K

Yarbay
18 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
12 ay
Aion Classic Atreida Asmo tarafında hesap alınır.
Aion Classic Atreida Asmo tarafında içi boş hesap dahi olsa alınır. Server full dolu ve yeni hesap açmaya kapalı olduğundan hesap açıp oyunu bırakan bir arkadaşdan hesabını satın alabilirim.
K
4 yıl
FİFA 20 - ICON\u0027lu + 670.000 jetonlu origin hesabı
Merhaba arkadaşlar. Artık oynamadığımdan fifa 20 hesabımı satmak istiyorum. Hesap ile ilgili görselleri paylaşıyorum. İletişim için 0536 0325787 'den ulaşabilirsiniz. Kadrodaki oyuncular satılamazdır. Ancak hesapta 670.000 jeton para vardır. İstediğiniz oyuncuyu kendiniz satın alabilirsiniz. Ayrıca ilginizi çeker mi bilmiyorum ancak hesapta fifa 19 'da tanımlıdır. Hesabıma bağlı mail adresini de size devredeceğim. Güven açısından da 15 yıllık forum üyesi olduğumu belirtmek isterim.

Fiyat : 250 TL

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Archeage Unchained.
Archeage'i bilirsiniz. Gw2 ile aynı sene çıkmıştı. Gw2 ye rakip olarak. Hatta oyun mekanikleri pvp si ve pve si gw2 den iyi olduğu çok fazla kişi tarafından dillendirilmesine rağmen trion firmasının açgözlülüğü ve çok ağır p2w öğeleri yüzünden oyun inanılmaz hızlı oyuncu kaybettti ve nerdeyse öldü. Trion firması iflas bayrağını çekmiş durumda. Oyunu Gamigo isimli bir firmaya sattılar. Bu firmada 30 eylülde Archeage'i sıfır bir server ile Archeage Unchained ismi ile yeniden hayata sokma kararı verdi. Hemde %0 p2w sözü ile... Firma kesinlikle p2w öğeleri içermeyecek dedi. Umarım sözlerinde dururlar. Oyunda aylık ödeme olmayacak. F2p de değil. Oyunu bir kez satın alacaksınız ve sonraki gelen her patch için para ödeyeceksiniz. Bu haberden sonra normalde twich de izlenme sayısı 20-30 olan Archeage akşamları izlenme sayıları 1300 üzerinde seyrediyor. Daha 30 eylüle epey bir gün olmasına rağmen mmorpg sevenler heyecanlanmış görünüyor.
K
5 yıl
Satılık fifa 2019 hesap ( PC Origin )
İçerisinde yaklaşım 700k Fut Modunun jetonun bulunduğu hesap satılıktır. Verilmiş onca 5 aylık emeğin yanında istediğim ücret oyunun ücreti kadar değildir. fiyat 150 TL
K
5 yıl
Conqueror Blades
Merhabalar. Conqueror Blades oyununu steam üzerinden yaklaşık 30 saattir oynuyorum. Aion'u 2 yıl önce bırakmıştım. Üstüne çok fazla oyun denedim. En sonunda bu oyunu beğendiğimi söyleyebilirim. Oyun biraz pve ve bol pvp barındırıyor. Biraz mmorpg biraz for honor birazda mount and blade karışımı. Beraber oynamak isteyen özelden yazabilir.
K
5 yıl
Satılık Fifa 2019 Hesap - Zengin Fut içerik (origin) Satılık 2 Ayrı Hesap
HESAP 1
Merhaba arkadaşlar konsol alacağım için fifa 19 origin hesabımı satıyorum. Hesabın bağlı olduğu mail adresini de teslim edeceğim.

Hesaptaki satılabilir oyuncular 1 milyon jeton ediyorlar. Hesabı satın almak isteyen kişiye oyuncuları satıp 1milyon jeton olarak da hesabı teslim edebilirim.

Hesapta satılamaz pele 'de mevcut.. Pele'nin değeri şuan 4 milyon jeton. Tüm satılamazları print screen yaptım. resimde görebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hesapta kullanılabilir 1milyon jeton + min 5 milyon jeton değerinde satılamaz kartlar + oyunun kendisi...

Fiyat teklifini yukarıdaki hususları değerlendirerek yapmanızı rica ederim.


EK OLARAK HESAP 2

Ek olarak yeğenimin kullandığı bir hesap daha vardır. Bu hesapta da 1.4 milyon jeton bulunmaktadır. Bu hesapta satılıkdır. Bu hesabında tüm bilgileri mevcut ve mail adresi ile birlikte teslim edilecektir.

İyi oyunlar.
K
6 yıl
Aion 6.2 Eu Çıkış Tarihi Erkene Alındı.
Sözü fazla uzatmadan, 6.2 patch 3 gün sonra aktif.
K
6 yıl
For Honor Steam\u0027da 27 Ağustosa kadar ücretsiz.
For Honor Steam'da 27 Ağustosa kadar ücretsiz. Kaçırmayın derim. Normal fiyatı 209 lira. İlgi Büyük. Normalde online sayısı 4k larda gezerken. Dün 216k ya kadar çıktı. 56 Gb boyutu var.
K
6 yıl
Aion 6.2 Denemek isteyenler için...
11 Ağustos 'da yani 2 gün sonrahttps://gamecoast.net/aion private serverinde 6.2 aktif edilecek. 6.2 görmek isteyenler için güzel bir fırsat. En azından 6.2 nin oynanabilirliği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Game Cost bilindik bir private server. Aion TR serveri olan antrishkadan daha fazla online sayısına ulaşabiliyor. Popilasyon iyi durumda olduğundan oyunu test ederken de eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Ben az önce kayıt oldum. 11 Ağustosu beklemedeyim.
K
6 yıl
İlk İzlenim \u003e Monster Abra A5 V13.4 Intel Core i7 8750H + GTX1050Ti
Öncelikle bilgisayar donanım konusunda çok bilgili biri değilim. Daha önce kullandığım bir çok laptop a kıyasla izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım.

Dün teslim aldım. Windows 10 home kurdum. Güncellemeleri tamamladım. driverleri yükledim. İlk izlenimlerim şu şekilde,

-laptop un ekranı ne çok mükemmel ne çok kötü 10 üzerinden 6 diyebilirim.

-Laptop un kasası sanki biraz sağlam değil gibi. daha kaliteli olabilirmiş. en son dell laptopum vardı. dell in kasa kalitesi çok çok daha iyiydi.

-klavyesi mükemmel. şimdiye kadar kullandığım laptoplar arasındaki en iyi klavye

-laptopun aksesuarları süper soketleri çok fazla. tam arkasına güç ve usbler koymuşlar. kablolar sizi hiç rahatsız etmiyor.

-laptopda ısınma yok evimde klima yok oturduğum yerde terliyorum bu rağmen laptop serin. Daha önceden kullandığım sony vaio dan sonra gördüğüm en serin laptop diyebilirim. Monster serin ama sıkıntılı serin.... abi o nasıl bir fan sesidir. kafa beyin kalmadı. Sony Vaio çok serindi ama sessizce serinlik yapıyordu. Monsterda serin ama oyunlarda filan çok gürültülü. Laptop un fan sesi yüzünden cihazdan biraz soğudum. Hatta sabah yine masaustünemi dönsem bunu iade etsemmi diye düşündüm. Gerçi havaların sıcaklığınında etkisi var ama. bundan 4 sene önce alıp kullandığım sony Vaio laptopum sıcak mıcak dinlemiyor sessizce oyunlarda buz gibi soğuturdu. Monster Laptopda ısınma yok gayet serin makine ama bu serinliği sağlamak için çok fazla ses çıkartıyor.

- oyun performası göreceli bişeydir. ben pubg de aldığım değerleri söylüyüm siz iyi veya kötü diyin. Ama şunu diyim daha geçen sattığım i5 6600+ gtx 1050 özellikli masaüstümden daha iyi oyun performansı sunuyor. PUBG için , Kısaca very low (1920x1080) de 90-105 fps arası gidip geliyor. Ultra'da ise 42-45 arası fsp veriyor. Oyun performansı beklediğinden iyi çıktı. Ben very low da 70 alsa yeter diyordum. Ancak oyun performansı beni şaşırttı. Gayet iyi. laptop u çok sevdim ancak fan sesi yüzünden müzdaribim. Fan sesine bir çare yok mu arkadaşlar ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.