D

Er
23 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
DVR bağlı bilgisayardan güvenlik kamerası izleme
Arkadaşlar bizim dükkana bikaç yıl 2 güvenlik kamerası bağladık ve bunu bir kayıt cihazıyla dükkandaki bilgisayara bağladılar.. bize de nasıl izleneceğini gösterdiler, internet explorere bir ip no yazıyorduk ve ordan canlı veya eski kayıtları izleyebiliyorduk.. sonra birgün internete girerken sorun oldu bende modeme reset attım.. o günden beri ip no yazınca sayfa açılmıyor ve izleyemiyoruz.. güvenlik firmasını arayıp teknik yardım istedim benden 50tl servis ücreti istediler bende kabul etmedim.. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? yalnız bu konularda hiç bilgim yok en sade anlayacağım şekilde anlatırsanız sevinirim:)
D
11 yıl
Kilitlenme sorunu
selam arkadaslar benim pcde bikaç yıldır çözemedigm bi kilitlenme problemi var. Bazen çok sık bazen çok nadir neye göre değişiyo anlamadım. Bide belli birşey yaparken değil, yani oyun oynarken film izlerken faceye bakarken yada hiçbişey yapmadan masaüstünde bile kilitleniyo ve sesli bişeyse ses bile takılıyo yani dıdıdıdıdıdıdıdı diye:) hiçbişey işlemiyo reset atmak durumunda kalıyorum her seferinde. Defalarca format attım ama sorun hiç çözülmedi. sizden yardım bekliyorum. pcden pek anlayan biri değilim o yüzden ne yapmam gerektigini sade bir dille anlatırsanız sevinirim..
D
13 yıl
Monitöre görüntü gelmiyor???
yaklaşık 1 yıldır kullanmakta olduğum ve şuana kadar tek bir problem çıkarmamış casper marka masaüstü pcm ve yine casper marka lcd monitörüm var.. bugün hiçbir sorun yokken pcnin açık olduğu sırada(monitör kapalı) leptopta denemek amacıyla kasayı monitöre bağlayan kabloyu çıkardım.. işim bittikten sonra kabloyu aynı şekilde geri taktım..

Ancak ne yaparsam yapayım monitörden birtürlü sinyal alamadım.. pcye defalarca reset attım, kabloların takılabilecek bütün olası yerlerini denedim vidalarını her defasında dikkatlice sıktım ama hiçbiri işe yaramadı.. adeta kafayı yedim evde durup dururken sadece kablonun(güç kablosu bile değil!!!) çıkarıp takılmasıyla ne değişti anlam veremedim.. kasada sorun yok pc açılıyo açılma sesi geliyo.. monitörde zaten sorun yok sadece sinyal alamıyo.., kablo desen leptopta tekrar denedim çalıştı..?? sorun nerde daha 1 saat öncesinde çalışan sisteme ne oldu?? acil cevap bekiyorummm...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.