P

Er
12 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
11 yıl
Mobil reklam sitesi var mı
Arkadaşlar bildiğiniz mobil reklam sitesi var mıdır? Kendi siteme reklam vereceğim (adult). fakat reklam sitesinin kendine özgü ayarları olmalı. Ne gibi mesela; atıyorum bütün telefonlardan site girişinde direk yönlendirmemeli, ben sadece 3G ve EDGE bağlantılarının yönlendirilmelerini istiyorum. WİFİ den gelen hitler aynı şekilde yönlendirilmemeli. Bu konuda ben araştırdım fakat böyle özellikleri olan bir şirket bulamadım.
P
13 yıl
premiere cs5 yardım
beyler cs3 ü kullanıyordum cameram sony dcr47
premıere sony vıdeo dosyalarını kabul etmıyordu. gene bu sıtede bı arkadastan yardım almıstım ve bana bı dosya gondererek premıerenın vıdeoları kabul etmesını sagladı ama o kanuyu bulamadıgım ıcın yenı bı konu acmak zorunda kaldımç su anda cs5 yuklu. sorunumu halledecek arkadasa sımdıden tesekkur etmek ıstıyorum. kolay gelsın
P
13 yıl
sony DCR-SR47e kullanim ayarlari ?
arkadaslar bu modeli alali yaklasik 1 hafta oluyor. dili ingilizce ama ondan yana bi problemim yok ama disarda ve iceri cekimlerinde hangi ayarlamalari kullanmaliyim?
bide icerisinde bir suru odaklama ayarlari mevcud onlari nerelerde kullanacagimi bilemiyorum. bazen camera kotu cekim yapiyor bundan dolayi bu ayarlari benim ogremem gerekio kisacasi. tesekurler
P
13 yıl
Adobe Premier cs 3 YARDIM
Beyler umarim yardim edebilirsiniz. ben cok ugrastim ama bi cozume varamadim
Simdi cameramdan aktardigim mpeg videolarini adobe ye atiyorum fakat sadece goruntu olarak algiliyo yani ses dosyasini almiyor (adobe kullananlar bilir)
Her turlu ayari denedim ama olmadi. benm camera formatin dan mi kaynaklaniyor bilemiyorum
yardimlariniz bekliyorum..
P
13 yıl
corel videostudio x3 yardim!!
beyler activation code lazim ama bulamiyorum keygen var bende fakat ordada installition codunu istiyor hic bi yerde bulamadim lutfen bileniniz yardim edebilir mi?? plzzzz
P
14 yıl
telefon alacam, ama kararsizim..
slm arkadaslar telefon alacam ama kararsiz kaldim arkadasim iphone 3g kullaniyor cok memnun bide apps'lari cok cesitli. ilk basta ondan almayi dusunuyodum ama sonradan daha iyiside olabilir die dusundum. xperia x10u arastirdim oda guzel telefon artisi olarak kamerasi daha guzel. benim takildigim nokta iphone'nun disinda bi telefon alsam bu appslarida xperia , htc gibi telefonlarda bulabilrmiyim? onlarinda kendine ait bi itunes gibi bi programi var mi? ve nasi bi telefon almami onerebilirsiniz ? lutfen yardim ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.