P

Teğmen
31 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
11 yıl
Bir Sorum Var
Şimdi hocam gelecekte robotlar eğer insanlar gibi düşünebilir ve hareket edebilirse onlarda mı namaz kılacak? Eğer namaz kılmayacaklarsa o zaman bizden daha hızlı gelişip bizi öldürmezler mi? Nasıl olacak bu iş?
P
11 yıl
Bilgisayarım sürekli donuyor.
Casper marka bir bilgisayar kullanıyorum. Üç yıl önce almıştım. 6gb ram intel i7 740qm işlemcisi var. Nvidia geforce 335 var ekran kartı olarak. Sorunum şu ki özellikle oyun oynarken (Dota 2) bilgisayar birden donuyor. Hiçbirşey çalışmıyor ekran donuk olarak kalıyor. Yeniden başlatmam gerekiyor bilgisayarı, bir özellik olarak çok sıcak olduğu durumlarda daha fazla oluyor ama bir bölüm sorunu da sıcak değilken yaşıyorum. Bu problemi nası çözebilirim?
P
11 yıl
Sony Xperia T almalı mıyım? Aynı Performansa başka telefon önerileriniz?
Sony Xperia T almayı düşünüyorum. Fiyatı amazonda 480 euro. Benim de bütçem o civarda zaten, 500 euro maksimum bütçem var, telefon yurtdışından geliyor, ne dersiniz?
P
11 yıl
Xperia T mi Galaxy S3 mü?
Arkadaşlar telefon alacağım, bu ikisi arasında kaldım, xperia'nın tasarımını, kamerasını beğendim, müzik kalitesi de iyi zaten müzik dinlemek için de alıyorum bir nebze, ancak s3 de fena gelmiyor, tasarımını beğenmedim ama teknik özellikleri daha yüksek sayılır xperiaya göre, ikisi de üç aşağı beş yukarı benzer fiyata geliyor, ne önerirsiniz?
P
11 yıl
Bilgisayar bir anda duruyor
Şöyle bir sorunum var bilgisayar bazı durumlarda hiç alakası yokken birden duruyor. Ne mouse hareket ediyor, ne ctrl alt del, ne güç tuşu. Güç tuşuna uzun basıp kapatmak dışında hiç birşey yapılamaz oluyor. Laptop kullanıyorum. Yeni yeni böyle bir sorunla karşılaşmaya başladım. Yardımcı olursanız sevinirim
P
12 yıl
Herkes yazacağı şeyi bir yana kayarak yazsın
Şöyle oluyor mesela ben "olm bak git" yazacaksan bu "ıkn vsj fur" oluyor. Bi deneyelim güzel şeyler çıkabilir
P
12 yıl
Puro sigaraya başlatır mı?
Öyle birşeyler içmeye gittiğimizde yanında güzel olduğunu düşünüp birkaç puro alıp içtik birkaç kere, en son backwoods 5li almıştım, sigara içmeyeyim diye puroyu seçtim ama, biryerden sonra durduramazsam kendimı diye dusunuyorum, tecrübelerinizi dinlemek isterim
P
12 yıl
Bir karikatür vardı?
Yiğit özgüründu galiba, adam kadına sekslerden seks beğen diyordu bulabilecek olan var mı ?
P
12 yıl
AIMP için bir sorum olacaktı
Arkadaşlar ben AIMP kullanıyorum, genelde aimpe bakıp durmuyorum ama albüm kapağının daha büyük görünmesini istiyorum, yani en azından bir 300x400 kadar. Arkaplan da olabilir kapak, acaba böyle bir plugindir, skinsdir var mı bu programın?
P
13 yıl
Polo t shirt komünizme götürüyor
Nedir bu arkadaş herkes u.s. polo giyiyor, biri de şahinler tekstilden giyinsın yani nedir bu, yolda on kişi rahat pişti oluyor yani
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.