E

Çavuş
25 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
15 yıl
WoW Yardım
Merhaba arkadaşlar bende WoWa merak sardım ve inceledim güzel bir oyun fakat ücretli olduğunu duyunca biraz üzüldüm oyunun full versiyonunu buldum ve indiriyorum.Peki bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz.Şifre açmakda paralı ve oyuna para yatırmak istemiyorum açıkçası.Önericeğiniz Free Server var mı ? İyi Oyunlar
E
15 yıl
E-Republik DH-Tek Güç Birliği
Merhaba arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açmıştım fakat bir takım sorunlar yüzünden planlarımızı uygulamak mümkün olmamıştı.Şimdi planlarımızı uygulamak için yeterli imkanlarımız var.Evet arkadaşlar planlarımızdan birkaç tanesine değinmek istiyorum ;

1- ) Fabrika kurmak istiyoruz.Çalışanlar tamamiyle bizim kurmuş olduğumuz sosyal kurum olan DH-Tek Güç Birliğine katılmak.

2- ) E-Türkiyedeki siyasi ve ekonomik sıkıntılara çözüm bulmak istiyoruz.

3- ) Gerçek hayatda siyasi fikirleriniz ne olursa olsun Birlikde ayrımcılık yapıcak imkanların olmamasını istiyoruz.

4- ) Daha zengin vatandaşlar görmek istiyoruz.

Arkadaşlar eğer refarans linkimden kayıt olursanız sizlere her türlü yardımı yapıcağımı söylüyorum.Yeter ki sabır edin ve oyunun zevkini çıkarın.


http://www.erepublik.com/en/referrer/Lions

Ülkenizi Türkiye olarak seçin.Kullanıcı adım Lions İletişim için mesaj atın.
E
15 yıl
MyMiniCity Yardım Kurumu!!!
Arkadaşlar oyuna yeni başladım herkes birbirine yardım etsin diye linklerimizi paylaşalım.Buraya linkini koyan lütfen herkes birbirine destek versin.

http://urumci.myminicity.com
E
15 yıl
E-Republik Hür ve Kabul Olmuş Olanlar
Merhaba arkadaşlar bir süredir E-Republik oynuyorum ve gayetde güzel bir oyun sizlerede tavsiye ederim.Ama oyuna tek başınıza başladığınızda sıkıcı zor ve kötü bir oyun diyebilirsiniz ama sosyal yardım gruplarına girince iş biraz değişiyor.Benim oyun hakkında çok iyi bir fikrim var.Oyuna başlamak isteyen arkadaşlar açıcağım şirketde ucuza çalışabilirler tabii size karşılığında destek vericem.Yiyecek ve Hediye gibi yardımlar olucaktır.Arkadaşlar bu fikir 1 kişiye ait değil şuanda 6 arkadaşız ve farklı ülkelerdeyiz.Eğer katılım olursa bu işe bir ad koyucaz.


Katılım Şartımız için mail bekleyin.Size yolluyacağımız maille kayıt olun ve bize e-posta adresinizden kullanıcı adınızı yazınız.

Katılım en az 5 olursa.Yani toplam sayımız 10 ve üzeri olursa simge ve gazete açıcaz.


Eğer özelden konuşup oyuna kayıtlı olan arkadaşlar varsa özel iletişim adresimden benle lütfen iletişime geçsinler.

gok_ay@windowslive.com
E
15 yıl
Uluhan Hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar Uluhan diye çok güzel bir oyun açılmışdı.Fakat beta bitti yeni sürümle geliyoruz dediler zaman verdiler zaman geçti gene beklettiler ve hala o günden bugüne bir ses çıkmadı.Resmi sitesine baktım bir tarih belli değil yada görmedim.Bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen.
E
15 yıl
Yardım edecek olan var mı?!
Merhaba arkadaşlarhttp://www.ortadunyarpg.tr.cx/ Adminiyim fakat site şuanda bakımsız ve kimse yardım etmiyor.Şuanda sitede 73 üye kayıtlı ve artık bir şeyler yapmak istiyorum.Fakat yardıma ihtiyacım var.Orta Dünyadan ve php'den anlayan arkadaşlar lütfen ;


eranil@windowslive.com Ekleyerek benle iletişime geçsin.Geçmişe emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler emeklerinin karşılıklarını alıcaklardır.
E
15 yıl
ORTA DÜNYA RP YENİ VERSİYON(ÇOK FARKLI MODLAR EKLENMİŞTİR!!!)
İyi akşamlar arkadaşlar daha öncede Orta Dünya RP'leri yaptık fakat istenilen kalitede olmadı ve başkaları tarafından kopyaları yapıldı.Fakat bu sefer daha sağlam ve daha güçlü bir kadro ile yeni ve güncel size layik bir RP hazırladık.Oyun hakkında bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.

Oyun Hakkında

Oyunda her zaman oldugu gibi bilinen ırklar var fakat daha farklı olan savaş modu sistemi klan sistemi hayvan alma sistemi madalya sistemi banka ve hisse alma sistemleri eklendi.Oyunda şuanda 2 tane klan var.İyiler ve kötüler olmak üzere fakat üye sayısı arttığı zaman klanlardada artış olucaktır.Oyunda ordu,zırh ve silah gibi envarteller var.Ordularla savaş modunu açık tutarak savaşlara katılabilir zafer kazanabilirsiniz.Şu anda üye yeterli olmadıgı için savaşlar daha başlamadı.Eğer sizde savaşlara katılmak ve zaferler kazanmak istiyorsanız durmayın sizde kayıt olun.Orta Dünyada ırkınızı zaferden zafere götürün.

http://ortadunyarpg.wkhost.net/


NOT :http://www.lotrrpg.tr.cx ADLI SİTEDE KULLANILAN MATERYALLER VE BİLGİLERhttp://ortadunyarpg.wkhost.net/ YAPTIĞI İLK SİTESİNDE ÇALINMIŞTIR.LÜTFEN EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM.KORSAN DEĞİL ORJİNAL OYUNLAR OYNAYALIM.

http://ortadunyarpg.wkhost.net/ Eranil-Admin

Saygılarımla İyi Eğlenceler dilerim.Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.
E
15 yıl
HAYAT RPG YENİDEN YAPILANDI !!!
Bütün herkese selam arkadaşlar.Hayat RPG ile yeniden eski forum oyunları heyecanına kavuşmak isteyenler vardır diye tahmin ettik ve sizler için gerçek hayatdan farkı olmayan bir RPG yaptık.

Oyunun Adı : Hayat RPG

Oyunu İçeriği : Oyun gerçek hayatdan farksız.Hatta o kadar gerçek ki başbakan olmak için bile üniversite şartı koyduk.Oyunda farklı meslekler var İnşaat İşçiliğinden tutunda Polise kadar.İsteyen devlet işlerinde görev alır isteyense kendi işini kurar.Tabii gerçek hayatda eksik olmayan mafyalarıda koymayı unutmadık.Oyuna girdikden sonra Karakter Yaratma kısmına gelin ve kendinizi orada şekillendirin.Oyunda iş adamı gibi mevkilere gelebilir.Siyasete girebilirsiniz.Şu anda İstanbul şehri tam anlamıyla hazır.Ama kısa bir süre içersinde ANKARA , İZMİR , BURSA gibi büyük şehirlerimizde eklenicektir.

Oyun hakkında yorumlarınızı lütfen bizimle paylaşın.İyi eğlenceler

NOT: EĞER BİR ŞEHİR İÇİN 15'DEN FAZLA İSTEK OLUNURSA LİSTEYE EKLENECEKTİR.

http://www.setbb.com/hayatrpg
E
16 yıl
Orta Dünya Forum Tabanlı açsam Yardım Eden olur mu?
Arkadaşlar eski oyunların hemen hemen hepsi tutmadı.Çoğu kişi hüsrana uğradı.Çünkü sitedeki görseller azdı.Bu site işlerinden anlayan yada bu görselleri eklemeyi bilen arkadaşlar varsa lütfen dark-ss-89@hotmail.com adresimi eklesin.

Yardımı olan ve olucak bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
E
16 yıl
Azap Online
Bir şehir kurmak, ekonomik rahatlığı sağlamak, sonra ticaret merkeziyle ticareti geliştirmek, koloni kurmak , askeri gelişimi tamamlayıp ittifaklarla beraber şehirlerle savaşmak, destek yollamak, yeni sehirler kurmaktır.



Şeir merkezinden yeni binaları inşa edip, inşa ettiğiniz binaları , eğitimdeki askerlerinizi, yada askeri araştırmaları geliştirerek şehrinizi güçlü yaparsınız.



Dünya haritasından Terkedilmiş şehirleri, yada diğer oyuncularla olan mesafelerinize bakabilirsiniz. Savaş ve ham madde transferinde oldukça önemli olmaktadır. Taarruzun yada destek yolladığınız şehrin takviyesinide ne kadar yakınsa o kadar hızlı sağlarsınız




Azap Online
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.