O

Çavuş
17 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Playstation Monitör Seçimi
Arkadaşlar merhaba, Playsation ve andorid tv box bağlamak için ekran alacağım. ASUS 24" VG245Q Full HD 1ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör modelini beğendim. Ancak PC'ye bağlamayacağım için Hz hızı FreeSync özelliği benim için birşey ifade ediyor mu? Etmiyorsa daha ucuz modellere mi yönelmem gerekir? Teşekkürler.
O
13 yıl
Kısa Film İçin Ses Kayıt Cihazı
Arkadaşlar merhaba, bir proje için kısa film çalışmam var. Film Canon 7D ile çekilecek ancak ses için harici bir çözüm arayışı içersindeyim ve bilgisiz olduğum bir konu. Piyasada satılan kayıt cihazları bu iş için uygunmudur. Fiyat/Performans olarak tavsiye edebileceğiniz çözüm önerileri nelerdir ? Ayrıca ses kayıt cihazının harici mikrofonuda olması aradığım özellikler arasındadır.Teşekkürler..
O
13 yıl
Negatif ve Dia için tarayıcı önerisi
Merhaba banyo edilmiş negatif ve diaları taramak için tarayıcı almaya karar verdim.En fazla ayırabileceğim bütçe 150-200 TL bu fiyat aralığında epson v33 var.Sizce bu cihaz nasıl yada tavsiye edebileceğiniz cihazlar nelerdir? Teşekkürler...
O
14 yıl
Sisx sertifikalama sorunu
Arkadaşlar opda'dan sertifika aldım ve sis uzantılı uygulamaları Signstool ile sorunsuz sertifikalıyorum.Program sisx uzantılı uygulamaları görmüyor uzantıyı .sis olarak değiştirsemde farketmiyor.Sisx uygulamaları nasıl sertfikalarım ??
O
14 yıl
5800 ile kullandığınız programlar ?
Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce 5800 aldım.Ovi'den bir kaç uygulama indirdim.Merak ettiğim gündelik kullanımlar için tercih ettiğiniz programlar hangisi.Donanımhaber olsun diğer bir çok sitede aynı işi yapan birsürü program var.

-Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz antivirüs programı
-Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz video oynatıcı
-Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz e-book reader
-Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz web tarayıcı
-Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz müzik player
-Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz diğer faydalı kullanışlı programlar

Nelerdir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.