B

Yüzbaşı
25 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 ay
Hi-fi için UPS arayışı
Merhaba. Arkadaşlar ben hi-fi chazlarım için ups arayışı içindeyim. Amacım temiz akım elde ederek daha iyi sahne ve arka sessizlik elde etmek. Bunun için , örneğin Tunçmatik trafo alsam bu amaca hizmet edermi ya da bu amaç için imal edilmiş özel trafomu gerekli? Katkıda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim
B
6 ay
SATILMIŞTIR
SATILMIŞTIR
B
3 yıl
Süper Audio veriyi cd ye kaydetme
Merhaba arkadaşlar . İndirdiğim sacd veriyi cd ye ne şekilde kaydedebilirim. Iso olarak kaydettim sonuç alamadım. Bu konu işlenmişse de bulamadım . ilgisi ya da deneyimi olan arkadaşlardan katkılarını beklerim. Katkılar için teşekkür ederim
B
4 yıl
Medyaya oynatıcısı arıyorum
Selam arkadaşlar.
Kaliteli medya oynatıcısı arıyorum. Çok çeşitli cihazlar var seçme konusunda karar vermem zor oluyor. Değerli tavsiyelerinizi beklerim.
Selamlar.
B
7 yıl
LAPTOP DA AÇILMAYAN EKRAN
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarın içindeki ve özellikle fandaki tozları temizlemek için bilgisayarın içini boşalttım. Temizledikten sonra tekrar topladım ve düğmeye bastım. Olan şu; ekran siyah, güç ışığı yandı akabinde sabit disk ışığı da yandı ve söndü ve ekran kapalı. Acaba sabit diski görmüyor olabilirmi?
Önerilerinizi bekler, teşekkür ederim
B
9 yıl
Optik kablo kalitesi
Arkadaşlar iyi bir optik kablo ile ses kalitesinde bir kazanç olurmu yoksa ucuz olan ile pahallı olan kablo arasında hiç fark olmazmı?
B
9 yıl
intel nuc ile müzik dinleme
Merhaba

İntel nuc 2820 kullanarak müzik dinlemek istiyorum. Sanırım birkaç gün sonra elime geçer.

Bunun için rem almam gerekiyor ancak alacağım remin voltaj değeri 1.35v olmalıymış yani düşük voltaj ile çalışacak.

Zurnanın zırt dediği yer burası işte, çünkü aramalarımda hiç bir remin üzerinde voltaj değeri yazmıyor. Nasıl bileceğim.

Bu konuda yardımınızı istiyorum.

Selamlar
B
9 yıl
Intel nuc mini pc
Selamlar.

Arkadaşlar ben ikinci el de olabilir, müzik dinlemek için kullanacağım, 12 v. ile çalışan bir yeni nesil Intel nuc celeron mini pc arıyorum.

Bu konuda bilgili olan arkadaşlardan öneri de beklerim.

Selamlar.
B
10 yıl
İndirilmiş bluray filmler için altyazı sorunu
Arkadaşlar selamlar. WD Live oynatıcı ile film seyretmekteyim. Denemek için indirdiğim, 46 Gb.lık bluray filmde altyazı sorunu yaşamaktayım. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Oynatmak için Stream dosyasından ilk dosyayı açarak filmi seyretmeye başlıyorum ancak alt yazıyı nereye yüklemem lazım?
B
11 yıl
AKAI AA 1010 AMFİ
Çok renkli çalan, zamanının fiyakalı amfisidir. Hi-Fi ye yeni başlayanlar için uygun fiyat ve zevkli dinleti sunan bir cihazdır.

Tel: 554 232 87 77
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.