N

Çavuş
19 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 yıl
gigabyte gtx 680 2 gb windforce 3x yada zotac gtx680 4gb
Merhaba arkadaşlar

Bu iki kart arasında siz olsaydınız hangisini alırdınız. gigabyt windforece 3x oc 2gb olanına bütcem yetiyor yada standart 4gb zotac alabilirim. gigabyt 2 gb olması ilerde bana sıkıntı yaratabilirmi. yada 4gb zotac alıp hız aşırtma ile gigabyte yakın bi performan alailirmiyim ?

Görüş ve fikirlerinizi bekliyorum
N
16 yıl
=MoN= KLANI OYUNCU ALIMI
Arkadaşlar =MoN= klanı yaklaşık 10 aydır aktif durumda. Çeşitli klan maçları yapıldı turnuvalara katılındı ClanBase vs... Şuan klanımızda 2 kişilik yer açıldı. Şu ana kadar Türkiye içinde hiç maglup olmadık. Yakın zamanda Türkiye crysis warhead klan ligi başlıyacaktır. Ligedeki klan sayısı şuan 5 ve her klanda 10 oyuncu var. Şuan bizde 8 oyuncu yer almaktadır. Bu durumdan dolayı çok acil olarak iyi yetenekli oyuncular aranmaktadır. Katılmak isteyenler belirtsin lütfen.

msn: ilker_010@hotmail.com bana ulaşabilirsiniz


NoT: Oyunun orjinal crysis warhead olması gerekmektedir

www.cryturkiye.com sitedeki nikim =MoN=Numb87
N
17 yıl
CRYSİS OYUNCULARI BURAYA
Selam arkadaşlar Crysis için yüzde yüz türk server açtık.www.crytek-turkiye.com adresi tarafından server açılmıştır. Bütün crysis oyuncularını sitemize bekleriz. Sitemizde crysis klanlarıda mevcuttur. Yakın zamanda klan maçları yapıcaz. Sizde geç kalmadan aramıza katılın ve kendi klanınızı kurun yada bi klana girin. Şuan SoTD MoN LwT TReF olmak üzere 4 klan mevcut. Her klanda 8 oyuncu mevcut klan maçları sekizerlikten yapılacaktır.Ben kendim MoN klanı üyesiyim ve bu zamana kadar pek çok maç kazandık. Bir hafta önce italyan KFI klanını yendik.


Detaylı bilgiler içinwww.crytek-turkiye.com bakabilirsiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.