S

Çavuş
22 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Asus Notebook hoparlör değişimi.
Merhaba benim kullanmış olduğum Asus K555L serisi notebook hoparlörü patladı ve değişmesi gerekiyor. Benim amacım içindeki ufak hoparlörleri başka ufak hoparlör alarak değiştirmek istiyorum. Notebook için kaç watt' lık hoparlör almam lazım.
Not: Çıkma laptop dan parça aldım fakat sağlam çıkmadı. Bu yüzden değişim istiyorum.


S
6 yıl
Hem ticari hem binek panelvan tercihi
Arkadaşlar ben gezen tavuk yumurtası işine giriyorum. Bu yüzden bana hem işim için kullanabileceğim 2.el iç hacimi geniş hemde yakıt tasarufu ve konforu bir arada olan araç tavsiyesi istiyorum. Bütçem maksimum 40.000 TL Km si 150.000 geçmemiş olmalı.

Aklımda olan araçlar
Doblo
Doblo Maxi
Kangoo
Kangoo Maxi
Doker
S
7 yıl
Isı ve Nem ölçer cihazının ölçümlerinin anlık olarak cep telefonunda görmek için ne yapmalı?
Arkadaşlar selam benim aradığım ben dışarıdayken köyümndeki Kümesin içerisindeki havayı ve nemi ölçüp anlık olarak cep telefonundan (android)görmek istiyorum.
Not: Köyde wifi adsl var.
Bunun için hani cihazı almalıyım ve hangi programdan görebilirim.
Teşekkürler.
S
7 yıl
TV ye Ses ssitemi bağlama sorunu hk
Merhaba arkadaşlar benim elimde Sony dvd home theater system dav-sb200 cihaz ile Samsung 50KU7000 Led tv var. Benim istediğim ses sistemini Tv ye bağlayarak ses sisteminden çıkış almak istiyorum. Tv de optik çıkış var fakat ses sisteminde optik giriş yok. Bu konuda desteğinizi istiyorum.

Tv: Samsung 50KU7000 Led
Ses Sistemi: Sony dvd home theater system dav-sb200

< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Tuğladan 100 m2 Kümes yapımı
Merhaba arkadaşlar benim öğrenmek isteiğim En 7m Boy 14m Yükseklik 3m olacak şekilde tuğladan kümes yaptıracam bunun maliyeti işçilik hariç nedir.

Teşekkürler.
S
7 yıl
Doblo araç yağ değişimi hk.
Merhaba kullanmış olduğum araç 342.500 Km de Doblo Maxi aracın yağını ölçtüm ve deposunda 1,5 cm yağ kalmış görünüyor. Aracın bakımı en son yapılan bakıma göre 346.000 KM de yapılması gerekiyor.

1) 1 cm lik yağ beni ne kadar idare eder.
2) Ben araca yağmı eklemeliyim yoksa yağ filtresi falan şimdi değiştirmelimiyim.
3) Hangi yağı almalıyım.

Teşşekkürler
S
7 yıl
Çanakkale de Keçiler ve tavuklarla ilgilenecek aile aranmaktadır.
Çanakkalenin Çan ilçesi Uzunalan köyünde keçilere bakacak ve tavuklarla ilgilenecek aile aranmaktadır. Kalacak yer mevcut diğer konular pm den dönüş yapılır
S
7 yıl
Sandviç Panel lazım.
Merhaba bana 250m2 sandviç cephe panel lazım ben Çanakkale-Çandayım Kümes yapımında kullanıcam 2el temiz de olur. Yardımcı olabilecek varmı?
S
7 yıl
Samsung 50KU7000 yoksa Philips 49PUS6561 hangisi
Arkadaşlar acil TV almam gerekiyor evdeki tv kırıldı. Aşağıadaki 2 tv arasında kararsı kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
Ben evde tv izlerim ve bazen usb den film ve tv den maç izlerim. Buna göre hangisini alayım Samsung 50 hz Philips 100 hz.

Philips 49PUS6561 (Fiyat= 2.800TL) 100 hz
Samsung 50KU7000 (Fiyat= 2.800TL) 50 hz
S
7 yıl
Doblo Bagaj Ölçüleri (cm)
Arkadaşlar bende doblo almayı düşünüyorum yanlız hangi modeli alacağımı karar verebilmem için aracın bagaj ölçüsünü cm olarak öğrenmem gerekiyor. Aracımda taşıyacağım yükü hangisine sığdırabilirim anlamam için bagaj ölçüleri gerekiyor. Aşağıdaki ölçüleri koltuklu olan araçlarda arka koltuklar katlanmış olacak şekilde ölüçü gerekiyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok işime yarayacaktır.

Teşekkürler
A ölçüsü:
B ölçüsü (2 teker arasındaki mesafe)
C ölçüsü (Kapıdan katlanmış olan koltuğa kadar olan mesafe)
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.