H

Er
23 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
122 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
9. Nesil islemci icin anakart bios guncellemesi
Merhaba elimde asus h310 serisi bir anakart ve 9. Nesil intel islemci var. Taktigimda goruntu alamadim. Anakartin guncelleme yapilmadigini dusunuyor 8. Nesil islemci takip guncelleme yapicam ama onu bulmaktada zorlaniyorum. Baska bi yol varmidir 9 takiliyken bisey yapilabilir mi yada ne bileyim baska bir alternatif. Simdiden tesekkurler.
H
16 yıl
Elektrik Düşüklüğü ADSL Bağlantısı
İnternet cafe işletiyorum 50 adet PC var. 48 Port 3 Com Switch (1GB) kullanıyorum. Adsl içinse U.S. Robotics 9107 4 Prot Modem kullnıyorum.

Sorunum Şu:
Elektrik azda olsa düştüğünde (çoook az) modem adsl sinayalini kesiyor ve bağşantı kopuyor. Modemim UPS e bağlı. Telefonum hattımı dahi bağladım güç kaynağına. Ancak bu sornu düzeltemedim.

Aynı hat üzerinden güç kaynağına bağlı olmayan bilgisayar bu elektrik düştüğünde herhangi bir sorun yaşamazken modem bağlantıyı kesiyor.

Daha Onceleri CNet in 4 portlu bir modemini kullanıyordum. çok memnundum. Bağlanma süresi çok kısa idi ve bu tarz elektrik kesintilerinde hiç bir zaman bağlantım kopmuyordu. Ancak bilgisayar sayım artınca Cnet ile bazı problemler yasadıgım icin degistirmem gerekti.

Telekom calısanlarına sordum. abuk subuk bos bos cevaplar verdiler bana yok bilgisayarında virüs var falan.

Sizlerden öğrenmek istedim su;
1. Bu tarz kesintilere dayanıklı, ups ye baglı iken elektrik gittiginde baglantısı gitmeyen bir modem varmı ( fiyat onemli diil performansı iyi olsun)
2. modemi degistrimeden bu hat icin yapabilecegim baska bir yontem varmı.

simdiden tesekkurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.