B

Yüzbaşı
04 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
iPadim Çalındı
Arkadaşlar bugun ikindi civarı evime hırsız girmiş.( Ben yurtdışındayım eşim türkiyede ). Velhasıl kelam evde ufak tefek birşeyler götürmüş artı benim ipad air 2 yide çalmış dedi hatun. iphone 5s ile ipadi kilitledim ama baktığımda cihazın online olduğunu ve hala adresimde konumlandığını görüyorum. Şimdi tecrübeli arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim ve şuan online gözüküp adresimde görünüyor olması hırsızın cihazı aktif etmeye çalştığında bana konum göndereceği anlamamı geliyor?
B
9 yıl
OS X Yosemite Mail uygulaması yavaşlık sorunu
Arkadaşlar öncelikle araştırdım forumda ama yeterince cevap bulamadım. Sorun şu ki Mail uygulamasına Hotmail hesabımı eklemiş bulunmaktayım ama ayrıyeten iphone ve ipad de kullanmaktayım. Mesela iphone ve ipad e mailler anında düşmekteyten Mac e bikaç dakika sonra düşmekte. Aynı şekilde mail yollarken de mac de gönderilmesi uzun sürüyor. çözüm önerisi var mı yoksa Mac de mail alıp göndermekten vazmıgeçelim bilemeden. Cihazımda Macbook pro retina late 2013. İyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.