B

Teğmen
07 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
360442 Gün Cezalı
356664 gün 3 s. 9 dk.
Gönderiler Hakkında
B
13 yıl
Nikon S230 LCD ekran sorunu ?
Arkadaslar cihazın lcd ekranı catladı ve dokunmatik zarar gördü calısmıyor, servise verdim 200 lira diyor cihaz 300 lira zaten yaptırmak mantıklı gelmedi İzmir de daha uygun nerde tamir ettirebilirim ?
B
14 yıl
HP Pavilion dv6141ea ekran sorunu
Arkadaslar laptop son zamanlarda fazla ısınıyordu bugün de ekran da çizikler görüntü gelip gitmeleri basladı en sonunda tamamen görüntü gitti ve gri olarak kaldı acıp kapadım tekrar aynı görüntü gecmiyor artık problemi anlayamadım baglantı sorunu olabilir diye düşünüyorum ama bilen veya daha önce basına böyle bişe gelmiş olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Garantisi bitti teknosadan almıstım cihazı 2006 da İzmir' deyim tavsiye edebileceginiz bi yer varsa çözüm için bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
B
14 yıl
Toshiba L 40 ?
Yaklasık 3-4 saat içerisinde ev arkadasıma 2. el Toshiba L40 alcaz bu serinin bozuklukları , vb. bişey var mı ?
Alcagımız fiyat 550 TL.
B
14 yıl
HP DV6000 Ekran Parlaklığı Sorunu ?
Arkadaslar yaklasık 3.5 seneden beri kullanıyorum cihazı he rtürlü değişikliği yaptım hdd olsun ram olsun hiçbir problem cıkmadı ve bugüne kadar da memnundum bugün pilin bittiği uyarısını verdi ve ekran parlaklıgı gitti.Normal de fişe takılıyken ekran parlak oluyor pilde kullanırken bu kadar sönük oluyordu hertürlü şeyi denedim geri gelmedi parlaklık; en son fişi cektim parlaklık geri geldi anlam veremedim pil bitti diyor pilde calısıyor(kısa bile olsa) ve parlaklık fişteyken aynı olmuyor sönük oluyor. Çözümü var mıdır? Bilen arkadaslar yardım ederse sevinirim.
B
14 yıl
Hat Seçimi ?
Arkadaslar hattımı yakın zamanda değiştircem ama turkcell mi avea mı karar veremiyorum , su an vodafone kullanıyorum ve pek ekonomik gelmiyor artık. Hangisine geçmeliyim ne gibi avantajlar var , kullananlar bilgi verebilirse sevinirim , teşekkürler.
B
14 yıl
Harici disk tavsiyesi
Arkadaslar harici disk alcam yakın zamanda boyut 500 gb düşünüyorum markaya dikkat etmelimiyim hangi markayı tavsiye edersiniz ?
B
15 yıl
Xp kurduktan sonra Harici disk ten virüs girdi bilgisayar kitleniyor yardım!!



Arkadaslar xp kurdum kurduktan sonra programları yüklemek için arkadasın harici diskini taktım ve ondan sonra bilgisayar kitlenmeye basladı virüs programı yüklemeye calısıyorum olmuyor güvenli modda da işlem yapmıyor ne yapmalıyım?


B
15 yıl
Xp kurulumundan sonra bilgisayarın hiçbir aygıt tanıtma işlemini yapamıyorum acil yardım!!!!
Arkadaslar HP Pavilion DV6000 notebookuma xp kurdum ve sonrasında hiçbir bileşeni tanıtamıyorum önerisi olan önceden aynı şey başına gelmiş ve çözümünü bilen varsa acil yardım.Şimdiden teşekkürler.
B
15 yıl
AÖF kayıt ?
Suanda üniversite ögrencisiyim ve seneye aöf kaydı yaptırmak istiyorum.harçlar nekadar oluyor, 1. 2. ögretim fark ediyor mu? harç konusunda, hangi zaman dilimleri arasında oluyor bilgisi olanlar ???
B
15 yıl
efes pilsen-fb tbl final serisini hangi kanal veriyor?
ntv nin yayın akışına baktım görünmüyoor önceki maçları izlemedim bugün izleyim dedim bulamadım hangi kanalın verdigini

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.