E

Onbaşı
04 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Turkcell yapılmayan görüşme için 240 tl fazla fatura kesti !!!
Arkadaşlar merhaba;

Başıma çok enteresan bir şey geldi. Daha önce aynı aynı problemi yaşayan varsa süreci nasıl sonuçlandırdığını anlatabilir mi?

Şubat ayı fatura detayımda iki adet yurtdışında aranma görünüyor. Her biri 60 dk!. Hayat memat meselesi olmadan aklı basında kimse yurtdışında paket almamışsa 60 dakika konuşmaz sanırım. Gürcistan seyahatim sırasında bu ikisi de dahil toplamda 8 kez aranma var. Diğer 6 sını ben açtım konuştum ve ücretlendirmeler tam da telefonumun sayacındaki sürelere göre yapılmış. Bunlarda problem yok ama 60 ar dakikalık iki aramada benim telefonum çalmadı bile. Aramış gibi görünen kişilere sorduğumda birisi "Gürcü birisi cıktı anlaşamadık kapattım, toplamda 10 sn görüşme oldu" dedi. Diğeri ise aradım çaldı ama açan olmadı kapattım dedi. Bu görüşmeler benim telefonumun kayıtlarında görünmüyor ve telefonu cevaplamak bir kenara çalmadı bile ki telefonum sürekli olarak ceketimin cebindeydi. Başkasının açmasının imkanı yok. Sözde görüşme yaptığım kişilerin de paketlerinden 60'ar dakika düşmüş. Sonuç olarak Turkcell 240 tl tutarında fazladan görüşme ücreti yansıttı faturama. Aradığımda ise itiraz edecek bir durum olmadığını aramaların yapılmış göründüğünü ve Gürcistan'daki anlaşmalı şebekenin konuşmayı ücretlendirdiğini belirttiler. Sadece geçmişe dönük yurtdışı paketi tanımlayıp o paketle görüşülmüş gibi işlem yaptılar ve 130 tl indirdiler faturayı. neticede 100-110 tl gibi ekstra fatura ödeyeceğim simdi. Asıl soru ben işim gereği sürekli yurtdışına çıkıyorum ve ya tekrarlanırsa bu ? Aynı problemi Turkcell Forum'da da bir arkadaş paylaşmış. O da Yunanistan'dayken aynı problemi yaşamış ama nasıl sonuçlandırdığını belirtmemiş.

Yapılacaklar konusunda yorumlarınız önemli arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Resimde iki görüşme 83 küsür tl olarak görünüyor ama bunlar vergiler dahil 120 tl oluyormuş. Öyle dedi çağrı merkezi. Yani fazladan 240 TL!

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
astra,leon,rapid
Arkadaslar merhaba

Su sıralar sıfır araç alma arefesindeyim ve bu üc arac arasinda kaldım.

Astra edition 1,6 115 bg manuel atmosferik motor fabrika montaj garanti kapsaminda lpg ile 50.500tl
Leon style 1.2 tsi 105 bg manuel 51000 tl
Rapid spaceback ambition 1.6 tdi 105 bg manuel 52900 tl. Rapid fiyati biraz daha duser belki direk liste fiyati bu.

Arti ve eksileriyle tavsiyelerinizi rica ederim. Baya arada kaldım çünkü. Bu fiyat bandinda ikinci el ust sınıf aracta var tabi ama su an icin sıfır düşünüyorum.
E
15 yıl
ankarada veya izmirde baglama nerden alinir?
arkadaslar ankarada veya izmirde baglama buradan alinir dediginiz yerler varmidir? yani baglama alacak kisi bu sehirlerde nerelere gitmelidir?

ilgilenip okuyan arkadaslara tesekkür ediyorum simdiden
E
15 yıl
bağlamada dikkat edilmesi gerekenler
selam arkadaslar. baglama konusunda deneyimli olan arkadaslardan yardim bekliyorum.

yaklasik 300 lira degerinde bir baglama almak istiyorum. sizce bu fiyata alinabilecek en iyi baglama nasildir?

hangi agactan, oyma yada yaprak ? yardimci olabileceklere simdiden tesekkür ediyorum.
E
15 yıl
diyotu yanan hdd icin yardim
arkadaslar merhaba.
elimde bi hdd var "samsung hd120jı" . bu hddnin elektrik girisindeki bi diyota benzer devre üyesi yandi. direk tel atin onun yerine calisir dediler yaptik yalismadi tabi. sonra bi hdd buldum "samsung hd160jj". baktim boardlari görünürde ayni. bu hdd nin boardi benim boardi yanan hdd ye uyarmi ? sonucta kapasiteleri farkli. eger bu boardi takip denersem hdd yi calistirabilirmiyim ? calistirirsam bile okurmu? yoksa hdd kafasina bagli olarak bad sector olusumuna falan sebep olurmu?

cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.