D

Yüzbaşı
03 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
18 yıl
40 GB HDD-Mp4 player dosya kaydetme sorunu
Arkadaşlarla netcafede beğendiğimiz bir kaç filmi ve oyun setup dosyalarını harici disk olarak tanıttığımız (usb girişinden taktığımızda HI-Speed cihazı hi-speed olmayan bir porta takıyorsunuz normalden yavaş çalışacak şeklinde bir uyaru geldi ancak tanıdı) hdd-mp4 çalarıma attım dosyaların kopyalanması baya sürdü hatta yer açmak için cihazdaki divx leride sildim daha sonra herşey yolunda giderken bilgisayarı kapattık ve netcafeden çıktık evdeki bilgisayarıma gelipte cihazı takınca şok oldum sildiğim divxler duruyordu ve netcafeden aldığım filmler ve oyun kurulum dosyaları yerinde yoktu. Tekrar denedim ama kaydetmeyi başaramadım. Sizce sorun nedir ? Nasıl aşılabilir? Şimdiden teşekkürler.
D
18 yıl
Grafik Sorunu
Amd Opteron 144 S939 , Epox 9NPA3J Anakart, Gigabyte GeForce 6600gt e.kartı(2.el), Kingston 2 gb dual ddr ram (1+1), Maxtor 120 gb hdd (2.el),Lite On Dvd-rw,Everest 450 w psu. Bu donanım bileşenlerine sahip bilgisayarı kurdum ancak ilk açtığımda açılış ekranında karman çorman bir görüntüyle karşılaştım bazı noktalar titriyordu parlak şekilde sonra neyse dedim windows u açtım oyunlarda sapıtmaya başladı değişik yerlerde rengarenk lekeler oluyordu ve bilgisayarı resetliyordu bi müddet sonra. Bi daha ki açışımda yine bios tan tut açılış ekranına kadar renk renk çizgi çizgi ekranla karşılaştım windows a girdiğinde ise ekran hiç açılmıyordu daha sonra güvenli kip ten ekran kartını kaldırdım ekran açıldı ancak yine açılışta sorunlarla karşılaştım. Daha sonra sorunu ekran kartında buldum ekran kartını geri gönderdim. İdareten eski p3 450 pc ye dvd ve hdd mi bağladım pc eski olduğundan hdd yi tanımadı ancak aynı sorun bu seferde eski pc de oluştu hdd ve dvd yi söktüm ancak devam etti. Belki ekran bozuktur diye ekranı değiştirdim ancak yinede değişen birşey yoktu. Sizce sorun ve çözümü nedir?
D
18 yıl
MMC Plus kartı SD yada MMC karta çevirmek?
Bende 6600 cep telefonu olduğundan Kingston 512 mb MMC Plus hafıza kartı aldım ve de telefonda gayet normal çalışıyordu fakat daha sonra aldığım sd/mmc uyumlu mp3 player bu kartı görmüyor. MMC Plus karta herhangi bir aparat takarak sd/mmc karta çevirebilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.
D
19 yıl
Webcam de reset sorunu
Bugün bir mağazadan ucuza webcam aldım PC-Chips marka , eve geldim görüntü fiyatına göre normal ancak msn messengerda görüntülü konuşmaya davet ettiğim an bilgisayara reset atıyor bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Çözümü varmı? Yoksa kamerayı mı değiştirmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
D
19 yıl
AMD Sempron 2600 lü sistem hakkında
Bir arkadaşıma biraz da ucuz olması nedeniyle böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum sizce ortanın biraz üstü bir performans alabilirmiyim ayrıca bu sisteme 17' Monitör olarak ne önerirsiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Not: Ekran kartı ve ses kartı o kadar önemli değil o/b olması fark etmiyor yani.

Amd Sempron 64 2600+ 754p 256K
Asus K8S-MX Sis760 GX 128Vga+Ses+Eth+ 8X+ 754
256 Mb.Ddr-400
Samsung 80 Gb 7200rpm
Kasa P4 Çift Fanlı (Usb'li)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.