C

Teğmen
09 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
captiva arka silecek sorunu yardım lütfen
değerli captiva kullanıcıları şöyle bir sorunum var. 2011 captiva aracımın arka sileceği ile ilgili sorunlar yaşıyorum.
1-) ön cama su atmaya başladığımda arka silecek 15-20 kez falan çalışıyor. bazen hiç durmayacak hissi veriyor.
2-) bagaj kapağını sert kapatsam yine 15-20 kez çalışıyor.
artık ön camlar kirlense bile arka silecek çalışıyor diye ön cama su atamaıyorum.
böyle bişey başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun.
bir de malum direksiyon kutusu problemi. yakınlarda hiç yaptıran oldu mu? kaça yapılıyor ve ne kadar zamanda yapılıyor.
teşekkürler. saygılar
C
7 yıl
captiva gösterge paneli ışıkları yardım
tüm captiva severlere selam. uzun zamandır hayalini kurduğum 2011 model captiva yı nihayet alabildim. araba gayet güzel yalnız kafama takılan bişey var. kontağı açtığımızda yanan gösterge paneli ışıklarının uygun olanları södükten sonra marşa basıyoruz ya işte marşa bastığımda tüm gösterge paneli kararıyor. araba çalışıyor sonra o ışıklar yeni kontak açılmış gbi tekrar yanıyor ve sönmesi gereken ışıklar kısa bir süre sonra normal sönüyor. daha önce başka aabalarımda böyle birşeyle karşılaşmadım. bu durum anormal mi yoksa captivanın böyle bir özelliği mi var. durumla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. saygılar.
C
9 yıl
amortisör takozu yardım
2006 alfa romeo 156 sahibiyim. 99 bin km de 3 yıl önce aldığım araç şu an 120 bin km de. 20 bin km binmeden 2 kez değiştirdiğim amortisör takozları yine arızalı. araba neredeyse hiç asfalt yoldan çıkmıyor. neredeyse hiç bir kasise girmiyor. otobanda dahi 130 km hızı geçmiyor. doğru dürüst stabilze yol görmüş değil ancak bir türlü amortisör takozu dayandıramıyorum. 20 bin km de 3 kez değişecek bir amortisör takozu nasıl olur anlamadım. ilk taktığım yerli idi. hadi yerlidir ondan dedik. 2. kez italyan parça aldım o da 8-10 bin km gitmedi. şimdi yine alacağım. ve kaç km gidecek merak ediyorum. konu hakkında fikri olan ya da benzer sorun yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen
C
10 yıl
Alfa Romeo nasıl satılır? yardım.
değerli alfa romeo tutkunları. 2006 model 156 1.6 TS Alfa Romeom var. almak çok kolay oldu ama nasıl satacağımı bilmiyorum. satma fikrini aklıma getirdikçe gözlerim doluyor. bir başkasının benim alfa romeo ma binecek olması düşüncesi bile beni kahrediyo. satıp şöyle ucuz bir araç almak istiyorum. cebimde biraz para kalsın, onu da ileride planladığım bir yatırım var onun için kullanmak istiyorum. ancak bir türlü satma fikrini içime sindiremedim.
bırakın benim arabamdan daha ucuz bi aracı, benimki ile aynı fiyatlardaki araçlara bile içim ısınmıyor hiç. ne yapacağım bilemiyorum.
daha önce Alfa Romeo sunu satan varsa nasıl sattığını, arabasından ayrılmak için neler yaptığını anlatsın lütfen.
C
10 yıl
peugeot 206 otomatik vites yardım
değerli peugeot kullanıcıları. 2000 model otomatik vites 206 ile ilgili yardıma ihtiyacım var.
aracın şanzımanla ilgili bir sorunu var. normal seyir halinde iken arada sırada yapıyor. birden şanzımandan gelen bir ses ve vites değiştirme sarsıntısından daha fazla bir sarsıntı ile aracın "kar modu" ve "spor mod" ışıkları yanıp sönmeye başlıyor. aracın çekişi düşüyor. araç çok zor hareket eder hale geliyor. aracın hareketi devam ettiği sürece hiçbir şekilde bu moddan çıkamıyor. ancak araç durdurulup stop edilip yeniden çalıştırıldıktan sonra düzeliyor.
satın aldığım kişi sürekli olduğunu, şanzımanda bir muşur ile ilgili olduğunu söylemişti. o muşuru değiştirdikten sonra satın aldım ben. aldıktan sonra bir ay kadar vermedi o arızayı ama bu aralar çok sık yapmaya başladı.
sorun özetle böyle.
konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
saygılar
C
11 yıl
peugeot 206 çekmiyor. yardım lütfen
yaklaşık 2 ay önce 2000 model 206 1.4 xr otomatik vites satın aldım. aracın motor testi %90 çıktı. ancak araçta çekiş sorunu var. gaza yüklenince düşük viteste bile şöyle bi hızlanıveriyim demiyor. sanki arkadan birisi asılıyormuş gibi bi kasıntı var. gazda da benzinde de yapıyor. hafif bir yokuşta kırmızı ışıkta dursan yeşil yandığında bir broadway, spring, tofaş şahin, skoda favorit 1.3 gibi çok düşük performanslı araçlar bile rahatlıkla eksoz yutturabiliyor bana. motorcuya da gösterdim. o da farketti durumu ama herhangi bişeye bağlayamadı. biyerlerini temizledim biraz sıkıştır motoru açılsın dedi ama bana bu kadar basitmiş gibi gelmedi. bilgisi olan ya da başına gelmiş olan varsa lütfen yardımcı olsun.
C
11 yıl
alfa 156 bi sorum olacak
2006 alfa 156 sahibiyim ve merak ediyorum. bu aracın ön tarafında herhangi bir yerde bardak koyacak yok mu?
C
11 yıl
şu linkteki videodaki alfa 156 teyp yardımı
linkteki videodaki alfa romeo 156 2004-2006 arası. bende de 2006 var. videonun 4:11 de gözüken teybi gören, bilgisi olan var mı acaba? enteresan bi teyp modeli. neyin nesidir, arasak bulunur mu acaba?
http://www.youtube.com/watch?v=Q0pQ2zcPXfs
C
12 yıl
alfa 156 yol bilgisayarı yardımı
bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen. 2006 model alfa 156 var. soğuk havalarda yol bilgisayarı kendini açmıyor. seyahat esnasında aracın içi ısınınca yada hava sıcaklığı artınca yol bilgisayarı devreye giriyor. acaba yol bilgisayarı soğuktan etkilenmemek için kendini korumaya mı alıyor diye düşündüm ama böyle bi ihtimal çok kuvvetli gelmiyor. başına gelen ya da bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
C
12 yıl
alfa 156 yol bilgisayarı servis uyarısı
2006 model 156 aldım 2-3 ay önce. yol bilgisayarı servis bakımı geldi uyarısı yapıyor. ben normal periyodik bakım için gereken parçaları alıp kendi motor ustama değiştirteceğim. hemen yetkili servis uyarısında bulunmayın. arkadaşım bir çok sınıf otomobili servislerinden daha iyi bilir ve yapar. bakımı yaptırdıktan sonra servis uyarısını nasıl sıfırlayacağız. bilgisayara bağlanıp mı sıfırlanacak. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.