S

Er
20 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
363095 Gün Cezalı
356557 gün 8 s. 57 dk.
Gönderiler Hakkında
S
18 yıl
Bu hata sizce Ram\u0027den mi kaynaklanıyor?
yeni bir ekran kartı ve ram aldım fakat ince bir tiz sesi vermekte.öncelikle ekran kartının fanından zannettim ve çıkardım sonra onboard ekran kartında çalışırken aynı sesin geldiğini fark ettim.bilgisayara rami ilk takdığımda 512 mb görüyordu(2 tane ram var şuan.256 lık oemin yanına 256 lık kingston taktım) ama şu an 480 mb görmekte.eski ramimin 333 mhz olduğundan eminim bu yüzden 333 mhz kingston aldım ama ince bir tiz sesi almaktayım.bilgisayarı kullanırken bazen ekran donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.bu bilgiler ışığında sizce sorun hangi parçada?
S
18 yıl
Lütfen Yardım Edin Bilgisayarım Saatte bir Kitleniyor
[B]Merhaba bilgisayarım saatte bir donuyor ekran gözükmesine rapmen hiç bir işlem yapamıyosunuz ne ''ctrl+alt+delete'' nede yeniden işletim sistemi kurmalar çare olmadı mousenin imleci herhangi bir şey ile uğraşırken saatte bir öylece kalıyor ve mecburen reset atmak zorunda kalıyorum.
Acaba benim sorunum ramdemi ekran kartımdamı yoksa anakartımdamı bilen birisi lütfen cevaplasın yoksa çıldıracağım.Eğer sorunum ramde ise aşağıdaki anakarta maksimum ve kaç mhz ram takabilirim?Tahminimce max 333 mhz destekliyor ama bilen birisi bu özelliklere göre ne takılması gerektiğini bilecektir.Acil cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

< Resime gitmek için tıklayın >
S
18 yıl
Paylaşım Forumu
Mutlaka işinize yarayacak bir şeyler bulabileceğiniz forumumuza sizleride bekliyoruz...


www.paylasimciyiz.biz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.