W

Yüzbaşı
19 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
299 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
7 yıl
GOTY | 2017
Henuz subat ayındayız ve ilk adayın Horizon:Zero Dawn olacağı öngörülüyor. Gecen seneki (bence)Overwatch ilgincliginden sonra sizce bu yıl hangi oyun goty olacak?
W
7 yıl
Ps4 saati geri alıyor?
Arkadaslar merhaba, yaz saati uygulamasını kapattığım halde sistem her yeniden acılısında saat geri alınmış oluyor. Var midir buna bi derman?
W
8 yıl
Hesap Banlanmaları Neden Bu Kadar Arttı?
Arkadaslar son zamanlarda bu durumdan mağdur olan arkadaslarımızın sayısı bir hayli arttı. Buna sebep olan faktörler nelerdir? Alım satım yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Bircogumuz hesabi alırken ve satarken ne sekilde alındığını sorgulamıyoruz. Tek dikkat edilen sec ve pri sahibinin guvenilir olması. Lakin bu yeterli olmuyor. Ileride cihazın banlanmasi gibi ciddi sorunlarla karşılaşmamak adına bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa faydalı olacağını dusunuyorum.

Keyifli oyunlar dilerim...
W
9 yıl
Mobil ps store
Arkadaslar merhaba. Uzun süredir mobil cihazımdan ps store a giris yapamıyorum. Sıkıntı nedir acaba, siz girebiliyor musunuz?
W
17 yıl
yeni hdd\u0027mi bölemedim
arkadaşlar hepinize iyi günler. bende 160 gb seagate sata hd vardı. bugün seagate 320 gb sata2 aldım. taktım, bir güzel başlattım formatladım ve diski basit birim olarak gördü. şimdi ben bu diski bölümlemek istiyorum ama beceremedim. parttition magicle denedim, bölmek istediğimde onay vermedi. daha doğrusu partition magic le bu disk üzerinde hiçbir işlem yapılamıyor. bunun nedeni basit birim olmasından kaynaklanıyo olabilir mi? bu arada partition magic diski dynamic disk olarak gördü. ben bu diski nasıl bölebilirim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.