Q

Yüzbaşı
28 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Q
geçen yıl
En İyi Android Telefon
Arkadaşlar fiyattan bağımsız olarak şuan piyasadaki en iyi android telefon nedir? Xiaomi mi 12T pro veya ultra almayı düşünüyorum ancak daha iyi bir öneriniz var mıdır?
Hem günlük kullanım hem oyun moyun için. Ayrıca telefonun navigasyonunu da çok sık kullanıyorum
Q
3 yıl
Lastik Tavsiyesi
Merhaba;
2012 polo 1.6 comfortline Manuel dizel araç aldım yakın zamanda lastiklerini değiştirmem gerekiyor. 4 mevsim almak istiyorum ancak ilk arabam olduğu için bu konuda çok kararsızım şastiklerin üzerindeki kodları bile bilmiyorum. Bu araç jantı kaç inçtir. Lastik olarak hangi kodlara bakmam gerekir. Önerdiğiniz bir lastik var mıdır?
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Q
3 yıl
2012 1.6 polo için 3D Paspas
Merhaba;
Aracı yeni aldım içine 3D paspas almak istiyorum internetten alabileceğim uygun fiyatlı kullanışlı bişey var mıdır?
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Q
3 yıl
Telenova 32P4001 Hakkında Bilgisi Olan Varmı?
Arkadaşlar anneme mutfak için uydu alıcılı normal TV bakıyorum bu gözüme çarptı bilgisi olan varmı?
Q
3 yıl
1500 TL Civarı LCD Tv
Merhaba;
Annemlerin mutfağına 60-70 ekran civarı LCD uydu alıcılı TV bakıyorum arkadaşlar ancak pek bişey bulamadım. Görüntüsü güzel olsun( güzelden kasıt kötü olmasın yeter) başka bir derdimiz yok. Maksat annem mutfakta iken normal TV kanallarını izleyebildim okadar.
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Q
3 yıl
2021 Egea Hb 1.0 İncelemesi Yok mu?
Merhaba arkadaşlar. Türkçe veya İngilizce bu araç için inceleme yokmu hep cross u incelemiş herkez büyük ihtimal alacağım bu aracı biraz heyecanda var tabiki merakta. Yeni hali nasıl 1.0 performans nasıl bulabildiğiniz bir inceleme videosu varsa paylaşır mısınız?
Q
3 yıl
Bu Golf Alınır mı?
Merhaba;
2021 de çıkacak 1.0 egea hb şeri bekliyorum çok yüksek ihtimal onu alacağım ancak bugün yakın bir tanıdık gel sana benim arabayı vereyim dedi.
Golf 2016 dizel manuel midline(highlineda olabilir orta paket) 245.000 km de ön arka kaporta değişik 5 bin TL civarınada geçende diskleri felan yeniletti bakım yaptırdı. Araca istediği fiyat 130.000 galerici bu fiyat verdi diyor sizce bu araç alınırmı alınırsa bu kadar edermi? Etmez ise değeri nedir sizce?
Q
3 yıl
2021 Egea 1.4 / 2013 Kia Ceed 1.6 Sizce hangisi
Arkadaşlar elimde 150-160 bin gibi bir para var. İlk arabam olucak. Genelde işe gidiş gelişte ayda 1 şehir dışına gezmede kullanıcam. Sizce bu ikisinden hangisini almalıyım malum Aralık ayındayız. 2021 egea hb (mirror) 1.0 turboyu beklemeli miyim, yoksa Kia Ceed (concept)1.6 dizel manuel almalı mıyım?
Egeanın fiyatı henüz belli değil belki lansmana özel fiyat sunarlarsa şuanki 1.4 benzinli ye yakın olur fiyatları diye düşünüyorum.
Kia 70-80bin km arası 140.000₺
Uzun süre satmam diye düşünüyorum ancak Kia malum yaşlı araba onu alırsam 1 en fazla 2 seneye elden çıkarmak zorunda kalırım.
Q
3 yıl
5000-7000 Arası Laptop
Arkadaşlar merhaba kuzenime üniversite hayatı boyunca kullanacağı bi laptop almak istiyorum. Öyle çizim falan yapmıcak. Klasik online eğitimler sunumlar ödevler filan. Bana bunun için önerebileceğiniz bir laptop varmı?
Q
4 yıl
Araç Tavsiyesi Lütfen Yardım
Öncelikle herkese merhaba. Araç bilgim düşük seviyede o yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Marka model piyasa fiyatı bazlı bilgi talep edeceğim yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar 120 maximum 130 bin ayırabileceğim bir bütçem var. Bu fiyat aralığında genellikle işe gidip gelirken kullanılacak ayda bilemedin 2 ayda bir bursa istanbul arası yılda bir defa da uzun yola gideceğim bir araç bakıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz sıfır veya ikinci el araç varmıdır.
Otomatik vites şart( eşimde kullanacak ve manuel kullanamıyor) ayrıca araca bindiğimde biraz güvende hissetmek isterim ( 2013 lineam var ne frenleri nede 140ın üzerine çıktığında ki hissiyatı aşırı güvensiz). Birde Hatchback model bakıyorum mümkünse.
Aklımda 2. El golf almak vardı gerçekten sevdiğim bir araç ancak 2. El fiyatları malum...

Not: Konu mantıklı mı buraya mı açılır bilemedim ancak piyasadan cidden anlamıyorum çevremdekilere haber saldım. Birçok elektronik ürümünü hep DH ye danışarak almışımdır o yüzden birde bu konuda fikirlerinizi almak isterim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.