W

Yarbay
14 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
194 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
We Are Who We Are | HBO (2020)
Konuyu aradım ama bulamadım. 2 gün önce prömiyerini yaptı. Saf dram dizisi, başrolde sıkıntılı bir ergen var, NY'dan İtalya'ya askeri kiliseye taşınıyorlar. Üstelik iki lezbiyen anneyle yaşıyor çocuk. İlk bölüme 9/10 verdim. Yönetmen Luca Guadagnino. Rotten Tomatoes'ta da gayet yüksek puanlı bir açılış yaptı.
https://www.rottentomatoes.com/tv/we_are_who_we_are
W
5 yıl
Kitabım Çıktı / Gizlenen Vahşet (Korku, Gerilim)
Arkadaşlar merhaba,

Uzunca yıllardır forumdayım, özellikle son dönemlerde kitap forumlarında da vakit geçirmeye çalışıyorum. Burada güzel arkadaşlıklar kurduk ve ilk kitabımın yayımlanmasıyla beraber durumu sizlerle de paylaşmak istedim.

Genellikle Stephen King & Dean Koontz okuyan birisi olarak korku ve gerilim türünde kendimi denedim ve elden satış & CNR Expo fuarı & İnegöldeki kitap fuarlarındaki adetsel başarıdan ve olumlu geri dönüşlerden sonra kitabım dün de kitapyurdu ve alternatif birkaç sitede daha satışa girdi.

Şayet bana bir şans verip destek olursanız ve okuduktan sonra görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Desteğiniz benim için çok önemli. :)

Sevgiler
https://www.kitapyurdu.com/kitap/gizlenen-vahset/532739.html
W
5 yıl
Servant (2019) | Apple
4. bölümü yayımlandı en son. Ben bugün ilk bölümü izledim ve gerek çekim teknikleri olsun gerek ilginç konusu olsun baya beğendim. İzlerken baya bir geriliyorsunuz. Konusu var mı diye aradım ancak bulamadım.
https://www.imdb.com/title/tt8068860/

İzleyen varsa bu konudan diziyi tartışabiliriz.
W
5 yıl
Opeth - In Cauda Venenum
Opeth'in yeni albümünün resmi olarak çıkmasına saatler kala çeşitli ortamlardan albüme erişilebiliyor. Ben de şu an dinliyorum, singlelar bence muhteşemdi. Dinleyenler olarak yorumlarınızı merak ediyorum. Albüm bittikten sonra ben de bir şeyler karalayacağım.
W
5 yıl
DJ KeReSTo Öldü Mü?
Arkadaşlar nerede bu adam?? Hiç yeni şarkı falan gelmiyor. Sonunda bizi Avrupa'nın zirvesine taşıyacak bir dj çıkardık derken ortadan kayboldu bir anda bu adam. Gören, duyan varsa nolur müziğe döndürsün.
W
5 yıl
Korku Romanı Tavsiyeleri
Herkese merhaba. Korku romanları okumaktan büyük keyif alıyorum. Bugüne kadar genel olarak üstad H.P. Lovecraft, Stephen King, Dean Koontz ve Edgar Allan Poe'nun eserlerini okudum. Biraz daha açılmak istiyorum. Okuduğunuz ve mutlaka oku dediğiniz, bu yazarlara ait olmayan korku romanı tavsiyelerinizi rica ediyorum. Herkese sevgiler, umarım birçok kişi için faydalı bir konu olur.
W
5 yıl
Los Espookys | 2019 | HBO
Az önce HBO facebookta kapak fotoğrafını güncelleyince fark ettim. Forumda konusu yok.

< Resime gitmek için tıklayın >

TV Time'da pek yorum yok, IMDB ilk sezonu 6 bölüm gösteriyor, ilk bölüm bu gece sanırım. Tür Horror / Comedy.

Konusu: Korku filmlerini seven bir arkadaş grubu bu sevgilerini saplantı haline getirip gündelik yaşamlarına kadar yansıtıyor.

İzleyen olursa yorumlarını merak ediyorum, ben de bulabilirsem altyazılı olarak bakacağım.
W
5 yıl
DH Şampiyonlar Ligi 6. Sezon / Şampiyon Noel Gallagher!
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar merhaba. Daha önce 5 kez (bir tanesinde kupa müsabakası da gerçekleştirdik) gerçekleştirdiğimiz efsaneler efsanesi ligimizin yeni sezonuna yaz döneminde giriş yapıyoruz. Kurallarımız henüz net olarak belirlenmemişse de önceki konseptlerimizi bozmaya pek niyetli değiliz. Temmuz başı gibi başlamayı planlıyoruz. Güncel kadro aşağıda, katılmak isteyenler konuya mesaj bıraktığı takdirde asgari ücretle çalışan arkadaşlarımız sizlerle iletişime geçeceklerdir.

DHCL 1. Sezon Şampiyonu Darkwoods My Betrothed (RIP)
Papabet DHCL 2. Sezon Şampiyonu White Cluster
Papabet DHCL 2. Sezon Kupa Şampiyonu Darkwoods My Betrothed (RIP)
DHCL 3. Sezon Şampiyonu Steven Wilson
DHCL 4. Sezon Şampiyonu White Cluster
DHCL 5. Sezon "vamparf Sezonu" Şampiyonu White Cluster

Arşiv Konusu:https://forum.donanimhaber.com/dh-sampiyonlar-ligi-arsiv-konusu--136102609#138459636
Efsanevi Analiz Konusu:https://forum.donanimhaber.com/dh-muzik-sampiyonlar-ligi-istatistik-haftalik-analiz-ve-arsiv-konusu--125239175
Papabet Organizasyonu Nostalji İçin Konunun İlk Mesajı:https://forum.donanimhaber.com/papabet-dh-sampiyonlar-ligi-2-sezon-sampiyon-papa-emeritus-zero--128657596

plug dj odamız:https://plug.dj/odeion/


Ayrıca güncel kemik kadro ile seneler seneler önce haricen yaptığımız bazı metal turnuvalarını da ekliyorum.

Thrash Metal Turnuvası:https://forum.donanimhaber.com/dh-thrash-metal-turnuvasi-1983-1992-kazanan-kill-em-all--86900510?
Heavy Metal Turnuvası:https://forum.donanimhaber.com/ii-dh-genis-katilimli-heavy-metal-turnuvasi-ii--110356047?
Doom Metal Turnuvası:https://forum.donanimhaber.com/dh-traditional-doom-metal-turnuvasi--121490950?

Üyeler
White Cluster aka Papa Emeritus
Steven Wilson aka Maggese
bobafett aka Eva
bitlikarınca aka bitli
Paul Banks aka RORA
Rust In Peace aka RIP
Lumisade aka DJ KeReSTo
Pontus Euxinus aka Mimiş
Noel Gallagher aka dünyadan futbol whatsapp grubu 23 kişi olmuş heralde
Angry Man

Katılmak isteyen arkadaşlar için tekrar hatırlatıyorum, konuya mesaj atarsanız asgari ücrete çalışan agent arkadaşlarımız sizleri dahil etmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

Güncel Puan Tablosu
< Resime gitmek için tıklayın >

Kurallar
-Fikstüre göre her hafta için önce hafta sahibinin konseptinin oylaması, ardndan şarkı gönderimi, plugda şarkıların görücüye çıkması ve şarkıların oylanması için belirli bir süre verilecek. (Pazartesi günü janra belirlenir, cuma gününe kadar şarkılar hafta sahibine gönderilir, cuma günü saat 22.00'de plug yapılır (plug saati hostun ya da katılımcıların durumuna göre ileri/geri sarkabilir), pazar günü 21.00'da puanlar açıklanır ve sıradaki haftaya geçilir.)
-Anonimlik devam edecektir. Hafta sahibi gizlilik konusunu titizlikle yürütecektir.
-Alınan puanların tümü toplanarak nihai puan durumu oluşturulacaktır.
-İlgili haftaya şarkısını göndermeyen katılımcı sıfır puan alarak haftayı kapatır, harici bir ceza almaz.
-İlgili haftaya şarkısını gönderip oy göndermeyen katılımcı o hafta topladığı puanları -20 kesintiyle beraber hanesine götürür. (Örn. 35 puan topladıysa 15 puan + olarak hanesine yazdırır.)
-Şarkı seçimlerinde 10 dakika sınırı vardır.
-Geçtiğimiz yarışmalarda atılan şarkılar bu yarışmada yeniden atılamaz. Arşiv konusu yukarıda paylaşılmıştı. Bu konudan kontrol sağlanabilir.
-Hafta sahibinin şarkıyı kabul etmiş olması, şarkının sadece hafta konseptine uygunluğuna işaret eder. (Hafta konseptine uymadı diye kabul edilen şarkıya ceza verilemez) Bir önceki 2 madde konusunda takip sorumluluğu yarışmacıdadır. Kural dışı şarkı tespit edilirse cezai işlem uygulanır.
-Kural dışı şarkı tespit edilirse yarışmacının o hafta kazandığı toplam puandan -10 kesilerek kalan puanlar hanesine yazılır. (Örn. 40 puan topladıysa 30 puan + olarak hanesine yazdırır.)
-Şarkılar hafta sahibine ilgili haftanın perşembe günü bitimine kadar atılacak, plug günü (cuma) yalnızca şarkı atıp hafta konseptine uygun bulunmayan şarkıları gönderip geri çevrilen kişiler doğru şarkılarını atacaklardır. böylece hem daha hızlı hem de son dakikaya sıkışmadan hareket edeceğiz.


Fikstür
< Resime gitmek için tıklayın >

Yarışmacılar ve Hafta Tercihleri
White Cluster - Psychotic Waltz | Blue Öyster Cult | King Gizzard and the Lizard Wizard
Steven Wilson - Jazz | İsmail YK | Arabesk
bitlikarınca - Shoegaze | Post Rock | Death Doom Metal
Rust in Peace - Revocation | Post Black Metal | Tribulation
Noel Gallagher - 90's Alternative Rock | New Order | Flört
Pontus Euxinus - Elektropop | Americana | Indie Folk
Angry Man - Hard Rock | Gangsta Rap | Blues Rock
bobafett - Mathcore | Game OST | Pop Rock/Psychedelic Pop
Lumisade - Progressive Trance | Deep House | Down Tempo
Paul Banks - Interpol | Post Punk | Alternative Rock

Haberler
13.06.2019 - Yeni sezon Noel Gallagher'ın gençliği anısına yapılacak. Yönetim kurulu bu sezonu herhangi bir kişiye ithaf etmeme kararı aldı.
22.06.2019 - Nepenthe* yarışmaya katıldı.
23.06.2019 - Mael Mordha sakatlığından dolayı bu yarışmada yer alamayacağını açıkladı.
11.08.2019 - Uzun bir sessizlikten sonra eskiden Mimisbrunn olarak da bilinen Pontus Euxinus yarışmaya tekrar katıldı.
11.08.2019 - Kendisinden haber alınamadığı için bobafett'in fake hesabı çehonte bu yarışma özelinde yarışma dışına alındı.
11.08.2019 - Referandum sonucu ligin kişi sayısı x2 yerine kişi sayısı kadar haftayla oynanması kararlaştırıldı. Haftaları ise yine ev sahibi kişi belirleyecek ancak alınan bir başka kararla da ev sahibinin istediği 3 alternatifi (grup ya da janra) yarışmacılara sunması, nihai kararı yine demokratik yöntemlerle yarışmacıların seçmesi kararlaştırıldı.
13.08.2019 - Yarışma başlangıç tarihi için 2 Eylül 2019 Pazartesi günü yönetim kurulu başkanı Sn. White Cluster tarafından belirlendi.
13.08.2019 - Yarışmanın 6. sezonu için alımlar sona erdi.
19.08.2019 - Şarkı seçimleri kuralları ve cezai şartlar belirlendi ve konuya eklendi.
19.08.2019 - Yeni sezon özet puan durumu görseli konuda yayımlandı.
26.08.2019 - İlk haftanın türü Pop Rock/Psychedelic Pop olarak belirlendi.
09.09.2019 - İlk haftanın kazananı Noel Gallagher oldu.
09.09.2019 - İkinci haftanın türü Blue Öyster Cult olarak belirlendi.
09.09.2019 - İlk haftanın ardından Nepenthe yarışmayı terk etti.
09.09.2019 - Ertesi gün yönetim kurulu (SW ile WC) önemli bir toplantı gerçekleştirecekler. Bu noktada Nepenthe'nin durumu ve olası bir disiplin kurulu gündeme gelecek.
10.09.2019 - Saatler süren yönetim kurulu toplantısı sonucu alınan 4 önemli karar pm grubu ve discord kanalından yarışmacılara tebliğ edildi.
11.09.2019 - Angry Man yarışmadan ayrılan Nepenthe yerine yarışmaya dahil oldu. Nepenthe'nin puanıyla yarışmaya devam edecek ve 8. hafta kendisinin belirlediği türler için host olacak. (Belirlediği türler konu başlığında yayımlandı)
15.09.2019 - İkinci haftanın kazananı bitlikarınca oldu ancak şarkısını göndermediği için birinciliği cezasıyla beraber Steven Wilson'a devredildi.
16.09.2019 - Üçüncü haftanın türü Alternative Rock olarak belirlendi.
16.09.2019 - eskortsepeti.com 6. sezon sponsorumuz oldu.
23.09.2019 - Dördüncü haftanın türü Deep House olarak belirlendi.
01.10.2019 - Dördüncü haftanın kazananı Angry Man oldu.
01.10.2019 - Beşinci haftanın türü Jazz olarak belirlendi. İsmail YK destekçilerinin popülist yaklaşan çevreye saldırdıkları bildirildi.
06.10.2019 - Beşinci haftanın kazananı Pontus Euxinus oldu.
07.10.2019 - Altıncı haftanın türü belirlenemedi. 4-4lük eşitlikte son oyu kullan wc'nin 0 puanlı janraya oy vermesi sonrası wc death doom fanları tarafından hastanelik edildi. Post rock fanları ise hastaneye eskortsepeti.com'dan sipariş ettikleri bir Belarus dilberiyle beraber ziyaret giderek insanlık dersi verdi.
08.10.2019 - Altıncı haftanın türü Post Rock olarak zor da olsa belirlendi.
13.10.2019 - Altıncı haftanın kazananı 81 puanın tam tamına 75'ini alan Noel Gallagher oldu. Bu gelişme neticesinde hafta sahibi bitlikarınca ve Noel Gallagher Papabet Şike Soruşturması kapsamında göz altına alınıp ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.
14.10.2019 - Yedinci haftanın grubu Tribulation olarak belirlendi.
21.10.2019 - Yedinci haftanın kazananı Paul Banks oldu.
21.10.2019 - Sekizinci haftanın türü Blues Rock olarak belirlendi.
28.10.2019 - Sekizinci haftanın kazananı Lumisade oldu.
28.10.2019 - Dokuzuncu haftanın konsepti New Order olarak belirlendi.
04.11.2019 - Dokuzuncu haftanın kazananı 3 şampiyonluğu olan efsaneler efsanesi White Cluster oldu.
W
6 yıl
Yeni Dolandırıcılık Furyası / Kadınları Aşık Eden Parfüm
Arkadaşlar hepinize merhaba, gün geçmiyor ki bu ülkede daha enteresan bir şey daha yaşanmasın. Malum sokaklarda çakma parfümleri orijinalmiş gibi 'elimde fazla kaldı' bahanesiyle satan çakalları çokça görmüşüzdür. Bunu yiyenler de çokça var, genellikle Kapalı Çarşı'dan zulalayıp daha uzak AVM yanı lokasyonlarda yakalayabildikleri kekolara bir şekilde itelerler bu ürünleri.

Nişantaşı'nda pastane gibi hem tatlı yapan hem de tavuk pilav satan eski moda bir yerde oturup muhallebi yiyordum. O sırada ortama hiç de yakışmayan 2 tane hipster tipli eleman gelip mekandaki boş bir masaya oturdu. Konuşmalarından anladığım kadarıyla kadınlara gereğinden fazla ilgi gösteren, cinselliğe aç arkadaşlardı. Hemen yan masada da az sonra anlatacağım şaka gibi olayın kahramanı olacak bir adam oturuyordu. Adam çam yarması gibiydi. Çocuklara dönüp 'beyler kızlar size baksın mı istiyorsunuz?' diye bir soru yöneltti ve hemen ardından kendisini tanıttı: 'Ben Volkan bu arada'

Adamın tipine bakınca aklıma Volkan Demirel geldi ve bu kadar uyumlu olurmuş diyerek içimden kahkahalar attım.

Çocuklar adamın sorusuna 'evet abi, kızlar için ölürüz ehe ehu eha' gibi tepkiler verdiler. Volkan abi de hemen bakın beyler bu parfüm kızları kendine çeker, aşık eder diyerek konuya girdi. Mizansen de ayarlamıştı sanıyorum ki muhabbete girdikten sonra mekana tam bir cadde kızı girdi. Kız Volkan'ın yanına giderken Volkan 'bak şimdi bak' dedi ve leş kokulu bir parfüm sıktı. O sırada kız bir anda arkasını döndü ve Volkan ile flört etmeye başladı.

Elemanlar bu tiyatroyu yedi tabi ama ben hiç ses çıkarmıyorum, mekan da boş zaten uzak masalarda birkaç müşteri var, parfümün o iğrenç kokusu sadece bana geldi. Elemanlar 'yalnız abi bu sidik gibi kokuyo nedir bu?' dediler. Bir yandan da cadde kızı ablamız Volkan abiye sarılıyor, boynundan falan öpüyor. Ben gülmekten öleceğim ama zor tutuyorum kendimi. Volkan denen abi 'maymun teri var bunun içinde, birkaç özel ot falan var ayrıca, tarifi veremem' diyerek beni hayrete düşürdü. Evinde maymunu olduğunu ve her akşam terlesin diye koşuya çıkardığını falan anlattı. İşin komik kısmı elemanlar bunu yedi ve bu mucize parfüm için 20 TL gibi fahiş(!) bir fiyatı adam başı gözden çıkarttılar.

Neyse, paralar verildi, Volkan abinin sidiği olduğunu düşündüğüm dandik şişeli sözde parfümler hipster kardeşlere verildi, tam elemanlar üstlerine sıkacakken mekana kel kafalı, top sarı sakallı bir eleman girdi ve Volkan'a doğru 'abi keriz ayıkladık mı bugün hiç?' diye seslendi. Bizim elemanların yüz ifadesini görmeniz lazımdı. Abla da Volkan'a atkı gibi sarılırken panikle bir anda ayrıldı. Saliselik olaylar ama komediydi. Volkan abi ayı gibi olduğu için 'verin lan parfümleri alın paranızı' diyerek çocukları muhallebiciden kovdu. Mekanın sahibi kendisiymiş aslında.

Sonrasında sırayla önce kıza seslendi: ''Selin, yavrum ben seni sonra yine çağırırım, hadi git şimdi sen, işin gücün vardır senin yavrum.''

Ardından kel kafalı adam döndü: ''Abi boşver bu parfüm işini, bende yeni bir proje var.''

Volkan Abi ''Sertaç allah belanı versin Sertaç'' dedi.

Ben de hesabı istedim ve Nişantaşı Sütçüoğlu Muhallebicisi'nden bu değişik anı ile kalktım.
W
6 yıl
En Sevdiğim 10 Thrash Metal Grubu ve En Beğendiğim Riffleri
Selam herkese, metalin en köklü janralarından thrash metale çok hakim olmasam da belli başlı gruplarını tanıyorum ve severek dinliyorum. Bu kapsamda en sevdiğim grupları ve bu grupların yazdığı en sevdiğim riffleri paylaşmak istedim. Keşif yapmak isteyen olursa belki yardımı dokunabilir.

10 - Annihilator

Grup son dönemlerinde gerçekten bozsa da ilk dönemlerinde gerçekten harikalar yaratmış bir grup. Bu listede olması gerektiğine inandığım Jeff Waters gibi bir gitaristi barındırdıkları için açılışı Annihilator ile yapıyorum. En sevdiğim riffi ise Wicked Mystic isimli şarkıları barındırıyor. Introdan sonra vokalin hemen öncesinde başlayıp süregelen riffe açıkçası hasta oluyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız

9 - Metallica

Metallica hakkında fazla konuşmaya gerek yok, herkesin bildiği, tanıdığı bir grup. Favori riffim The Frayed Ends of Sanity'nin korkunç chantlarının hemen ardından giren riff. 33. saniyeden itibaren.

Videoyu izlemek için tıklayınız

8 - Overkill

Thrash metalin aydınlık yüzü resmen bu adamlar. Günümüzde de üretkenliklerinden hiçbir şey kaybetmeden devam edebiliyor olmaları takdire şayan. Şiir gibi bir şarkıları ve main riffi ile Overkill'i anıyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız

7 - Heathen

Efsane ancak hak ettiğini zirve bir albümden sonra verdiği uzun süreli ara nedeniyle alamamış bir grup. Melodik thrash denilince aklıma gelen ikinci grup, biraz sonra bir numarayı da anacağım. Lee Altus'a sonsuz sevgiler bu proje için. Riff tercihim Dying Season'ın main riffi. 1.23'den itibaren duyabilirsiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız

6 - Exodus

Gary Holt, Zetro Souza gibi bu müzikte önemli yer edinmiş müzisyenlerin grubu. Lee Altus gibi Heathen'dan çok sevdiğim bir abi de eklenince ortaya mükemmel bir ekip çıkıyor tabii. Riff tercihim Funeral Hymn. Introdan itibaren hazırlığını yapıp 40. saniyeden sonra kopan riff.

Videoyu izlemek için tıklayınız

5 - Kreator

Alman harikası grup. Vahşi, sert, özellikle yeni dönemlerindeki melodik tarafları da harika. Ancak benim riff tercihim çiğ et yemeli dönemlerinde olacak. Introdaki davul ve basstan sonra giren cehennemlik riffi bir türlü aşamıyorum. Çok basit ancak çok zekice, çok akıllıca icra edilmiş. Ardından ise bambaşka bir hale dönüyor şarkı.

Videoyu izlemek için tıklayınız

4- Artillery

Melodik thrashin bence en iyi grubu. Danimarkanın Mercyful Fate ve King Diamond'dan sonra gururu. Rifften ziyade melodi grubu oldukları için ilk ve daha karanlık olan dönemlerine gidip en sevdiğim rifflerini oradan seçeceğim.

Videoyu izlemek için tıklayınız

3- Sepultura

Brezilya folklör ekibi esintili albüm ve sonrasında Igor - Max Cavalera kardeşler ayrılmasaydı belki de bugün bu listenin bir basamak daha yukarısında iki numarada olacaklardı. İlk dönemlerindeki o sertlik, ustalık ve vahşet, Beneath The Remains ve Arise'daki aralara katılan melodiler ile vahşet atmosferini hayvan gibi veren gaz bir grup olarak kalbimin güzel kısımlarında yer edinecek her zaman Sepultura. Favori riffim de Lobotomy'den. Özellikle outroda da introdaki malum riff tekrar girince çılgına dönerim. İlgili riff direkt introdaki riff.

Videoyu izlemek için tıklayınız

2- Testament

Yıldızlar topluluğu, debut albümden beri mükemmelliği bırakmamış bir ekip. Ufak kadro değişiklikleri ile her zaman daha da iyiye gitmiş, bu müziğin hem aydınlık hem karanlık tarafını icra etmiş, yer yer death metal grubundan hallice hareket etmiş bir grup. Yerleri bambaşka, grubu ilk dinlediğim zamanki hislerimi asla unutmam. Riff tercihi çok zor çünkü ayıramayacağım 30-35 tane riff vardır. Disciples of the Watch'ı komple vereyim, o davul atağının öncesinde giren riffi analım. 1.18 ve sonrası.

Videoyu izlemek için tıklayınız

1- Slayer

Birçok grubu etkilemiş, birçok alt tür oluşmasına vesile olmuş, malum albümleriyle metal müziği belki de dönemsel kalma tehlikesinden kurtarıp bambaşka boyutlara taşımış, grubun efsane kadrosunda 3 efsane 1 hıyar barındıran bu türün babaları elbette ki listenin bir numarasında olacak. Riff ve melodi yazımında ustalar, özellikle rahmetli Jeff Hanneman'ın yazdığı riff ve melodiler benim için ulaşılmaz seviyedeler. Fakat metal tarihinin en meşhur rifflerinden (belki de en meşhuru) Raining Blood'u burada anmazsam ayıp etmiş olurum. Neticede ben de o riff ile 'bu müzik ne güzel lan' diyerek hep fazlasını aradım, böylesini bulamadım tabii, orası ayrı. Dakika saniye vermiyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.