V

Yüzbaşı
13 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
8 yıl
50bin liraya kadar kullan sat otomobil
Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir işe başladım, 5-6 ay çalıştıktan sonra yurtdışına gönderileceğim. O yüzden geçici bir süre kullanmak üzere bir araba arıyorum. Epey araştırdım; fikirlerinizle harmanlayıp bu hafta içinde bir araba satın almak istiyorum.

En önemli önceliğim hızlı satabilmek zira yurtdışına çıkmadan 2 hafta önce ilan verip o süre içinde elden çıkartmış olmam gerekir.
-Dizel benzinli çok farketmez tabi 10-12 litre yakan benzinli motorlar hariç.
-2011-2012'den sonra bir model olması tercihim.
-Otomatik olması zorunlu olmamakla beraber tercih sebebidir.
-Başlıkta da dediğim gibi 45-50bini geçmek istemiyorum.

Teşekkürler
V
9 yıl
S6 Edge vs iPhone 6 Plus vs HTC M9
Arkadaşlar biraz acil bir soru çünkü yarın alacağım bunlardan birini.

Babam iPhone 5S'inde problem yaşadığı için yeni bir telefon istiyor. Son 5-6 yıldır Blackberry'lerden sonra iPhone 4,4S,5 ve 5S olarak sadece iPhone'dan gitti.

Biraz inceledim S6 Edge premium duruyor, iPhone 6 Plus, kamera ve bir kaç gadget dışında 5S'in üzerine bir şey koyamamış, HTC hakkında fikrim yok ama babamın sıcak baktığını düşünmüyorum. 2dir attığı mail 6 plus mı, edge mi alayım oluyor

Acil yardımlarınızı bekliyorum.
V
9 yıl
Ev için TV + internet paket seçimi
Arkadaşlar merhaba,

Ailem yeni bir eve taşındığı için TV + internet paketi bakıyorum onlar için. Ben kendi evimde kullandığım teledünya + kabloneti önerdim ancak Bursa'da yaşadıkları yerde kablotv alt yapısı yokmuş.

Kısa özet: Daha önce TTNet 8 mbit'e kadar sınırsız ADSL + Digitürk (LigTV, Belgesel, Dizi, Film Paketi dahil) kullanıyorlardı. İkisine toplamda çok para verdikleri için iptal ettirmişler.

Çok fazla televizyon izlenmez, türk kanallarını sorunsuz izleseler yeterli. Bu bağlamda bir çalışma yaptım ancak bazı konularda araştırmalarım yetersiz kaldı ve size danışmak istedim.

Superonline (10Mbps, 50 GB AKN) + Digitürk (Giriş, HD, Film, Belgesel) 24 ay taahhütle 59.99 TL
TTNET (24 Mbps, 35 GB AKN) + Tivibu Mini 12x44,90 + 12x66,90 yani kabaca aylık 55,90 TL
Dsmart?
Uydu.

Bu 4 seçenekten ilk ikisine yakınım ama malesef Tivibu hakkında çok yorum bulamadım, bulduklarım da olumsuz oldu. TTNet'in sitesine göre taşındıkları yerde Hiper Hızlı Fiber İnternet varmış.

Tivibu takılma, donma, internette yavaşlık yapar mı? 24 ay taahhütle girecekleri için emin olmak istiyorum.
Tivibu mini dediği hangi paket oluyor? Maxi yazan mı daha da mı daraltılmışı mı?
Yoksa hiç uğraşmadan Digitürke para bayılmaya devam mı etsinler sizce?

Şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
V
10 yıl
Oto buzdolabi?
Arkadaslar merhaba,

En son 2008'de konusu acilmis. Haftaya Bursa'dan Bodrum'daki yazliga tatile gidecegiz. Yanimda da kendi kasabimdan biraz et goturmek istiyorum. Bunun icin uygun bir dolap arayisim var.

Arabam bmw 5.25 ve 3 kisi gidecegiz. Yani yer sikintisi cok olmayacak. Yilda 1-2 kere de kullanacagimi dusunerek bana uygun bir dolap bulabilir miyiz?
V
10 yıl
94/95 SIFIR AYARINDA DOGAN SLX SATACAGIM YARDIM
Arkadaslar merhaba,

Aralik ayinda dedemin vefatiyla, kendi tabiriyle yesil incisi artik satilacak.
Araba Bursa'da degil, o yuzden ruhsat bilgilerini tam bilmiyorum.
Bildigim kadariyla 94-95 model, 37.000kmde. Alindigi gunden beri kapali garajda, kazayi gectim dokundurmuslugu bile yok herhangi bir yere. Arabanin temizligini gorseniz sasirirsiniz. Zaten anneannemin istegi uzerine alindi, 96da vefatindan sonra hatirasindan sonra neredeyse hic kullanilmadi.

Merak ettigim sey fiyati. Bu derece temiz, orjinal bir Dogan SLX ne kadara satilmalidir? Daha once hic ilgilenmedigim bir arac ve su an kullanilan araclarin da dedemin arabasiyla uzaktan yakindan alakasi olmadigi icin karsilastirma yapamiyorum.

Bilgisi olan varsa yardimci olabilirse cok sevinirim, zira olucu bir eniste var 8bine ben alayim diyor. Simdiden tesekkurler.
V
10 yıl
2012 5.20D
Arkadaşlar daha önceden tavsiyelerinizle 5.25xd'ye karar verip almıştım. Dolayısıyla 5.20d boşa çıktı. Satmayı düşünüyorum ama fiyatı konusunda emin olamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


-2012 model, 70bin kmde, füme rengi.
-2 parça değişeni var, hepsi küçük kazalar (bursa borusanla ve kasko şirketimle iyi ilişkilerimden dolayı tamir yerine orjinal parça değişimi yaptık.)
-Ekstra bir özellik yok. Comfort paket (bej deri elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuk, geri görüş kamerası, f1 vites, sunroof gibi)

160-165 bin teklif edenler var. Az mıdır yoksa daha yükseğe mi satılır?
V
10 yıl
88 model müzik sistemi ne yapılır?
Şimdi 88 model bir müzik seti düşünün;
-Plak
-Kaset
-Radyo özellikli
-İki hayvani kolonlu, Telestar marka. Yıllardır kullanılmıyor. Son 5-6 yıldır da havayla teması olmayan bir biçimde garajımızı işgal ediyor.

Ben şimdi bunu istemiyorum. İstemiyorum ama ne yapabilirim? Atsan atılmaz satsan satılmaz gibi bir durum var. Güzide tavsiyelerinizi bekliyorum.
V
10 yıl
Sıfır 2013 - ikinci el 2012 DS4 almalı mı?
Merhabalar,

Daha 1 ay kadar önce 2014 model bir 1.16i almıştım. Ancak iş değişikliğim sebebiyle yolum günlük iş-ev yolum 35km kadar uzayacak. Haliyle benzinli araba zorlamaya başlayacak.
Dizel otomatik bir araç bakalım derken DS4 geldi aklıma hem spor görünümlü, hem donanımlı olmasından dolayı ilgimi çekti.

Bugün bir citroen bayisine gittim, ellerinde 2013 modeller olduğunu ve 71bine bırakacaklarını söylediler - daha pazarlık yapmadan- . Araç dsport pakette prestige veya premium donanım paketi yok. Haliyle xenon, kör nokta takip, ön park sensörü, ısıtmalı koltuk gibi şeyler yok.

Test için aynı motor ve şanzımana sahip C4'ü kullandım. Evet, şanzıman çok rahatsız etti ilk başta ancak, 2-3 dk sonra dilini anladığımda MCP şanzıman kullanma taktiklerini uyguladığımda o kadar da kötü olmayabileceğini düşündüm.

*Açıkçası 55-60bini geçmek istemiyorum ve daha dolu paketlerle ikinci el daha mantıklı olabilir gibi. Çok inceledim ama gözden kaçırdığım şeyler de muhakkak vardır. DS4 aradıklarım için mantıklı bir tercih mi olur yoksa şu arabalara bak diyeceğiniz var mıdır?

-60bine kadar,
-Spor görünümlü (25 yaşındayım)
-2011'den eski olmasın
-Güncel kasa olsun
-Tercihen içinde ekran olmalı,
-Dizel otomatik.

Şimdiden teşekkürler
V
10 yıl
2007 ve sonrası Mini Cooper / Cooper S LPG Dönüşümü
Merhaba arkadaşlar,

İkinci el son kasalardan (2007 - 2014) mini cooper veya cooper S almayı düşünüyorum. Ancak bu araçların yakıt tüketimlerinin çok olduğunu bildiğimden LPG taktırmayı düşünüyorum.

Daha önce LPG ile işim olmadığından biraz cahilim. Uyumla alakalı bir problem var mıdır? Donanımhaber ve diğer forumlarda çok gezindim, Cooper S'te sıkıntı olur diyen gördüm. Normal cooper'a çok yorum yapılmamış. Onun dışında;

-Artan LPG fiyatlarıyla taktırmak hala mantıklı bir seçenek midir?

-Cooper gibi bir araçta tüp nasıl konuluyor? Simit oluyor mu? Olmuyorsa bagaj tamamen bitiyor mu? Çok açıkta olursa AVM vb. otoparklara girişte sıkıntı çıkacaktır
V
10 yıl
Satilik 2012 BMW 5.20d
Ilgilenenler buradan veya ilandaki iletisim bilgilerinden irtibata gecebilirler.

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-masrafsiz-temiz-5-20d-158830739/detay/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.