A

Er
07 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
13 yıl
5800 Denize Düştü
Evet arkadaslar denize yanlıslıkla 5800ımla girdim... Kurulama /Kurutma/ hatta nemi alması için pirinç içinde bekletme işlemi bile uyguladım, açılmadı.
Bunun üzerine tamirciye götürdüm ve anakart+ dokunmatik sisteminin öldüğünü 250 TL karşılığında parçaları değiştirebileceklerini söylediler.
Toptancıdan aldığımız her parçanın garantisi vardır deseler de tereddütte kaldım...
Telefonumdan memnundum; Sizce 250 TL ye tamir ettirmek mantıklı mı , tamir edilen -bazı parçaları değiştirilen- telefondan hayır gelir mi ? Bozulma riski vs.
Yardımlarınızı bekliyorum, simdiden teşekkürler :(
A
14 yıl
Benq e72 açılmıyor
Merhaba arkadaslar benq e72 smartphoneum var. windows mobile 6.0 kurulu. Telefonu 5 ay önce aldım ve sorunsuz kullanıyordum, hiçbir rom yüklemesi yapmadım .(hatta pc'ye bile baglamadım ) . Telefonda skyfire , facebook mobile gibi ufak programlar yüklü. bugün kapalı olan telefonu açmayı denedim, ancak ekran bembeyaz hiçbir şekilde acılmıyor.ne yapmalıyım lütfen yardım :(
A
16 yıl
lütfen yardım edin :(
arkadaşlar Fifa 2005 TLS 2005 Final Editionu arıyorum.Soccercenterın download serverları zaten bozuk.olan biri upload edip verebilirmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.