktan sonra aracınızı bir an önce emniyet şeridi veya boş alana çekin. Tutanakları uygun bir alanda doldurabilirsiniz.


• Ne kadar çok kayıt o kadar hızlı çözüm
Tutanaklarda yer alan görgü tanığı bölümünü kazayı gören kişilerin ifadeleri doğrultusunda doldurun. Tutanakta yer alan fazla bilgi, işlemlerinizin hızlı yürümesini sağlayacaktır.


• İlk başvuru sigorta şirketlerine
Kaza yapan taraflar, kazanın oluş şeklini birlikte tutanağa yazıp mutlaka imzalayacak. Tutanak hazırlandıktan sonra çekilen fotoğrafla birlikte karşı tarafın trafik sigortası veya kasko sigortası şirketine başvuru yapılacak.


• Süre ne kadar?
Tutanağın taraflarca sigorta şirketlerine ulaştırılmasında zaman açısından bir kısıtlama bulunmuyor ancak tutanak ne kadar hızlı ulaştırılırsa o kadar çabuk sonuçlanır.
Yüzde 0,50 100 hata payı
İlk başvuruyu alan sigorta şirketleri, en geç 1 gün içinde tutanağı elektronik ortamda Trafik Sigortaları Bilgi Merkezine (TRAMER) iletecek.
Sigorta şirketleri, TRAMER vasıtasıyla 3 iş günü içinde kaza krokilerini de dikkate alarak, tutanak çerçevesinde yüzde sıfır, 50, 100 oranlarına göre kaza sorumluluk değerlendirmesi yapacak.


• Tutanaklar zamanında gönderilmeli
Kaza sorumluluk değerlendirmesi TRAMER sisteminden yapılacak. Tutanağı zamanında TRAMER’e iletmeyen sigorta şirketi, tutanağı gönderen şirketin belirlediği oranları kabul etmiş olacak.


• Hata payları farklı belirlenirse
Sigorta şirketlerinin kaza sorumluluk değerlendirmesinde farklı sonuçlara ulaşılırsa, kaza tutanağı TRAMER bünyesindeki Tutanak Değerlendirme Komisyonu’na sunulacak. Komisyon, 3 gün içinde tutanak ve fotoğrafları inceleyerek hata paylarını kesin olarak belirleyecek.


• Tazminatları 8 günde ödenecek
Sigorta şirketi, belgeler tamamlandıktan sonra 8 iş günü içinde tazminatı ödeyecek.
Tutanak incelemeleri internetten izlenebilecek
TRAMER, tazminat kazanan hak sahiplerinin tutanak incelemesinin hangi aşamada olduğunu internet üzerinden öğrenmelerini sağlayacak alt yapı kurdu.


• Tek taraflı kazaları kapsamıyor
Tutanak, en az 2 aracın karıştığı kazalarda tutulabilecek. Uygulama, tek taraflı kazaları kapsamıyor.
Kaza yapan araç sayısı ikiden fazlaysa
İkiden fazla aracın karıştığı trafik kazalarında birden fazla -fotokopi ile çoğaltılmış olabilir- form kullanılabilecek. Bu durumda, her bir form tüm sürücüler tarafından imzalanacak. İmzalar için formun alt tarafındaki boş alan kullanılabilecek. Kazaya karışan tarafların tamamı tarafından imzalanmayan tutanaklar geçerli kabul edilmeyecek.


• Bu tür kazalarda tutanak tutmayın
* Sürücülerin aralarında tutanak düzenleyerek anlaşamayacakları ve trafik ekibi çağırmaları gereken zorunlu durumlar ise şöyle:
* Sürücü ehliyetsiz araç kullanılıyorsa veya yetersiz ehliyetle ile araç kullanılıyorsa
* Sürücünün yaşı küçükse
* Sürücüde alkol veya akıl sağlığı şüphesi varsa
* Kazaya karışan araçlardan biri veya daha fazlası kamu kurumlarına ait ise
* Kamu kurumlarına ait eşyada zarar meydana gelirse
* Kazada sadece 3. kişilere ait eşyalara zarar gelirse
* Kazaya karışan araçlardan birinin veya birkaçının trafik sigortası yok ise
* Trafik kazası ölüm ve/veya yaralanma ile sonuçlanmışsa


· Trafik akışını hızlandıracak
Mevcut trafik kazalarında sürücülerin yüzde 20’sinin anlaşıyor ve “Sürücüler anlaşmalarına rağmen önceki uygulamada trafik polisi bekliyorlardı ve bu durum trafik sıkışıklığına neden oluyordu. Yeni uygulamayla birlikte anlaşan sürücüler trafikte beklemiyorlar. Eski uygulama aslında devam ediyor, anlaşamayan sürücüler yine polis çağırıyor.
Sürücülerin yeni uygulamaya alışıncaya kadar çeşitli aksaklıkların yaşanabilecek ve tabiki anlaşan sürücüler arttıkça trafikte ciddi anlamda bir rahatlama yaşanacaktır.
Büyük kentlerde çok fazla trafik kazası gerçekleştiği için insanların beklememek için anlaşma yoluna gideceğini ve bu sayede trafik akışının hızlanacağını dile getiriyoruz.
Sigortalardan sorunsuz şekilde ödemeler gerçekleştikçe de anlaşma oranlarının artmasını ve Sigortasız trafiğe çıkan sürücüler artık araçlarına sigorta yaptırma yoluna gideceğini düşünüyoruz.
Bütün sürücüler artık araçlarında mutlaka tutanak bulundurmalıdır.
Trafik Kaza Tutanak Formu’nu İndir !
· Dosya İçerisindekiler;
· Kaza Tutanak Formu Açıklamalar
· Doldurulmuş Örnek Tutanak
· Kaza Tutanak Formu.xls (excel)
· Kaza Tutanak Formu.jpg (resim formatında çıktı almak için)

http://r a p i d s h a r e.com/files/147842061/kaza_tutanak_formu.rar.html
http://www.teknodonanim.com/forum/haberler-1848/90272-maddi-hasarli-trafik-kazasi-tespit-tutanagi-formu.html
T
14 yıl
MSN Messenger Bilgisayardaki Şifreleri Gösteren Program [Resimli Anlatım]
MessenPass v108

KAYITLI

* MSN Messenger
* Windows Messenger (In Windows XP)
* Yahoo Messenger (Versions 5x and 6x)
* Google Talk
* ICQ Lite 4x/5x/2003
* AOL Instant Messenger (only older versions, the password in newer
versions of AIM cannot be recovered)
* AOL Instant Messenger/Netscape 7
* Trillian
* Miranda
* GAIM

ŞİFRELERİNİ VERİR
PROGRAM ÜCRETSİZDİRKISITLAMA YOKTURSÜRESİZ KULLANILABİLİRARTIKŞİFREMİ UNUTTUM DİYE ÜZÜLMEYECEKSİNİZ

< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2674
http://www.teknodonanim.com/forum/msn-teknik-destek-bilgiler-437/77042-msn-messenger-bilgisayardaki-sifreleri-gosteren-program-resimli-anlatim.html
T
14 yıl
Facebook tüm arkadaşlarını seçme kodu
Facebook'ta grup ve hayran sayfalarına arkadaşlarınızı davet etmek için hepsini tek tek seçmeniz gerekmekte. Çok arkadaşı olanlar için gruplara ve hayran sayfasına arkadaş davet etmek eziyet oluyor. Aşağıdaki kod ile tüm arkadaşlarınızı gruplara ve hayran sayfalarına davet edebileceksiniz.Yapmanız gereken tek şey manual olarak arkadaş seçtiğmiz ekrana gelip tarayıcımızın adres satırına yapıştırıp entera basmak...

< Resime gitmek için tıklayın >

[CODE]javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}[/CODE]

http://www.teknodonanim.com/forum/web-gelistirme-ve-dizayn-76/90010-facebook-tum-arkadaslarini-secme-kodu.html
T
14 yıl
Yeni MacBook Pro\u0027ların Artıları Eksileri
Başka bir başlıkta yeni iX işlemcili MacBook Pro serisinin konfigürasyon özeliklerini vermiştik.
Bu başlık altında da bu konfigürasyonların bize hangi avantajlar yada dezavantajlar sunduğunu paylaşacağız.

< Resime gitmek için tıklayın >

Öncelikle işlemcileri ele alalım. Apple geç kalmış bile olsa iX işlemcili proları sahneye sürdü. Fakat taşınabilirlik açısından çok kullanışlı olan 13" serisinde bu güncellemeye gidilmemiş.
Core 2 Duo' dan çok fazla farkı olmamasına rağmen yinede 13" MacBook Pro'lara Core i3 işlemci takılmasını dilerdim.
Muhtemelen yine bir Apple Satış Stratejisi ile karşı karşıyayız. 15" ve 17" modellerinin satışını performansının önüne geçmemesi için 13" MBP'larda Core iX işlemci kullanmamış olabilirler. Steve Jobs'ın yine bir kurtluk peşinde olduğu besbelli =)
15" ve 17" MBP'lar i5 ve i7 işlemciler ile daha fazla performans canavarı haline gelmiş. Üstelik eski seriye oranla daha yavaş saat hızına sahip olmalarına rağmen.
Çünkü Apple, 32 nm ve Hyper-Threading teknolojileri kullanarak önceki seriye göre %50 performanslı olup aynı zamanda Turbo Boost özelliği de barındırıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Grafik konusuna geldiğimizde Apple günceli oldukça geriden takip ediyor diyebilirdik.
Fakat bu seride yeni dostu NVidia ile bu fikri biraz olsun eritiyor.
13″ MacBook Pro�arda işlemci güncellemesine gitmemesine rağmen Nvidia 9400M grafik çipinden GeForce 320M çipine geçiş yapılmış.
GeForce 320M, 9400M�en 3 kat daha fazla çekirdeğe sahip olarak 48 işlemci çekirdeği barındırıyor.
9400M gibi 256 MB paylaşımlı bellek kullanan ekran kartı önceki versiyonuna göre 80% daha verimli olmakla kalmıyor, 40% daha az güç tüketiyor. Bu da 13" MBP' larda çılgın batarya süreleri olarak kullanıcıya geri dönüyor.

15″ ve 17″ modeller ise 256 veya 512 MB belleğe sahip NVIDIA GeForce GT 330M ekran kartı ile geliyorlar. 30% daha verimli olan bu kart bilgisayardaki tek ekran kartı değil. Bir önceki nesilde olduğu gibi paylaşımlı bellek kullanan bir ekran kartı daha mevcut, ancak bu Nvidia 9400M değil Intel HD grafik çipi. Bu kart 9400M�en daha kötü bir kart olsa da eski seriden farklı olarak bu MacBook Pro serisinde Intel HD kartı ile Geforce GT 330M arasında otomatik geçiş yapabiliyorsunuz. Bilgisayarın sadece yoğun grafik kullanımında güçlü grafik kartına geçmesi pil ömrünü oldukça uzatıyor. Daha önceki modellerde bu işlem için kullanıcı oturumu kapatmalı ve tekrar açmalıydı. Bu da kullanım konforunu biraz daha arttırıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Pil ömrüne geldiğimizde önceki MBP�ara oranla süreler 2 ile 3 saat arasında daha uzun. Daha uzun pil ömrünü sağlayan ise daha büyük bir pil kullanımı ile daha verimli donanımın kombinasyonu. 13″ MBP inanılmaz bir şekilde netbooklara kafa tutarcasına 10 saat pil ömrünü görebiliyor. 15″ ve 17″ modeller ise 8-9 saat pil ile çalışabiliyor. Pil kullanım testleri ise standart web kullanımı ve 50% parlaklık ile yapılmış. Piller yine önceki modeller gibi 1000 defa şarj edilebiliyor ve çıkartılamayacak şekilde tasarlanmış.


Sabit disk konusunda Apple' ı anlamak oldukça zor. 13" MBP'larda 250 ve 320 GB'lık, 15" ve 17" MBP modellerinde de 320 ve 500 GB lık seçenekler mevcut. Tabi ki yine 5200 rpm standart sunulmuş. İsterseniz 15" ve 17" MBP modellerinde opsiyonel olarak 7200 rpm seçmek mümkün.

< Resime gitmek için tıklayın >

TrackPad' e Inertial Scrolling adı altında eylemsiz sarma diye tabir edebileceğimiz bir özellik eklenmiş.
Bu özelliği iPhone ve iPod Touch kullanıcıları oldukça yakından tanıyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Magic Mouse üzerinde de bu özellik mevcut idi.
Parmağınızla scroll yaptığınızda parmağınızı çekseniz bile scroll durana kadar yavaşlayarak belirli bir süre devam eder.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sonuç olarak, 13" MBP'lar beklendiği gibi iX işlemcili gelmese de ekran kartı konusunda açığı biraz kapatıyor.
15" ve 17" MacBook Pro' lar içinde fazla söylenecek birşey kalmadığından beklentileri oldukça karşılayacak gibi gözüküyor.

http://www.teknodonanim.com/forum/macbook-217/90056-yeni-macbook-prolarin-artilari-eksileri.html
T
14 yıl
Beklenen Core iX işlemcili MacBook Pro\u0027lar artık sahnelerde..
Ha Geldi Ha gelecek derken Apple beklenen Core iX işlemcili MacBook Pro serisini sonunda duyurdu.
Fakat yine kendi satış stratejileriyle =)

< Resime gitmek için tıklayın >

13″ MacBook Pro hala Core 2 Duo ile gelmeye devam ediyor, ancak ekran karti NVidia 320M olarak değiştirilmiş. Bu bazda 4 kat daha fazla performans sunarken harcanan enerjiyi yarı yarıya düşürebilen bir çip tercih edildiğinden 7 saatlik pil ömrü 10 saatlere kadar dayamış. iX işlemci kullanmamalarındaki en büyük sebep de anlaşılan o ki 15" ve 17" MacBook Pro'ların önünü kesip satışlarını baltalamamak. Bunun dışında tüm modellerde 4GB RAM standart sunuluyor.

15″ ve 17" MacBook Pro'lar da Core i5 islemcili MacBook Pro 'lar ise en düşük NVIDIA 330M ekran kartı ile geliyor.


13″ MacBook Pro
* 2.4 GHz Core 2 Duo, NVIDIA GeForce 320M, 4 GB RAM, 250 GB HDD
* 2.66 GHz Core 2 Duo, NVIDIA GeForce 320M, 4 GB RAM, 320 GB HDD

15″ MacBook Pro
* 2.4 GHz Core i5, Intel HD Graphics and NVIDIA GeForce GT 330M with 256MB, 4 GB RAM, 320 GB HDD
* 2.53 GHz Core i5, Intel HD Graphics and NVIDIA GeForce GT 330M with 256MB, 4 GB RAM, 500 GB HDD
* 2.66 GHz Core i7, Intel HD Graphics and NVIDIA GeForce GT 330M with 512MB, 4 GB RAM, 500 GB HDD

17″ MacBook Pro
* 2.53 GHz Core i5, Intel HD Graphics and NVIDIA GeForce GT 330M with 512MB, 4 GB RAM, 500 GB HDD
* 2.66 Ghz Core i7, Intel HD Graphics and NVIDIA GeForce GT 330M with 512MB, 4 GB RAM, 500 GB HDD


daha ayrıntılı bilgi için;
Apple - MacBook Pro - Meet the new MacBook Pro family.

http://www.teknodonanim.com/forum/macbook-217/90023-beklenen-core-ix-islemcili-macbook-prolar-artik-sahnelerde.html
T
14 yıl
Norton Account Nedir ? Ne işe Yarar ?
Norton Account size birçok avantaj sağlar:
Herhangi bir bilgisayardan, herhangi bir tarayıcıyı kullanarak Norton Account Web sitesine erişebilirsiniz. Norton Account'a erişmek için, İnternet'e bağlanmanız ve Web adresine girmeniz yeterlidir.

www.myNortonAccount.com

< Resime gitmek için tıklayın >

Norton Account aşağıdaki özellikleri içerir:

* Ürünler: Kayıtlı Norton ürün ve hizmetlerinizin tümünü görüntüleyin.

(Kayıt Anahatarını hep unuturuz yada çöpe atarız )

* Sipariş Geçmişi: Çevrimiçi siparişlerinizle ilgili ayrıntıları (sipariş durumu, ödeme durumu, ödenen miktar) ve satın alınan Norton ürün ve hizmetlerini görüntüleyin.

(Kaç gün kaldı, yenisini alsam kaça gelir )

* Profil :Profilinizi düzenleyerek kişisel bilgilerinizin ve fatura bilgilerinizin güncel olmasını sağlayın.

(Detayları ıvır zıvır hepsini kaydet daha sonra beni yorma )

* Parola Değiştir:Parolanızı düzenli olarak değiştirerek Norton Account'ınızın güvenli kalmasını sağlayın.

(Şifremi yürütmesinler )

* Özel Fırsatlar:Norton Account sahiplerine sunulan promosyonlardan, indirimlerden ve özel fırsatlardan yararlanın.

(Biz yabancı değiliz be abi yap bir güzellik bir indirim ? )

Sizde Ücretsiz Bir Norton Hesabı Alabilirsiniz :

https://www.mynortonaccount.com/amsweb/default.do

http://www.teknodonanim.com/forum/guvenlik-yazilimlari-47/89145-norton-account-nedir-ne-ise-yarar.html
T
14 yıl
NINTENDO64 emülatörü Project64 v1.6 resimli anlatım
Emülasyon : PC veya başka bir donanımın kaynaklarını kullanarak bir cihazı taklit etme kavramının genel adıdır.Bunu yapan yazılımların genel adı ise “emülatör”dür.

Bunu yaparken bazı emülatörler içlerindeki çekirdek yardımıyla cihazın ram ve işlemci değerlerini ve adreslerini bağımsız olarak taklit ederken bazıları ise çalışmak için ekstradan taklit ettikleri cihazın bios dosyasına ihtiyaç duyarlar , bazı bios dosyaları hala üreticiler tarafından lisanslı ve koruma altındadır. (Örn : Amiga500 kickstart , Sega Saturn , Psx ,3do vb… ).Bu yüzden lütfen bunların paylaşımlarını forumda yapmayalım.

Emülatör : Elinizdeki pc donanımının ne kadar kuvvetli ve kullanışlı olduğunu en kolay ispat eden yazılımlardır.Örneğin bir 486dx makinayla bile zamanının en ünlü ve güçlü cihazlarından biri olan Mega drive yada Commodore64 emüle edebilirsiniz.

Aşağıda size Türkiye’de gölgede kalsa da dünyada haklı bir üne sahip NINTENDO 64 oyun konsolunun en başarılı emülatörü olan Project64 v1.6 resimli olarak anlatıyorum.Zaten hedefimiz her yerde bulabileceğiniz cihazlar yerine daha sıradışı ve kaynak sıkıntısı olanları size açıklayabilmek .

Nintendo 64 , Nintendo'nun SNES serisinden sonra çıkardığı 3.nesil 64bit oyun konsoludur ve dünyada büyük yankı uyandırmış bir cihazdır. ( Daha fazla bilgi için )

10-15 mb. tutan rar paketleri içinde bulabileceğiniz oyunları tamamen 3d ve paketten çıktığı zaman 200mb.'a yakın boyuttadır.Hemen üzülmeyin , oynamak için paketten çıkarmak zorunda değilsiniz hatta bir daha aynı boyutlarda sıkıştırmak da zor olduğundan böyle bir atraksiyona hiç gerek yok

İlk olarak Project64 sitesinden deneyimlerime göre en stabil versiyon olan 1.6'yı indiriyoruz . İNDİR

< Resime gitmek için tıklayın >

Tam randıman alabilmek için programı kurduğunuz klasörün içindeki "plugin" dizinini aşağıdaki eklentilerle dolu olmalı.3d performansı için tavsiyem Jabo's_Direct3d6 plugin.

< Resime gitmek için tıklayın >

Evet pluginlerimizi kontrol ettikten sonra artık programı çalıştırabiliriz. Görüntüsü aşağıdaki gibidir , menüleri de süper kolay.

< Resime gitmek için tıklayın >

Menüden choose rom directory seçerek rom dosyalarımızın bulunduğu klasörü emülatöre gösteriyoruz.Bu işlemden sonra eğer klasör yüklüyse romları taramak için bir süre bekletebilir.Oyunları analiz ettikten sonra aşağıdaki gibi liste ve oyunlar hakkında açıklamalar verecek .

< Resime gitmek için tıklayın >

Gelelim biraz da ince ayarlara.Grafik ayarlarınızı aşağıdaki gibi yaparsanız en iyi sonucu alacaksınız ama bilgisayarınızın performansına göre düşürebilir yada arttırabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ses için Jabo direct sound seçerseniz herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.Ama klavye yada gamepad ayarları şart.Eğer programı güzel bir gamepad ile kullanırsanız alacağınız keyif daha da artacaktır.( Bazı plugin'ler sayesinde titreşim desteği de var .) Ayarlara geçelim .

< Resime gitmek için tıklayın >

Ayarlama işlemleri bitti , artık istediğimiz oyunun üzerine çift tıklayarak açabiliriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Evet arkadaşlar , kullanımı kolay ama oyunları süper bir sistemi anlatmanın keyfiyle hepinize iyi eğlenceler

Donkey Kong 64 , Conker's bad fur day , Banjo&Kazooie benim tavsiyelerim ama rom dosyalarını bir inceleyin binlerce çeşit var .

Kaynak:http://www.teknodonanim.com/forum/emulasyon-ve-emulatorler-1846/90049-nintendo64-emulatoru-project64-v16-resimli-anlatim.html
T
14 yıl
Apple USB Türkçe F Klavye (numerik alansız)
Artık muhasebe firmalarında da apple kullanılabilecek :D apple artık f klavye üretmeye başladı. ürünle ilgili detaylı inceleme aşağıda.

http://www.teknodonanim.com/forum/cevre-birimleri-1816/90040-apple-usb-turkce-f-klavye-numerik-alansiz.html

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.