N

Çavuş
23 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362419 Gün Cezalı
356679 gün 12 s. 51 dk.
Gönderiler Hakkında
N
16 yıl
azdating 1.8.3 editlemek için yardım
selam elimd eolan bir arkadaşlık scriptinin editlenmesi lazım azdating 1.8.3 ve bunun template i ni kendime göre design etmek istiyorum photoshop bilgim gayet iyi yardımcı olucak arkadaşların bilgisi lazım azdating 1.8.3 template kalsöründe sun olarak bir template daha var ama ben kendime özel yapmak istiyorum artı search kısmında ise bay-bayan şeklinde değil daha farklı arama yapması lazım değişik bir site düşünüyorum yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum.
N
16 yıl
açılışta ıslık benzeri ses
selam arkadaşlar pc yi power suplyden anahtardan akaplı tutuyom on konumunagetirince bir iki dakka kadar ince ıslık benzeri ses yapıyor sonra anakart üstündeki led yeşil renk belirginleşiyor (sönük yeşilden canlı yeşile doğru) ve takip eden 6-7 dakka içinde power tuşuna basılsada açılmıyor.6-7 dakka sonra basınnca normal açılıyor ancak bunu yeni yeni yapmaya başladı.Sebebi ne olaki acaba anakartmı ypoksa psu mu psu 25 ytl ye satılan colorsit 380 w yazan lardan.
N
16 yıl
zor açılan PC sorunu
Pc son günlerde zor açılmaya başladı psu arkaasından on off düğmesinden on konumuna getirince bir ıslık sesi giib ince bir ses geliyor sonra anakartüstündeki yeşil led sönükden canlıya geçiyor ve 15 dakka on düğmasine basıp durduktan sonra açılıyor şeş kaza pc yi kapatıncada 30 dakka açmak için uğraşmak gerekiyor.Acil yardım edin sorun ne olabiliri.
N
16 yıl
Pc açılmıyor
Pc yi anakart üzeirnde power kısmından açıyorum evdeki ufaklıktan rahat yok ondan dolayı ancak son günlerde pc bir hayli uğraştırarak açılmaya başladı sbeebi nedir psu yu anhtardan birkaçkez kapayıp açtıktan sonra açabilyorum.Böyle yapmıyordu yeni olmaya başladı artı bir önceki mesajımı silen dangalağında suratına tüküreyim burdan.Sorunuzmuzu yazıyoz mesajımız siliniyor.
N
16 yıl
Açılışta sorun
ben anakrtım açıkta kasasız çalıştırıyorum evde küçük kardeşim çok meraklı bilgisayrarı kurcalıyor sürekli bende anakart açıkta power on anakart üstündeki pinlerden dokunarak açıyorum ancak bir kaç gündür açılış baya uğraştırmaya başladı daha önce böyle yapmıyordu neden acaba bilen yardımcı olsun.?
N
16 yıl
Xp açılırken garip ses
xp açılırken hoş geldiniz ekranındaki ses cızırtıya boğuluyor.Ayrıca mp3 dinlerken brişey felan yüklerkende yada bir web sayfası açarkende müzik bozuluyor.Sebebbi şahanesi nedir acep.?
Disk hdd 160 sata2 cpu amd x2
N
16 yıl
lunaparkı sidik zoruyla geçtim yardım oyun yüklemiyor
lunaparka helikopter indi yaralı yüzbaşı sırtladım götürdüm helikoptere helikopter kalktı diğer bölüme geeçrken yükleme ekranında pat error kitlendi kaldı.Nedir çaresi bunun oyun netten çekme ripli.
N
16 yıl
lunaparkta helikopterin olduüğu kısım yardım
Lunaparkta helikopteirn beklendiği kısım geçemiyorum.akın akın geliyor şerefsizler nasıl geçilir bu kısım ölümsüzlük modumu ne varmış nasıl açılır bu.?
N
16 yıl
ACİL LÜTFEN YARDIM SAMSUNG SATA2 8MB 160Gb ama 22.8 GB görüyor.
SAMSUNG SATA2 8MB 160Gb ama 22.8 GB görüyor.Acil yardım samsungun kendi programıyla format dened,,m hatta low level formatladım yine aynı LBA kapasitesi 312581808 bunu giriyorum enterliyorum ESTOOL adında bir yazılım hiç farketmiyor acil yardım sinir oldum acaba hdd de bir bozuklukmu var hdd sıfır.Önce 152 küsüur gb görüyordu sonra 22.8 e düşüverdi.ACİL YARDIm.HDD arkasında jumper yok.
N
16 yıl
samsung sata2 hdd acil YARDIM
Samsung 160 gb hdd acil yardım lütfen 21 gb görüyor.Nasıl düzlticem.?Aslında 160 gb Acil yarıdm lütfen siniri oldum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.