C

Çavuş
06 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Chp\u0027 li Kepez Belediyesinin yatı olması.
Cumhuriyet Halk Partisinden Çanakkale Kepez Belediyesi başkanı seçilen Birol Arslan, Chp' li eski belediye başkanı Ömer Faruk Mutan tarafından alınan gezi yatının satışa çıkarıldığını belirtti. Şimdi bu forumdaki arkadaşlara soruyorum, 61 milyon TL borcu olan bir Belediyenin gezi yatı olması hakkında ne düşünüyorsunuz. (Bu yat ak partili bir Belediyeye ait olmuş olsa forumda yüksek ihtimalle popüler konu olurdu)
C
7 yıl
Buzlu Turizm Rezilliği
Eskişehirden İstanbula seyahat etmekteyim, zaman kısıtlamasından dolayı buzlu turizmden bilet almak zorunda kaldım(rezilliklerini biliyorum, ama mecbur kaldım). Bu firmanın rezil bi firma olduğunu biliyordum ama bu kadarını ilk defa görüyorum. Normalde 13 numarada oturuyorum, otobüsün sol tarafındaki koltuklarda herhangi bir elektronik alet(şarj yeri, televizyon) çalışmadığı için otobüsün sağına geçtim, sağ tarafta usb şarj girişi var ona takınca telefonun şarjı azalıyo, televizyon zaten hak getire. Neyse idare edelim dedim, muavin otobüs boş dedi, Sakaryaya geldik bi dünya yolcu, onu oraya oturuyorlar, diğerini başka yere, numara falan hikaye, millet yavaş yavaş isyan ediyor. Yine sabır dedik, bu arada eskişehirden çıkalı 4 saat oldu kocaeliye (trafik falan yok) anca geldik. Muavin nerde ineceksiniz diye soruyor, millet harem diyo, muavin oraya uğramıyor dedi, yazıhanedeki uyanıklar bilet satabilmek için hareme uğrar demiş. Bu arada otobüste wifi de yok, muavinler adamı azarlar gibi konuşuyor. Yani anlayacağınız buzlu turizme binmeyin gerçekten rezalet ötesi bir firma. (Bakalım İstanbula kaç saatte varacak)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.