D

Yüzbaşı
18 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
13 yıl
Sony Vaio EB4X1E Cızırtı Sorunu
Merhaba, ben 2 gün önce Vatan Bilgisayarın internet şubesinden Sony Vaio EB4X1E laptop aldım. Bilgisayar gayet güzel ancak hoparlörün sol tarafından ince bir cızırtı sesi geliyor. Çok rahatsız etmiyor aslında yaklaşınca duyuluyor ama zaman zaman uzaktan da duyuluyor sıfır bilgisayarda olması moral bozucu birşey. Ses devre dışı olsun diye güvenli kipte açıp denedim yine değişmedi Linux çalışan cd ile denedim yine aynı sanırım donanımsal bir sorun var. Hoparlörden mi geliyor yoksa harddisk mi tam çözemedim. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı ne yapmak lazımdır geri gönderip göndermeme arasında kararsız kaldım.
D
15 yıl
RESİM NETLEŞTİRME ÇOK ACİL
Merhaba elimde bir resim var tarayıcıdan geçirilmiş bir doküman yani şekil yok sadece yazıdan oluşuyor. Ancak kalitesi düşük olduğundan yazıcıdan çıkarınca çok net değil önemli bir evrak olduğu için çok lazım. Bilen birileri lütfen yardım ederse çok sevinirim.

NOT: Resim .tif formatında
D
15 yıl
Açıköğretimde Sınavsız İkinci Üniversite İçin Ne Yapmak Lazım?
Selamlar ben üniversite öğrencisiyim açıköğretimde üniversite öğrencileri için öss'ye girmeden ikinci üniversite hakkı tanınıyormuş. Bunlara ne zaman nasıl başvuruyoruz? Tercih döneminde bir şeyler yapmamız gerekiyor muydu acaba bilgisi olan var mı?
D
15 yıl
3,5-4 Metreden 50\u0027\u0027 Plazma Nasıl Olur?
Selamlar, ben bir plazma TV almayı düşünüyorum forumdaki rehberi okudum ve sanırım benim için en uygunu ağırlıkla SD yayın izleyeceğim için HD ready bir plazma. Ancak boyut konusunda kararsız kaldım 42'' veya 50'' istiyorum ama 50'' çok mu büyük gelir diye kararsızım. 3,5-4 metre mesafeden izlenecek. İstanbul Bilişimde SAMSUNG PS50A410 ve SAMSUNG PS50A456 modelleri var 2000 TL civarında önerir misiniz??
D
15 yıl
106 Ekran Plazmada 1024x768 Çözünürlük
Selamlar,

Ben LCD veya Plazma Tv alacağım büyük oranda SD yayın izleyeceğim için plazma tercih edeceğim galiba. Birçok modele baktım panel çözünürlüğü hep 1024x768 boyutlarında bu bir sorun teşkil eder mi? Önceden baktığım LCD ler genelde 1366x768 ya da 1920x1080 oluyordu. Plazmada da 1920x1080 var ama Full HD olduğu için çok pahalılar. Kalite çok farkeder mi acaba http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TX-PF42X10E-PLAZMA-TV,8274.html adresindeki TV'yi almayı düşünüyorum ama bu fiyata FULL HD Vestel LCD'ler de var kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
D
15 yıl
ereyon\u0027u nasıl bilirsiniz?
ereyon.com alışveriş sitesinden alışveriş yapan var mı acaba çok fazla çeşit var ancak hemen teslim ediyorlar mı? ortalama ne kadar süre beklediniz siz en önemlisi güvenilir midir?
D
15 yıl
Çalışan Harici Harddiski Okumuyor
Ben birkaç gün önce XP'den Vista'ya (64 bit Ultimate) geçiş yaptım ama çalışan harici diskimi bir türlü okumuyor O byte gösteriyor. Harddiskte sorun yok çünkü başka bilgisayarda denedim çalışıyor. USB girişi de sağlam başka harici taksam çalışıyor flash bellek çalışıyor ama bu bir türlü çalışmadı sorunum ne olabilir?? (Western Digital 320GB 2.5'')
D
15 yıl
Vistada Harici Harddisk Okuma Sorunu
Ben bugün XP'den Vista'ya (64 bit Ultimate) geçiş yaptım ama çalışan harici diskimi bir türlü okumuyor. Üstelik iki tane harici diskim var Philips olanı okuyor ama Western Digital 320GB 2.5 inç olanı okumuyor. Harddiskte sorun yok çünkü başka bilgisayarda denedim çalıştı. Neden olabilir?
D
15 yıl
Cumartesi Doğalgaz Satılır Mı?
Evde doğalgaz çok az kalmış yeni farkettik bugün de malum cumartesi gaz satıışı yapılıyor mu bugün acaba? (Ankara)
D
15 yıl
Word\u0027de Tek Bir Sayfayı Yatay Yapmak
Word 2007'de tek bir sayfayı yatay yapmam gerekiyor. Sayfa Düzeni->Yönlendirmeden yapınca bütün sayfalar yatay oluyor ama benim istediğim tek bir sayfayı yataylaştırmak ya da sayfaları yatay yapmadan 90 derece çevirmek. Yatay olarak tablo yapmam gerekiyor yazılar yukarı doğru gidince tam okuyamıyorum excel de kullanmak istemiyorum nasıl yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.