D

Çavuş
12 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 ay
Siteden Bilgileri Çekme
Merhabalar;

Aşağıda verdiğim sitede nöbetçi noter bilgileri var ama illeri ve günleri tek tek seçip excel e almam gerekiyor toplu olarak tüm türkiye deki verileri nasıl çekebilirim? excel mi olur yada kod ile mi çekilir ?


https://portal.tnb.org.tr/Sayfalar/NobetciNoterBul.aspxhttps://portal.tnb.org.tr/Sayfalar/NobetciNoterBul.aspx
D
15 yıl
Coaxial Kablo ile Ağ Bağlantısı
Arkadaşlar merhaba;

Benim şöyle bi sorunum var

MERKEZ BİLGİSAYAR(MODEM) I---------------800 M RG6-U6 KABLO-----------------> ÇİFTLİK BİLGİSAYAR(SWİTCH)

Merkezde ADSL bağlantısı var ben buradan çiftliğe internet götürmek istiyorum fiber optik kablolama yapamayacağım için direklerden sadece RG6-U6 kablo ile götürebilirim bi yerde görmüştüm RG6-U6 kabloyu Kablolu TV modemine benzer bi modemle RC-45 'e yani CAT5'e çevirmişler bu modem gibi çeviricilerden her iki noktada var bu şekilde internet aktarımı yapabiliyor günlerdir araştımama rağmen bu modeme benzer cihazın ne olduğunu bulamadım bunula ilgili olarak çok acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olacağınızı ümit eder herkese iyi çalışmalar dilerim.
D
15 yıl
IP Kameradan canlı yayın yapmak
Merhabalar;

Arkadaşlar elimde bitane IP kamera var düğün salonunda kullanıyorum amaç düğüne gelemeyenlerin site üzerinde canlı olarak yayını izlemesi sitede IP kameranın adresini veriyorum fakat 5-6 kişi girdiği zaman görüntü kilitleniyor buda Upload hızından kaynaklanıyor bunu site üzerinden yapabilirmiyizwww.justin.tv tarzında kendi sitemizden böyle bişi yapmamız mümkünmü yardımlarınızı bekliyorum.
İyi çalışmalar.
D
16 yıl
D-Smart
Merhaba Arkadaşlar D-Smart'In arkasında cat5 kablo girişi var bu giriş ne işe yarıyor bilen varmı?? İnternet üzerinden cihazla herhangi bir proğram yüklenebiliyormu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.