A

Teğmen
09 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
satılmıştır e-sky lama v4
daha önceden lama v4 vardı satmıştım. dayanamayıp yeniden aldım fakat bu seferde kardeşim sıkıldığından kullanmıyor. kenarda duracağına kredi kartı borcumu kapatmak için satmaya karar verdim. yanında 2 takım pervane hediye edeceğim. 1 takim sifir da uzerinde takili. orjinal pervanelerinin üzerinde küçük zedelenmeler vardı. o yüzden değiştirmiştim. hiçbir parçasında kırık, çatlama vs söz konusu değildir. toplam 2-3 saat kullanılmıştır. full kutulu faturası ve aksesuarlarıyla birlikte vereceğim. 1.5 yıl garantisi mevcuttur. resim eklenecektir. satılmıştır
A
12 yıl
toolmax oto alarm 40tl
alarmı bimden almıştım. kutusundaa duruyor. montaj yapacak zamanım olmadığından satıyorum. fişi mevcuttur.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
2013 model veya 2012 model hangisi tercih edilmesli.
arkadaşlar merhaba,
yakınım sıfır fiat linea 1.3 dizel satın alacak. fakat malumunuz 2013 modeller 1 ay içerisinde çıkacak. 2013 modeller çıktığında haliyle fiyatlarının yükseleceğini tahmin ediyorum. 2013 modeller çıkınca 2012 modeli bayilerin elinde bulunabilirmi ve fiyatı şu anki fiyatından daha ucuza satın alınabilirmi? Şu anda sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor fiat, acaba beklemesiyle hatamı yapmış olur.
A
12 yıl
Ankara da Harley Davidson bot nereden alınır?
Merhabalar
Ankara da en uygun fiyata, orijinal harley davidson bot nerden alabilirim. internetten baktım. fiyatlar hep aynı. bir arkadaşım geçen yıl neredeyse %20 gibi bir indirimle satın almıştı. hatırlayamıyorum yerini.
selamlar.
A
13 yıl
silinebilir
.
A
14 yıl
eskişehirde tren garından otogara nasıl giderim
merhabalar yarın eskişehir aktarmalı seyahat etmem gerekiyor. tren garından otogara gitmem gerekiyor. en hızlı ve ucuz yöntemle. trenden indikten sonra tramvay ile gitmem gerekiyormuş. tariflerinizi bekliyorum
selamlar.
A
14 yıl
hangisini almalıyım
merhabalar
memlekete bir tane uydu alıcı alayım dedim. aşağıdaki ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz. yanlız üzerinde rf modulatör olmalı yani tv ye anten kablosuyla bağlayabilmeliyim çünkü tv de scart vs yok.

Premier PRS-14000 Fta Dijital Uydu Alıcısı veya Atlanta Metabox 1 Fta Dijital Uydu Alıcısı düşünüyorum.

veya ucuz başka model önerebilecek varmı.
A
14 yıl
sleep konumuna alan program vardı, adını hatırlayamıyorum.
arkadaşlar merhabalar
iphone de bir program vardı. adını hatırlayamadım. ekranın üst tarafına elimizi sürükleyince sleep konumuna geçiyordu yani üst atarfdaki sleep/wake tuşunun görevinin aynısını yapıyordu. ismi?
teşekkürler
A
14 yıl
megane2 sol dikiz aynası nasıl sökülür?
merhabalar
2005 megane 2 nin şöför tarafındaki aynayı sökmem gerekiyor. aynalar elektrik kumandalı. internette aradım fakat nasıl söküleceği ile ilgili bilgi bulamadım .
kendim aynanın kapı kolu üzerindeki iç tarfındaki kapağı söktüm. 1 adet trox vida var ve 1 adet kablo soketi var. bu vidayı söksem ve kablo soketinide çıkarsam ayna çıkarmı yoksa gizli vida veya kulakçık falanda varmı ki.
yardımlarınızı bekliyorum.
selamlar
A
14 yıl
messenger bag almalımıyım?
merhabalar.
malum havalarda soğudu, üniversiteye giderken kitap defteri taşımak baya zorlaştı. bnede bir tane deri messenger alsam diyorum. buraya sorayım dedim, alsammı veya kullanan arkadaşlar tavsiye edermi? ve ankara da bulabileceğim yerler nerelerdir, fiyatlları ne kadardır.
selamlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.